Geçmişin pişmanlığı

sosyalbilimci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
3.878
1.546
133
Evet herkes gibi benim de eşimden önce yaşanmışlıklarım oldu ilişkilerim oldu ama normal olmayan şey ben hemen herkese güvenir sevgilim olsun isterdim hani önce bi tanıyım peşimde kossun filan değil..
Salak gibi inanıp yarı yolda kaldıgım da oldu
Evli olup gizleyen de oldu sevgilisi olup gizleyen de..
Açık açık seni sadece yatakta istiyorum diyen de oldu
Çekici ve güzel bulmaları hoşuma gidiyordu ama konu hemen cinselliğe geliyordu çünkü tek düşünceleri gezmek tozmak seks
Bırak evliliği sevgili olmaktan kaçan erkekler gördüm
Şimdi evlendim ama geçmiş hep aklımda neden bukadar cok insan tanıdım neden görüştüm diyorum pişmanım beş para etmez insanları tanımaya çalıştım
Eşime baktıkca bunlar aklıma geliyo ve pişman oluyorum üzülüyorum
Tamam insanın tanıdıgı görüştüğü elbet olur da ben hep nerde beş para etmez adam olamayan var onu buldum
Var mı geçmişinin pişmanlıgını yaşayan?

çok mu boş vaktin var beya:)
ne gerek var geçmişi deşmeye geçmiş bitmiş...
geçmişi sadece öğretmen olarak görmek lazım geri dön sar geri dön sar insanı yorarki..
Şuan tatildeyim boşum :)
Ama aklıma geliyor sürekli
Üstelik eşimin sadece bir kız arkadası olmus öyle kızlarla gezen tozan biri değil yapısı agır..kendimi hep onunla kıyaslıyorum

Şuan tatildeyim boşum :)
Ama aklıma geliyor sürekli
Üstelik eşimin sadece bir kız arkadası olmus öyle kızlarla gezen tozan biri değil yapısı agır..kendimi hep onunla kıyaslıyorum
herkes kendi özgün hayatını yaşarki:)
aynı olsaydınız belki anlaşamayan iki tip olacaktınız illaki bir şeyler katmıştır geçmişin sana illaki
karakterimizi geçmişimiz belirliyor eğer onlar yaşanmasaydı şu an bu karakterde olmayacaktınız ve eşinizle anlaşamayacaktınız bile belki bilmiyoruzki
cidden böyle şeylere kaptırmayın kendinizi
kişisel gelişiminize odaklanın geçmişe değil geleceğe yönelik beyninizi yorun yani:)

Ben de aynı şeyleri düşündüğüm Zaman eşime daha sıkı sarılıp,Allahım sana şükürler olsun sonunda doğru kişiyi buldum,diyorum...Şükretmen için sebep bence.
Aynen ben de şükrediyorum eşim baştan beri evlilik istediğini söylüyordu zaten ailesiyle tanıştım o da babamın karşısına çıktı
Hayatımda ilk kez babamın karsısına bi adam getirdim o zaman anladım

İnan o geçmişte görüştüğüm işi gücü yerinde kariyeri olan ama evlilikten ilişkiden korkan korkak adamlardı

Ne biliyim o bana göre daha masum geliyo

Evet belki çalıyorum anı yaşayamıyorum ama pişmanlık bırakmıyo ki beni
Halbuki evlendim önüme bakmam lazım

ne alaka niye pişman oluyosun adam mı öldürdün, hırsızlık mı yaptın, iftira mı attın?
ne olmuş bir sürü insanla tanışmışsın çok da büyük mesele. aş gitsin.

ne alaka niye pişman oluyosun adam mı öldürdün, hırsızlık mı yaptın, iftira mı attın?
ne olmuş bir sürü insanla tanışmışsın çok da büyük mesele. aş gitsin.
Nerdeyse her hafta başka kişilerle görüşüyordum bulusuyodum konusuyoduk anlasamayıp kesiyorduk desem
Bi keresinde ilişkim vardı adam evliymiş benden sakladı ben hemen bırakamadım desem

Tam olarak böyle olmasa da geçmişe dair yapmış olduğum çoğu şey pişmanlığım..devamlı aklımda keşke o zaman böyle yapmasaydım keşke o zaman şöyle davranmasaydım diye ...
Geçmişte takılı kalmak okb olabileceğinizi düşündürür .Bu psikiyatrik rahatsızlık ömür boyu zihinsel olarak süründürür ve ben bunun tedavisi olduğunu sanmıyorum ...(kendimden biliyorum)

Benim eşimden önceki erkek arkadaşım da aynı şehirde görev yapıyordu eşimle,şans eseri aynı yere geldik evlenince bizde.En sonunda tayin istedi gitti duramadı buralarda.Allah karşısına getiriyor insanın işte böyle ama bir ona bakıyorum bir eşime şükürler olsun diyorum.Geçmişten ders alıp geleceğe öyle bakmamız gerekiyor

İyi işte onlara bak eşinin kıymetini daha çok bil.. Adı üstünde geçmiş..

gecmısımız aynı ama ben ıyıkı yasadım dıyorum, aşıkta oldum, sevdım sevıldım sevılmedım, cınsellıgı de sonuna kadar yasadım ıyıkı hepsını yasamısım hıc pısman degılım.

Yani geçmiştekiler düzgün kaliteli zengin müthiş olsalardı pişman olmayacak mıydınız?
Yaşanması gerekiyormuş yaşanmış neden kendinize dert arıyorsunuz?

Senin tercihin o yaslarda ole yasamak istemissin yasamissin.yasin ilerledikce daha farkli bakmos tekrarlamamissin.yasadigin hic 1 seyden pisman olmamani tavsiye ederim

Evlenip geçmişten pişman olmak şu sıralar KK modası
Siz bunları yaparken eşiniz de anasının karnından çıktığı gibi bir köşede pür-i pak sizi bekledi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…