- 17 Mayıs 2023
- 729
- 394
- 18
- Konu Sahibi Yavrumveben
-
Babası bise yapmadı çıktı gitti ben de o sıra boşanma yi düşündüm çok ama yeni evliydim babamlar üzülür diye sustum sonra düzeldi ama bu vicdan azabı hep içimde nasıl böyle bir şey yaptım kendimden midem bulanıyor artikÖzür dilemiş, zaten dilemese bile kimsenin 2 gün konuştuğu biri için kalkıp da televizyona çıkacağını sanmıyorum. Eşinizi telefonunu bulup ne yapacak? Boşa kuruntu yapmayın. Bir hata etmişsiz elbette ama eşiniz daha korkunç bir şey yapmış. Tokat atmak ayrı, babanın yanında tokat atmak ayrı. Tepkiniz ne oldu? Babası ne dedi?
Özel değilse neden tokat attı ki yeni evliykenBabası bise yapmadı çıktı gitti ben de o sıra boşanma yi düşündüm çok ama yeni evliydim babamlar üzülür diye sustum sonra düzeldi ama bu vicdan azabı hep içimde nasıl böyle bir şey yaptım kendimden midem bulanıyor artik
Altin olayları yüzünden babasıyla tartıştım babasına babanı aricam dedi bende babası aramayın dedim daha yeni evliyiz adam üzülmesin dedim o an sijnir krizi geçirdim bağırdım o da tokat attiÖzel değilse neden tokat attı ki yeni evliyken
Bundan korkuyorum ulaşabilir mi diye korkuyorum nosuna falanBana tokat atan biri değil boynuzu her türlü kötülüğü hak eder, üzülmeye bile değmez vicdan azabı duyuyorsaniz.
Haa ama kocama söyler beni boşar rezil olurum diyorsaniz o başka olabilir
Katılmaz demi bi ara hep yaziyodu takinti haline getirip beni aramaya kalkar diye korktumKorkmanıza gerek yok sonuçta hiç buluşmadığımızı söylüyorsunuz insan yüzü bile görmemiş biri için neden tv programına katılır .
Benden bi tavsiye babasının önünde olsın veya yanlız olduğunuz zaman dahi olsa size elini kaldıran birinden hayır gelmez bi dakka düşünmez boşanmaya karar vermeniz gerekiyordu tabi sizin hayatınız ben karışamam ama saçma geliyor hayla birlikte olmanız
Böyle bir adam(!) ve aileye karşı kendinizi bu kadar üzmeyin. Bir hataydı ve geçti.Altin olayları yüzünden babasıyla tartıştım babasına babanı aricam dedi bende babası aramayın dedim daha yeni evliyiz adam üzülmesin dedim o an sijnir krizi geçirdim bağırdım o da tokat atti
Hayır ama acikti zaten hesabimFotoğraf attın mı ?
Evliliğmin ilk zamanlarında surekli kavga ediyorduk bana babasının önünde tokat atmıştı.O zaman bi boşluğa düsmustum sosyal medyadan yazan biriyle bir iki gun konuştum sonra çok pişman oldum ama engelledim. Bunun pişmanlığı hiç geçmiyor nasıl yaptım böyle bir şey bilmiyorum buluşalım demişti ben hayır deyince tehdit etmsiti. Geçen gün bir hesaptan bana msj gelmiş o tehditler için vs özür dilerim hakkını helal et engelledim ama şimdi beni korkutan çok saçma ama bu adam beni bulmak için TV deki programlara falan katılabilir mi yada eşimin nosunu bulabilrimi
Hesabın açıkken bunu yapman büyük cesaret. Karşı taraf eşinin hesabına falan ulaştı ve seni onunla mı tehdit etti ?Hayır ama acikti zaten hesabim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?