geçmişini unutamamak

Sen bekle dönerse senindir😀😀

Ayrılığımız üzerine tam bir sene geçti bir ortamda tesedüf eseri denk geldik bana çok iyi biri olduğumu olanları haketmediğimi ve onu 3-4 sene beklememi istedi
Otobüs mü bu?Bir yıl önceden 4 yılda sonrası toplam 5 yılınızı belki olmayacak bir şeye mi bağlayacaksınız?Bir sabah kalkıp onun başkasıyla evlendiğinizi duyunca şaşırmayın.Sonra da ben 5 sene bekledim,emek verdim,hayatımı çaldı diye ağlarsınız.

Bağları tek taraf kopartınca bişey olmuyor ki o ez dediğininde koparması gerekiyor..duruyor duruyor seneler geçiyor hoooop bi bakmışsın mesaj..iki tarafında koparması gerekiyor ki direk konu kapandın
Her fırsatta bana yazdığı için bu durumdayım

Her fırsatta bana yazdığı için bu durumdayım
Her fırsatta tekrar sana yazıcak ve bunu sonsuza kadar böyle gidecek..unutturmayacak kendini o unutmadığı için sende unutma diye yapıyor..acı çekeceksin belki olmayacak ama böyle de devam edilmez..enazından unutmadıysan bile pat diye evlen..gerçi bırakmayan o zaman da bırakmaz ama bilemedim

Eski sevgilimi unutamıyorum üzerinden bir sene geçmesine rağmen ne yapmalıyım? Bana onu beklememi söyledi...
"Senden daha iyisini bulamazsam,sıkılırsam, vakit geçirecek birşey bulamazsam ve sana dönmek istersem boşta ol" demek istemiş.

Kardeş hayatında olsaydı zGen beklemezdim, bak eski sevgilim diyorsun.artik hayatı da değil

Olmayan birini beklemek şu hayattaki en acı sey olsa gerek.bak benim babam vefat etti, çok garip ama hala bekliyorum baEn arayacak ya da kapıdan giriverecek diye. Bak bu da benim yanlışım. Bagimi koparmadm hala.

Ben yaptım sen yapma sakın. Hayat o kadar kısa ki, değmez.
Yarın birgun o çocuğun sevgilisi olduğunu duyarsın canın daha çok yanar. Bekle dediyse seninle iletişimde de olmalı.ama bu da yok.
Sadece bence seni denemek istemiş. Ne yapacak diye. Kendi hayatini birinin oyuncağı etmeye değer mi

Eski sevgilimi unutamıyorum üzerinden bir sene geçmesine rağmen ne yapmalıyım? Bana onu beklememi söyledi...
Unutamamanı sallama ve hayatına bak. Düşüncelerine çok anlam yükleme ve unutma ki çivi çiviyi söker. Daha iyi bir adamla ilişki yaşadığın an eski sevgilinin adını bile unutacaksın. Arkadaşım ruh eşim diye 5 yıl bir çocuğun peşinden koştu ve ayrıldıktan sonra yıllarca onu unutamadı. Her neyse, şimdi evli ve geçen konuştuğumuzda çocuğun soyadını ve tipini hatırlayamadı tam olarak. Silinip gidecek senin de, dediğim gibi, çok anlam yğkleme hislerine(hormonlarına)

Back
X