Geçmişte reddedilmiş gelinler

Selam ben varım galiba 💆🏽‍♀️ Baştan beri istemediler. Herhangi bi sebep yok ha sadece biraz dik başlıyım istedikleri kıvama getiremediler. Hizmet et,çay koy,yemek yap. Hadi evime gelince tabiki yaparım ama misafirliğe gittiğim evde de benden beklemezsin banane bende misafir olarak gitmişim oraya. Herşeyim gözlerine battı. Ne saygısızlığım kaldı ne aile terbiyem.Babaannesi istemeye bile gelmedi 😄 iftiralar,kavgalar ohoo neler neler yaşandı. Eşim hep yanımda oldu çünkü gördü herşeyi. Evlendik 2 tanede çocuk var işte 😄 şimdi seviyeli bi ilişkimiz var kendileriyle. Ama iki tarafta mutlu huzurlu iyi gidiyoruz.
Çok sevindim. Tebrik ederim

Gümbür gümbür görümcesiniz belli ki, siz böylesi fitne fücur doluyken annenizle gelin geçinemez zaten. Şurdan bana bile geçti enerjiniz. Gelin mümkünse en az 50 m uzak dursun sizden.

Gelin hanım hem güzel hem akıllı demek ki 😎
Bende aynı şeyi düşünüyorum.Allah görümce fesatlığından korusun 😄

Bazı aileler cok psikopat olabiliyor. Hakkımı helal etmem kendimi öldürürüm falan. İntihar edicekmis gibi hapları avcuna alan.. bu kız bana küfretti diye uydurma hikayeler.. bunun gibi uc örnekleri öğrenmek istiyorum aslinda

Haha benim kv o kadar delilik yapmadi da o nikaha gelmeyen kaynana baya delilik yapti.
Kiza kufur bile etmişligi var hatta ogluna da evlatliktan redederim mirastan cikartirim kendimi bilmem ne yaparim neler neler dedi. 😬😬😬😬 Duşman basina tobe tobe.
Tabi dediklerini yapmamişti arada sacma sapan konusarak rahatsiz ediyordu simdi durum nedir bilmem.

Hem mükemmel davranıp hem arkasından böylesi gömerken siz anne-kız gerçekten samimi mi olmuş oluyorsunuz? Gerçek hisleriz bu işte kimi kandırıyorsun ki. Bu negatif duygular geline geçmiyor mu sence. Aptal mı o?
Onun davranışlarına karşılık tabikide samimiyeti devam ettirmeyip arkasından gömerim. Onu benim ailem prensesler gibi evlendirdi kendi ailesi yardım bile etmedi. Benim aileme bu şekilde davranamaz kaldı ki olayların içinde bile değilsiniz. Boş yorum yapmayın

Tam tersine yıllardır annemle ikimiz ona mükemmel davranıyoruz ama o anlamıyor :) ben onun samimiyetsizliğine ve anneme kötü davranmalarına göz yumacak kadar aptal değilim sadece :) istenmemesi çok normaldi çünkü geçim sıkıntısı yaşayacaklardı ve bu bizim ailemiz için sorun olacaktı. Üstelik abimin yıllardır tanıyıp evlenme kararı verdiği biri değildi,olumsuzlukları düşününce kabul edilmemesi çok normaldi

Gelini istemiyoruz demek yerine geçim sıkıntısı çekerseniz bizden bisey beklemeyin denilebilirdi. Sonrasi onlarin bileceği iş olurdu.

Birini istememek başka, erteleyin demek çoookkk başka seyler.

Valla can ıkı ucu boklu değnek gibi bir şey şöyle ki burda çoğu konuda illallah ettiren kadınlar oluyor eğer aıleler istemiyorsa tabı tanımadan bahane şu bu dışında gerçekten belli sebebler varsa ben dinleme taraftarıyım çünkü bız kadınlar aılelerımızın ıstemediği kişiler olunca dinliyoruz. Karşı taraf olunca gömüyoruz. Çevremde en yakın arkadaşımı evlenceği aıle istemedi. Evlendiler bana kv yı gömüyor beni dövdü altınlarıma göz diktiler neler amlatırdı bende saydırırdım onla beraber :olamaz: bunlar boşandı tak gerçekler ortaya çıktı. Halbuki altın olayı yok kızın zaten annesindeymiş. Çocukla bıran önce evlenmek için baskı yapmış salakta borç harç evlenmiş. Kv ev aldı oturttu. Sonra bu maaşını annesıne verıyormuş. Çocuğun verdiği harçlıklara kadar annesıne verıyormuş. Banada cebınde para yok annemı arayamıyorum dıyor. Bende saf acaba bunun maaşta borçlara gıdıyor belli ki dıyorum. Kv yı eve sokmuyormuş. Ustune oğlunuda görüştürmüyor. Çocuk annesını pazara götürdü diye kadının pencerelerını taşlamış evıne dalıp saçını başını yolmuş. En son olayda da oğlu yıne goruştu dıye kadını dövüp saçlarını kel yapıp elınde kalmış. Darp raporu alıp şikayetçi olup boşandılar.

Bende aynı şeyi düşünüyorum.Allah görümce fesatlığından korusun 😄
Bende aynı şeyi düşünüyorum.Allah görümce fesatlığından
Gelini istemiyoruz demek yerine geçim sıkıntısı çekerseniz bizden bisey beklemeyin denilebilirdi. Sonrasi onlarin bileceği iş olurdu.

Birini istememek başka, erteleyin demek çoookkk başka seyler.
Çocuğuna değer veren bir anne baba geçim sıkıntısı çekerseniz bizden bir şey beklemeyin diyemez. Derlerse de yine anne baba kötü olur. Yıllardır süren ilişkilere bir şey diyemem ama kimse 2 aydır tanıdığı insanın anne babasını karşısına almasını beklememeli ve bunu yapmamalı.

Esim kimseye soz hakki tanimadi ben bu kizla evlenecegim dedi onlarda karsi cikmadi zaten.sevgilinizde bitiyor iş onlari bi kere dinlerse arkasi gelir

Başkaları dediğin adamın annesi yalnız😂 annem de yengemi işi olmadığı için istememişti çünkü abiminde işi sağlam değildi geçinemezler diye düşündü. Gayet haklı bi sebepti şuan bu sıkıntıyı da çekiyorlar. Yengem şimdi anneme düşman oysaki annem çok iyi davranıyor ama yengem normalde kendi annesiyle bile geçinemeyen bi insan zaten. Annem umursamıyor abimler de mutlular merak etme erkek çok aşıksa gözü anne baba görmüyor😂
Yanlis anlamayin ama madem abinin isi saglam degildi isi saglam olan kiz niye abine baksin ki 😁 yani annenizin mantigindan bu sonuc cikiyor...ah su erkek anlarinin butun kizlari onlarin ogluyla evlenmeye hazr sanmalari 😑 sonuc bence yengeniz hakli

Bence anne babanın fikri gerçekten çok önemli. Sevgi de bir yere kadar. Abim sırf çok beğendiği için daha 2 aydır tanıdığı biriyle evlenme kararı aldı ve ailesini de karşısına aldı. Çok yanlıştı. Kızı yıllardır sevemiyorum,sırf zamanında istenmedi diye anneme karşı samimiyetsiz sevmediğini belli ediyor ve bu durum sinirimi bozuyor çünkü dediğim gibi annem şuan ona mükemmel davranıyor.Sırf abim tarafından güzel bulunduğu için evlenilmiş birisi gözümde. Hiç değeri yok,anneme böyle davrandığı için.
Zaten sadece abin tarafindan guzel bulunmasi yeterli sizin begenmenizi niye umursayacaklar ki ? Zamaninda siz de samimi davranmamissinz ne ekersen onu biciyorsun

Yanlis anlamayin ama madem abinin isi saglam degildi isi saglam olan kiz niye abine baksin ki 😁 yani annenizin mantigindan bu sonuc cikiyor...ah su erkek anlarinin butun kizlari onlarin ogluyla evlenmeye hazr sanmalari 😑 sonuc bence yengeniz hakli
Bence de sağlam işi olan biri abime bakmamalıydı bana göre de😂 ama abimle evlenen çalışmayan biri de kirayı bile oğlanın ailesinden alıyorsa burnu havada gezmeyecek üzgünüm😂

Zaten sadece abin tarafindan guzel bulunmasi yeterli sizin begenmenizi niye umursayacaklar ki ? Zamaninda siz de samimi davranmamissinz ne ekersen onu biciyorsun
Çok basit düşünüyorsunuz. Biriyle evlenirken sadece onunla evlenmiyor ailesiyle de evleniyorsun aynı zamanda. Ya tabikide siz gelinler hep haklı olacaksınız aksi asla düşünülemez😂objektif bakamıyorsunuz. Ben ilk zamanlar hep objektif yaklaştım ama sonrasında kızın samimiyetsizliği burama kadar geldi. Annemden değerli kimse yok bu hayatta ve onu elin kızının üzmesine izin veremem. Bu görümcelik değil. Siz olayı çok farklı algılıyorsunuz

Bence anne babanın fikri gerçekten çok önemli. Sevgi de bir yere kadar. Abim sırf çok beğendiği için daha 2 aydır tanıdığı biriyle evlenme kararı aldı ve ailesini de karşısına aldı. Çok yanlıştı. Kızı yıllardır sevemiyorum,sırf zamanında istenmedi diye anneme karşı samimiyetsiz sevmediğini belli ediyor ve bu durum sinirimi bozuyor çünkü dediğim gibi annem şuan ona mükemmel davranıyor.Sırf abim tarafından güzel bulunduğu için evlenilmiş birisi gözümde. Hiç değeri yok,anneme böyle davrandığı için.

Ne yapsın peki bu kız, istemediğini gösteren anne ve kardeşe karşı amuda mı kalksın??

Evlendikten sonra hiç anneniz kıza yanaşmaya, kendini affettirmeye çalıştı mı??

Yok.

Kız güzel olmasaydı, abiniz de kafası çalışıyor iyi mesleği var diye evlenseydi bu sefer de çirkin bu kız, abimin kafasına sebep seçtiği biri keşke daha güzeliyle evlenseydi dicektiniz .

Abi Sultan Süleyman falan değil, normal bir insan kız da normal bir insan bu kadar. Siz Harvard mezunu holywood aktrisi Natalie Portman mı yakıştırıyordunuz??

Ablacım bu kafayla hiiiiiiç bir yere varamazsınız anca huzur bozup elkızını nefret ettiririsiniz.

Onlardan biri de benim 🙋🏼‍♀️ Şimdi bakınca diyorum ki Allah’ın sevgili kuluymuşum...26 ve 22 yaşında oğullarıyla aynı yatakta yatıyordu hanım teyze...Kınalı kuzularını elin kızlarının koynuna vermek zoruna gitti tabi 😒 Gerçekten de verilmiş sadakam varmış,yoksa Show Haber’de beni izlerdiniz kesinlikle...

Bence de sağlam işi olan biri abime bakmamalıydı bana göre de😂 ama abimle evlenen çalışmayan biri de kirayı bile oğlanın ailesinden alıyorsa burnu havada gezmeyecek üzgünüm😂
Iste soylediginz sey yillardr kk da konusulan bir konudur, gelininuz ailenizden zorla mi istiyor kirasin abiniz istiyordur ya da aileniz kendi veriyordur ama insanlara sirf para verdim diye sizlere iyi davranmasini ya da itaat etmesini beklemeyin eger bir iyilik yapmak istiyorsaniz bunun lafini yapmayin...o yuzden burdaki cogu uye der ki es ailesi ne bir yardim etsin ne de bunu lafi i yapsin...ben de oylr dusunurum azcik asim agrisiz basim ama siz bunun lafini yapiyorsunz sirf kiralarini oduyoruz diye beklentoye giriyorsunuz...

Ne yapsın peki bu kız, istemediğini gösteren anne ve kardeşe karşı amuda mı kalksın??

Evlendikten sonra hiç anneniz kıza yanaşmaya, kendini affettirmeye çalıştı mı??

Yok.

Kız güzel olmasaydı, abiniz de kafası çalışıyor iyi mesleği var diye evlenseydi bu sefer de çirkin bu kız, abimin kafasına sebep seçtiği biri keşke daha güzeliyle evlenseydi dicektiniz .

Abi Sultan Süleyman falan değil, normal bir insan kız da normal bir insan siz Harvard mezunu holywood aktrisi natalie Portman mı yakıştırıyordunuz??

Ablacım bu kafayla hiiiiiiç bir yere varamazsınız anca huzur bozup elkızını nefret ettiririsiniz.
Yukarıda gördüğünüz gibi abimi övmüyorum çünkü onun da hiçbir artısı yok. Annemin kendini affettirecek bir şey yapmasına gerek yok çünkü düğünü de biz yaptık kirayı da biz veriyoruz bir dediğini iki etmediler kızın ve buna mecbur değillerdi. Kızın ailesi hiç yardım etmediği için aşağılık kompleksi yaşıyor.

Ablacım abin koca bir adam, evli barklı bir adam kendi evinin bütçesi kendi problemi sizin değil. Adam eşşek değil ya, karısının evkadını olduğunu görüp ona göre geçimini ayarlıyordur.

Çok saygısızsınız, abinin ailesinin bütçesine saygı duymuyorsunuz, üstüne aile işlerine karışıp kız madem para getirmiyor ezik böyle boynu bükük gezsin diyorsunuz. Size ne? Adam dert edinmiyor ki evlenmiş size ne yahu??

Merhaba geçmişte iki farklı iliskim o dönemdeki partnerlerimin annelerinin beni istememesi sebebiyle ayrılıkla sonuçlanmıştı. birinin sebebi annesinin oğluna doktor aramasiydi diğerinin sebebini ise çok saçma bulucaksiniz ama hala anlayabilmiş değilim ehehe. Ben o dönem için borderline kişilik bozukluğu olabilicegini dusundum ya da sadece çok kıskanç bı kadındı. Bu iliskilerde partnerlerle uyumluydum. Doktor fetişi olanla zaten hiç gorusmemistim bile. Diğeriyle de bir kavgam olmadi kendi çaldı kendi oynadı diyebilirim:)
Şuan da bir yakinim da aynı vukuatlari yaşamaya başlayınca onun ilişkisiyle ilgili olan üzüntüm ister istemez tüm bu olayları yeniden hatırlayıp suan yolunda giden iliskimle ilgili anlamsiz kaygılara sebep oluyor. Bir yıl sonrası için evlilik planlıyoruz ailesi bana oldukça normal davranıyor ama ben içimdeki korkuları biturlu yenemiyorum. Benim derdim kötü kaynana değil de partnerimin beni başkaları yüzünden birakmasiyla ilgili korkular.

Böyle deneyimler yaşamış ya da tanık olmuş ve tüm bu baskıları sorunlu kaynanalari sağlam iradeli eşleri sayesinde asabilmis, mutlu şekilde evliliğine devam edebilmiş birileri var mı merak ediyorum. Belki bı umut...

Bu arada kendini öldürmekle ilgili tehdit eden kaynanalarin blofleri her zaman işe yarıyor mu onu da merak ediyorum hanımlar:KK70:
Benım abim ben bu kızla evlenıcem dedıyse bitmiştir.Bize dönek damatlar deil kararlı adamlar gerekıyor.Bu seveptende bırakırsa bence def olup gıtsın.O senın ıstememenden korksun sen deil.Yalnızlıkan ölünmüyor korkma

Back
X