- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
17 temmuz 2018 de uye olmusken yeni uye oldum demek nedenBuraya yeni üye olmuştum ama hiç çekilecek gibi değilmiş. Yoruldum vallahihepinize iyi geceler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
17 temmuz 2018 de uye olmusken yeni uye oldum demek nedenBuraya yeni üye olmuştum ama hiç çekilecek gibi değilmiş. Yoruldum vallahihepinize iyi geceler
Ahahahaha bilmem vardır belki ama vaktim yokGitme vayt sende çok dedikodu vardır, yeni konu aç detaylı konuşalım![]()
17 temmuz 2018 de uye olmusken yeni uye oldum demek neden![]()
Yıllardır girmiyorum manasında :)17 temmuz 2018 de uye olmusken yeni uye oldum demek neden![]()
Çok boş vaktiniz var anlaşılanAbisinin o hem akıllı hem güzel kızla evlendiği tarih olabilir, o günden bu güne kayıp zaman, bazı gelin-görümce travmalarında oluyor![]()
Çok boş vaktiniz var anlaşılan![]()
Ciks olmadi.Yıllardır girmiyorum manasında :)
Beni tanısanız bu şekilde yargılamazdınızEvet öyle fitne dolu olduğu kadar da zekisiniz![]()
Annesi de olsa karışamaz. Yetişkin insanlar. Eğriyi doğruyu kendileri tartar. Yanlışsada bunu deneyimlemeye hakları var ebeveynlerin görevi her koşulda destek olmak olmalı. Ayrıca bakın kendiniz de mutlu olduklarını yazmışsınız ekonomik ihtiyaçlar demek ki her zzaman ilk sırada değilmişBaşkaları dediğin adamın annesi yalnızannem de yengemi işi olmadığı için istememişti çünkü abiminde işi sağlam değildi geçinemezler diye düşündü. Gayet haklı bi sebepti şuan bu sıkıntıyı da çekiyorlar. Yengem şimdi anneme düşman oysaki annem çok iyi davranıyor ama yengem normalde kendi annesiyle bile geçinemeyen bi insan zaten. Annem umursamıyor abimler de mutlular merak etme erkek çok aşıksa gözü anne baba görmüyor
![]()
Onun davranışlarına karşılık tabikide samimiyeti devam ettirmeyip arkasından gömerim. Onu benim ailem prensesler gibi evlendirdi kendi ailesi yardım bile etmedi. Benim aileme bu şekilde davranamaz kaldı ki olayların içinde bile değilsiniz. Boş yorum yapmayın
1.si onu prenses gibi evlendirmek erkek tarafının gururudur,gelin bize iyi davransın diye ne bunlar yapılır ne maddi yardim yapılır.Madem bu kadar zorunuza gidiyor gelin bize aşık değil ondan biz maddi yardim yapmıyoruz diyiverin.Yine diyorum bu işler gönül işidir menfaat işi değil!Görümce büyük sıkıntı üzgünüm![]()
Tek bir soru.Arkadaşlar gerçekten çok boş vaktiniz varmışkonu nereye uzadı
burası bi bataklıkmış meğer
![]()
Çok doğruTek bir soru.
Bos vakti olmayanin burda ne isi olur?![]()
Gelini bu kadar problem ettgije gore bizden daha bos zamanin var benceÇok doğrubizlik değilmiş meğer
![]()
Şimdi nasıl geçinebiliyorlar mı? Aslında bu konuda haklısınız, eğer başkalarına güvenerek evlenecekse insan hiç evlenmemeli. Aile de destek olmak zorunda değil.Çocuğuna değer veren bir anne baba geçim sıkıntısı çekerseniz bizden bir şey beklemeyin diyemez. Derlerse de yine anne baba kötü olur. Yıllardır süren ilişkilere bir şey diyemem ama kimse 2 aydır tanıdığı insanın anne babasını karşısına almasını beklememeli ve bunu yapmamalı.
Tek bir soru.
Bos vakti olmayanin burda ne isi olur?![]()
İstediği desteği göremeyince şimdi de bizi gömdü, biz boş beleş takılıyoruz kendisi holding yönetiyor zaar![]()
Hayır sadece konu beklediğimden fazla uzadı. Neden dalga geçercesine konuşuyorsunuz anlayamadım. Sizi gömmek gibi bir amacım yoktu o cümlede. Vakti olan gelip burda muhabbet edebilir güzel bir yer ama dediğim gibi bazı sebeplerden dolayı vaktim yokİstediği desteği göremeyince şimdi de bizi gömdü, biz boş beleş takılıyoruz kendisi holding yönetiyor zaar![]()
Çok takılmayın ben yıllardır çıkamadım işim içindenBirazdan sis perdesi aralanacak ve gelin çıkıp gelecekuyuyacaktım şu çalışmayan gelin ve ev kirası ödeyen kaynana girdabına kapıldım
![]()