Geçmişle yaptığım hata cok pismanim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yavrumveben

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2023
729
394
18
Evliliğmin ilk zamanlarında surekli kavga ediyorduk bana babasının önünde tokat atmıştı.O zaman bi boşluğa düsmustum sosyal medyadan yazan biriyle bir iki gun konuştum sonra çok pişman oldum ama engelledim. Bunun pişmanlığı hiç geçmiyor nasıl yaptım böyle bir şey bilmiyorum buluşalım demişti ben hayır deyince tehdit etmsiti. Geçen gün bir hesaptan bana msj gelmiş o tehditler için vs özür dilerim hakkını helal et engelledim ama şimdi beni korkutan çok saçma ama bu adam beni bulmak için TV deki programlara falan katılabilir mi yada eşimin nosunu bulabilrimi

Özür dilemiş, zaten dilemese bile kimsenin 2 gün konuştuğu biri için kalkıp da televizyona çıkacağını sanmıyorum. Eşinizi telefonunu bulup ne yapacak? Boşa kuruntu yapmayın. Bir hata etmişsiz elbette ama eşiniz daha korkunç bir şey yapmış. Tokat atmak ayrı, babanın yanında tokat atmak ayrı. Tepkiniz ne oldu? Babası ne dedi?

Babası bise yapmadı çıktı gitti ben de o sıra boşanma yi düşündüm çok ama yeni evliydim babamlar üzülür diye sustum sonra düzeldi ama bu vicdan azabı hep içimde nasıl böyle bir şey yaptım kendimden midem bulanıyor artik

Özel değilse neden tokat attı ki yeni evliyken

Eşiniz şiddet uygulayınca nasıl bir boşluğa düşüyorsunuz da o an başkasıyla konuşabiliyorsunuz?

Ben karakola gidip uzaklaştırma alıp şikayet edene kadar nefes almayı unutmuştum şoktan.

Yapmanız gereken o şiddet uygulayanı kapı önüne koymaktı.

Yapmışsın bir şey kendi inde vicdanını çekiyorsun zaten. Tvye çıkamaz, ayrıca adam neden hayatını mahvetsin ki senin için? Seni arayıp bulmaya çalışsın

Korkmanıza gerek yok sonuçta hiç buluşmadığımızı söylüyorsunuz insan yüzü bile görmemiş biri için neden tv programına katılır .
Benden bi tavsiye babasının önünde olsın veya yanlız olduğunuz zaman dahi olsa size elini kaldıran birinden hayır gelmez bi dakka düşünmez boşanmaya karar vermeniz gerekiyordu tabi sizin hayatınız ben karışamam ama saçma geliyor hayla birlikte olmanız

Katılmaz demi bi ara hep yaziyodu takinti haline getirip beni aramaya kalkar diye korktum

Yaptığın hatanın farkına varıp pişman olmuşsun zaten kendinden miden bulanacak kadar nefret edip üzme kendini. 2 gün konuşmuşsun zaten en fazla hal hatır sormada kalmıştır o konuşma(tabiki hatalısın ama kendini hasta edecek kadar suçlama) Eşin daha şuçlu bana göre ne yapmış olabilirsinde sana tokat atıyor? Böyle bir adama karşı kendini suçlu hissetme.

Altin olayları yüzünden babasıyla tartıştım babasına babanı aricam dedi bende babası aramayın dedim daha yeni evliyiz adam üzülmesin dedim o an sijnir krizi geçirdim bağırdım o da tokat atti
Böyle bir adam(!) ve aileye karşı kendinizi bu kadar üzmeyin. Bir hataydı ve geçti.

Yorumları hayretle okudum. Şiddet affı olmayan bir şey. Karşılığı başka erkeklerle konuşma olamaz, boşanma olur ancak.
Eşiniz suçlu, siz de suçlusunuz.
Her kavga da sosyal medya dan biri mi bulacaksınız? Büyük yanlış yapmışsınız.
Adam sizi bulmaz merak etmeyin ama bir daha da böyle olaylara girişmeyin

Kılıf aramayın eşinizi kötüleyerek içiniz de varmış. Yeni evlenip nasıl başkası ile konuşabiliyorsunuz ki hep aynı bahane şiddet -boşluk..
Şuan pişmanmışsınız iyi birşey okey de yani bunları da söylemek zorundayım. Dönerdiniz babanızın evine şiddet varsa ne hemen arıyorsunuz birilerini. Buluşalım diyene kadar konuşmuşsunuz pes.
TV ye neden çıksın bu kadar değerli misiniz onun için o kadar biri gider biri gelir. Oraya çıkanlar kaçan nikahlı eşlerini arıyor genelde. Ne oluyor evli kadınlara ben hiç anlamıyorum şiddet var deyip kaçıp duruyolar sadece sosyal medyadan konuştuğu hiç tanımadığı birine komikler vallahi. Hakkını helal et demiş işte hesaplarınızı kapatın sizde o halde bir süre açıkmış bir de hesap.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…