Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klişe laflar değmez. Önüne bak illaki sevgili yap demiyorum ama onunla da ilgilenme, staklama kısaca kendi hayatına odaklan. Çalışıyorsan işine, okuyosan derslerine, bakımı seviyorsan kendine odaklan. Hayat çok kısa aşkı sevgiyi beklemekle falan geçmez. Gerçek aşk geleceği varsa zaten seni bulur. Mükemmel uyumu da o zaman tadarsın ve bu yazdıklarına belki bir kaç sene sonra güler geçersin.Eski sevgilimi unutamıyorum üzerinden bir sene geçmesine rağmen ne yapmalıyım? Bana onu beklememi söyledi...
Kaç yıllık ilişki?Eski sevgilimi unutamıyorum üzerinden bir sene geçmesine rağmen ne yapmalıyım? Bana onu beklememi söyledi...
Sen de bekledin mi ? Savaşa mı gitti teknoloji çağında ne beklemesiEski sevgilimi unutamıyorum üzerinden bir sene geçmesine rağmen ne yapmalıyım? Bana onu beklememi söyledi...
Size Özdemir Asaf'tan bir şiir armağan etmek istedim.
Bekle dedi gitti
Ben beklemedim, o da gelmedi…
Ölüm gibi bir şey oldu
Ama kimse ölmedi…
Yani bacım merak etmeyin, ölmezsiniz kimse için.
Neyi beklemenizi istedi, neyin üzerinden bir sene geçti?
Ayrılık mı?
Nasıl yani, ayrılırken, senden ayrılıyorum ama sen beni bekle mi dedi?
Oturmuyor bu hikaye hiçbir ay
Ayrılığımız üzerine tam bir sene geçti bir ortamda tesedüf eseri denk geldik bana çok iyi biri olduğumu olanları haketmediğimi ve onu 3-4 sene beklememi istediSize Özdemir Asaf'tan bir şiir armağan etmek istedim.
Bekle dedi gitti
Ben beklemedim, o da gelmedi…
Ölüm gibi bir şey oldu
Ama kimse ölmedi…
Yani bacım merak etmeyin, ölmezsiniz kimse için.
Neyi beklemenizi istedi, neyin üzerinden bir sene geçti?
Ayrılık mı?
Nasıl yani, ayrılırken, senden ayrılıyorum ama sen beni bekle mi dedi?
Oturmuyor bu hikaye hiçbir türlü zihnimde.
Bütün haltları yiyecek sonra kürkçü dükkanına geri dönecekEski sevgilimi unutamıyorum üzerinden bir sene geçmesine rağmen ne yapmalıyım? Bana onu beklememi söyledi...
Bağları tek taraf kopartınca bişey olmuyor ki o ez dediğininde koparması gerekiyor..duruyor duruyor seneler geçiyor hoooop bi bakmışsın mesaj..iki tarafında koparması gerekiyor ki direk konu kapandınBeklediğiniz için unutamıyorsunuz. Onu stalklıyor sürekli her an ne yapıyor ediyor diye bakıyor musunuz? Unutmak için önce bağlarınızı koparmanız gerekir. Bağ koparma da ölse haberiniz olmayacak şekilde uzak durmakla gerçekleşir.