- 3 Nisan 2019
- 126
- 92
- 13
- 39
- Konu Sahibi yildizliyagmurlugeceler
-
cok umuramiyorlarBaşlığa istinaden, herkesin vardır ya da olacaktır...
Hayat bu..
Dr a gittin mi, ne diyor..
yapamiyorumGecmişi geri getiremeyeceginize göre kendinizi hatalarınızla sevmeyi öğrenmelisiniz
Dr mu umursamiyor..cok umuramiyorlar
Peki bebeğim var dediniz eşinize bulasmadı mı ?yapamiyorum
eşli tedavi gordum.o buyutmuyor alti ustu bir bakteri antibiyotikle gecer abartma diyor.ama ben kendimi yiyorumPeki bebeğim var dediniz eşinize bulasmadı mı ?
Evet simdi bikaç makale okudumda düzenli antibiyotik kullandıgınızda geciyormus abarttıgınız kadar büyük değilmişeşli tedavi gordum.o buyutmuyor alti ustu bir bakteri antibiyotikle gecer abartma diyor.ama ben kendimi yiyorum
biraz acmanizi rica edebilir miyimSiz once bir psikologa gidin , sizin cidden tedaviye ihtiyaciniz var
Lutfen tedavi olun , bebeginize yazik degil mi?
Bu kadar duskunsunuz evladiniza , o saglikli bir anneyi hak etmiyor mu sizce ?
Cok takintilisiniz , daha gecen gun popo ve bebek konusunu actiniz , ben sizde okb oldugunu dusunuyorum , tabi ki psikolog degilim teshis koyamam sizebiraz acmanizi rica edebilir miyim
canim tuvalete gidiyorum temizlik esnasinda vakinal akinti ustume bulasir.bebek de kiyatlerime dokunuyor elini suruyir agzina goturuyor.ya bulasirsaKlamidya kolay tedavi edilen bir hastalıktır. Doğru düzgün tedavinizi olursanız birkaç aya geçer. Eski sevgilinizden kaptığınıza ve şu an başkasıyla evli ve bebekli olduğunuza göre tedavi olmamışsınız ya da ilaçlarınızı doğru kullanmamışsınız.
Cinsel yolla geçen bir hastalık doğum esnasında bebeğinize bulaşmadıysa şimdiden sonra bulaşmaz. Gereksiz endişelere kapılmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?