geçmişte kendinizi affedemediginiz hatalar yaptiniz mi?

yildizliyagmurlugeceler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
126
92
13
39
ben cok sorunlu bir ailede buyudum.sevgiye ilgiye hep actim.hata yaptim.bu hata bir erkekle ilgili ve bu yuzden cinsel yolla bulasan bir bakteti kaptim.kendimi affedemiyorum.nasil bir bosluk nasil bir yalniz birakilmislik yasadim da boyle bir hata yaptim kendime inanamiyorum.bu dunyada yalniz bu yanlosa bne dusmusum gibi hissediyorum.bazen kendimi oldurmek geliyor ama bir cocugum var.esim de biliyor bu hatami ama o yasadigim olumsuzluklara verip uzerinde durmadi lafini bile acmaz.ama bu bakteri bende hala var.bebegime bulasir diye korkuyorum.klamidta diye bir bakteri.cidden kizlar kendimi affedemiyorum.

cok umuramiyorlar
Dr mu umursamiyor..
Anlamadım..
Başka Dr a git o zaman, sor bulaşıcı mıymış, neymiş..
Kimseye zararı yoksa da bu kadar düşünme.
Varsa da, tedavini ol..
Aids değilsin ya arkadaşım..
Bence iyi bir Dr a git, guzelce bilgi al.
Aşılamayacak birşey gibi gelmedi..

eşli tedavi gordum.o buyutmuyor alti ustu bir bakteri antibiyotikle gecer abartma diyor.ama ben kendimi yiyorum
Evet simdi bikaç makale okudumda düzenli antibiyotik kullandıgınızda geciyormus abarttıgınız kadar büyük değilmiş
Ayrıca cocugunuzda Allah korusun cıkarsa taciz olayını arastırın demiş cünkü sadece cinsel yolla bulasıyormus

Geçen konudan hatırlıyorum bende.
Durum acil!!!! Popo elden gidiyor
Kusura bakmayın güldüm ama..

Bence de sizin bu bakteriden daha önemli sorunlarınız var gibi.. eşinizle de sorunluydunuz. Ki davranışlarınız da sorunlu (önceki konuda çocuğa bakteri bulasacak diye korkup evden kacmistiniz, bakteri bulasacak diye korkunuz varsa bebeği temizlemeliydiniz diye dusunuyorim).
Acil olarak iyi bir uzmandan destek almalısınız...

Klamidya kolay tedavi edilen bir hastalıktır. Doğru düzgün tedavinizi olursanız birkaç aya geçer. Eski sevgilinizden kaptığınıza ve şu an başkasıyla evli ve bebekli olduğunuza göre tedavi olmamışsınız ya da ilaçlarınızı doğru kullanmamışsınız.

Cinsel yolla geçen bir hastalık doğum esnasında bebeğinize bulaşmadıysa şimdiden sonra bulaşmaz. Gereksiz endişelere kapılmayın.

biraz acmanizi rica edebilir miyim
Cok takintilisiniz , daha gecen gun popo ve bebek konusunu actiniz , ben sizde okb oldugunu dusunuyorum , tabi ki psikolog degilim teshis koyamam size
Ama o korktugunuz ve hayati kendinize zehir ettiginiz bakteriden veya benzerinden pek cok insanda var , senelerce haberimiz bile olmuyor belirti gostermezse
Bu bakteri mevzusu bitince baska seye takacaksiniz boyle
Ve bu durum saglikli degil , tedavisi olan bir hastalik
Bebeginize bunu yapmayin , gidin bir psikologla gorusun , inanin tedavi olmazsaniz onun da hayati olumsuz etkilenecek

canim tuvalete gidiyorum temizlik esnasinda vakinal akinti ustume bulasir.bebek de kiyatlerime dokunuyor elini suruyir agzina goturuyor.ya bulasirsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…