Geçmişle yaptığım hata cok pismanim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşimin hesabı yok o buluşmak için tehdit etti
Tekrar sana nerden ulaşıp özür diledi peki aynı hesaptan mı ? Sen buna cevap verdin mi önemli olan da o.. Sanki eksik anlatıyorsun. Korkacak neyin olabilir tanımadığın adama karşı ?
Yaptığın doğru değil ama bunu kınamıyorum. Eşinden şiddet gördüğünde yapacağın şey babanın evine gitmek olmalı..

Tehdit ettiği için özür diledi

eşinizin size yaptığı şey daha kötü. yaptığınızda bi hata ben göremiyorum sonuçta aranızda bi şey olmamış. sizi bu devirde istese de bi yerden bulamaz zaten. siz bir an önce hesaplarını her yerden engelleyin. siz onunla konuştukça yüz bulup daha çok cesaretlenebilir ve korkmayın lütfen.

Programa fln çıkabilir miki

Bence sen buna takılmak yerine babasının önünde sana tokat atan ve seni küçük düşüren biriyle neden hala evli olduğunu sorgula

Tv programları iki gün konuşup ortadan kayboldu diye bi kadını aramaz.

Bi erkekte tv programına kadın benle iki gün sonra konuşmayı kesti diye çıkmaz.

Çıkması için adamı dolandırmış vs olman gerek. Anlattığından fazlası varsa bilemem.

Bisey olmaz zaten özür dilemiş heralde o adam da pişman olmuş helallik amaçlı yapmış engellemişsin gitmiş sen kocanı boşamaya bak

Kocanız dövmüş, sizde aldatmışsınız. Tencere kapak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…