geçmişte kendinizi affedemediginiz hatalar yaptiniz mi?

sizin esas sorununuz klamidya değil.psikolojik desteğe ihtiyacınız var.doktora gittim önemsemiyorlar diyorsun, kocam önemsemiyor diyorsun.e arkadaşım hıv, aids bir şeyin yok ki.antibiyotiğini düzenli alırsan tedavin olacak.ama senin bundan da önce psikoloğa acilen gitmeye ihtiyacın var.tüm konularını da yorumlarını da biliyorum.

kimse beni anlamiyor

ben bebegime bisey olacak diye korkuyorum

canim tuvalete gidiyorum temizlik esnasinda vakinal akinti ustume bulasir.bebek de kiyatlerime dokunuyor elini suruyir agzina goturuyor.ya bulasirsa
Eviniz de bu kadar hijyenden uzak şeyler dönüyorsa çocuğu esirgeme kurumuna verin direkt

Oyy popo konusunun sahibisin sen.. ozaman da yorum yaptım, kusura bakma hatta baya güldüm ama senin psikolojik tedavi görmen lazım. En ufak şeyleri böyle büyüterek ömür mü geçer? Toplu taşımalardan,parklardan birsürü bakteri,mikrop kapa bilir çocuğun yani hepimiz kapmışızdır bunu bukadar büyütmemek lazım. Hayatı oluruna bırak biraz.

Evet yaptım. Ama sana birşey söyleyim mi: En zoru zaten kendini affetmek. Cünkü zaman alıyor. Ama buna niyet etmen lazım. Ve her gün kendini biraz daha sevmeye gayret etmen lazim. Sen mutsuz olunca ve çocuğuna kendini sevmek ne demek olduğunu öğretmezsen ilerde o da bu konularda zorlanır. Mutlu olmaya bir cok sebebin varken bir hatana odaklanıp kalma

Reactions: 000
herkes hata yapar. kul hata yapmak icin var. pismanligin bile senin insan oldugunu gosterir. gecmiste yasarsan gelecegine dolayisiyla bebegine odaklanamazsin. onemli olan su saatten sonraki davranislarin.
bahsettigin hastalik bildigim kadariyla tupleri tutan bir rahatsizlik, bebegin normal yolla olmus sanirim bu bile buyuk sans. uzun bir antibiyotik tedavisi ile bu hastaliktan kurtulabilirsin diye biliyorum. saglikcilar daha iyi bilir tabi ben kulaktan dolma konusuyorum.
cok yakin mecburen akraba oldugum bir sahis hpv hastaligina yakalanmis zamaninda bu konuyu her ortamda cok rahat konusurdu ve bizim icin de normallestirdi. hastalik bu cok normal herkesin basina gelebilir.
bu klamedia olur grip olur hpv olur onemli olan hatadan donmek ve birdaha hata yapmamak. Allah bile tovbe kapisini acik birakmis sen kendine ediyorsun.

neden bu sekilde bulasamaz mi

Adı üzerinde cinsel yolla bulaşan hastalık. Bebeğinizle cinsel bir münasebete girmiyorsanız (bunu da söylettiniz valla sonunda) ve doğum esnasında bulaşmadıysa bulaşma ihtimali yok.

Bebeğe bulaşmasından bu kadar endişe ederken niye yıllardır bir çaresine bakmıyor doğru düzgün tedavi olmuyorsunuz? İkinci kez söylüyorum klamidya tedavisi çok kolay bir hastalık. Yıllarca sürmez. Hpv, hiv falan kapsanız intihar edecektiniz herhalde.

Sanırım o ve eşi de tedavi görmüş. Sanirim takıntı hale gelmiş psikolojik olarak

Sanırım o ve eşi de tedavi görmüş. Sanirim takıntı hale gelmiş psikolojik olarak

Hala akıntı devam ediyor diyor ama. Muhtemelen tedaviyi doğru uygulamadı, yarıda bıraktı vs.

Kocasından önce kapmış, evlenmiş çocuk yapmış. En az 3-4 sene var arada. Çok enteresan hala tedavi olmaması.

ben bebegime bisey olacak diye korkuyorum
O bebek içinizde yaşarken bişey olmadı da elini elbisenize sürdü diye mi bişey olacak Allahaşkına bırakın bu dramatikliği de bi psikoloğa gidin. Bir de eşli antibiyotik tedavisi olun. Sanki kanser olmuş, hiv bulaşmış yaa bu nasıl bir ruh halidir!

Neuroformat tedavi sistemine göre, cinsellikle ilgili önemsiz de olsa bir konuda utanç yaşamış olmak takıntılara sebep oluyormuş. Siz deyince aklıma geldi.

Konu sahibi, bu konuyu bir araştırın. O utanmayı beyninizden silerseniz, takıntılar da geçiyormuş.

artık sizin ya başarılı inandırıcı troll denemesi ya da ciddi takıntıları olan problemli biri olduğunuzu düşünüyorum. her ikisi de psikolojisi bozuk insana çıkıyor bence de devlet psikoloğu sevmiyorsanız özeli deneyin bir de

Hem kocam bana çirkin diyor yazıyorsunuz ama hatanızı yüzünüze vurmuyormuş sizinle yuva kurmuş çocuk yapmış. Derdiniz ne?! Ayrıca bakteri kapan tek siz değilsiniz dünyada. Sanki ölümcül hastalığa yakalandınız ve tedavisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…