geçmişini unutamamak

Beklediğiniz için unutamıyorsunuz. Onu stalklıyor sürekli her an ne yapıyor ediyor diye bakıyor musunuz? Unutmak için önce bağlarınızı koparmanız gerekir. Bağ koparma da ölse haberiniz olmayacak şekilde uzak durmakla gerçekleşir.

Eski sevgilimi unutamıyorum üzerinden bir sene geçmesine rağmen ne yapmalıyım? Bana onu beklememi söyledi...
Klişe laflar değmez. Önüne bak illaki sevgili yap demiyorum ama onunla da ilgilenme, staklama kısaca kendi hayatına odaklan. Çalışıyorsan işine, okuyosan derslerine, bakımı seviyorsan kendine odaklan. Hayat çok kısa aşkı sevgiyi beklemekle falan geçmez. Gerçek aşk geleceği varsa zaten seni bulur. Mükemmel uyumu da o zaman tadarsın ve bu yazdıklarına belki bir kaç sene sonra güler geçersin.

Size Özdemir Asaf'tan bir şiir armağan etmek istedim.

Bekle dedi gitti
Ben beklemedim, o da gelmedi…
Ölüm gibi bir şey oldu
Ama kimse ölmedi…

Yani bacım merak etmeyin, ölmezsiniz kimse için.
Neyi beklemenizi istedi, neyin üzerinden bir sene geçti?
Ayrılık mı?
Nasıl yani, ayrılırken, senden ayrılıyorum ama sen beni bekle mi dedi?
Oturmuyor bu hikaye hiçbir türlü zihnimde.

Eski sevgilimi unutamıyorum üzerinden bir sene geçmesine rağmen ne yapmalıyım? Bana onu beklememi söyledi...
Sen de bekledin mi ? Savaşa mı gitti teknoloji çağında ne beklemesi

Bekle bakalım sonuçta bekle demiş ıhlamurlar çiçek açınca gelir belki senin ki

Bekle dedi gitti
Ölüm gibi bir şey oldu
Ama kimse ölmedi…

Ayrılık mı?
Oturmuyor bu hikaye hiçbir ay

Bekle dedi gitti
Ölüm gibi bir şey oldu
Ama kimse ölmedi…

Ayrılık mı?
Oturmuyor bu hikaye hiçbir türlü zihnimde.
Ayrılığımız üzerine tam bir sene geçti bir ortamda tesedüf eseri denk geldik bana çok iyi biri olduğumu olanları haketmediğimi ve onu 3-4 sene beklememi istedi

Bütün haltları yiyecek sonra kürkçü dükkanına geri dönecek ✌️merak etme eninde sonunda dönüyorlar ama eski sen olmuyorsun o ayrı..eski güven,eski sevgi,eski saygı,eski tutku bitmiş oluyor..en önemlisi de artık eski sen olmuyorsun kanmıyorsun..o yüzden exden next olmaz ama dönecek bu da burada dursun😉

sevmeyen insan buz gibi soğuktur üşüyorsan hemen bırakmalısın

Beklediğiniz için unutamıyorsunuz. Onu stalklıyor sürekli her an ne yapıyor ediyor diye bakıyor musunuz? Unutmak için önce bağlarınızı koparmanız gerekir. Bağ koparma da ölse haberiniz olmayacak şekilde uzak durmakla gerçekleşir.
Bağları tek taraf kopartınca bişey olmuyor ki o ez dediğininde koparması gerekiyor..duruyor duruyor seneler geçiyor hoooop bi bakmışsın mesaj..iki tarafında koparması gerekiyor ki direk konu kapandın

Back
X