Geçmişte reddedilmiş gelinler

Bu tamamen partnerinizle alakalı. Bazıları anne ve eş arasındaki dengeyi rahatlıkla sağlarken bazıları oyunu anneden yana kullanıp bağrına taş basıp sevdiceğinden vazgeçebiliyor ne yazıkki..

Evet öyle fitne dolu olduğu kadar da zekisiniz 🤓
Beni tanısanız bu şekilde yargılamazdınız😄 aslına bakarsanız ben gelin ve kaynana arasında kalmış o görümceyim😂 anneme de çok kızdığım zamanlar oldu ama annedir kötü söz söyleyemiyorum.

Başkaları dediğin adamın annesi yalnız😂 annem de yengemi işi olmadığı için istememişti çünkü abiminde işi sağlam değildi geçinemezler diye düşündü. Gayet haklı bi sebepti şuan bu sıkıntıyı da çekiyorlar. Yengem şimdi anneme düşman oysaki annem çok iyi davranıyor ama yengem normalde kendi annesiyle bile geçinemeyen bi insan zaten. Annem umursamıyor abimler de mutlular merak etme erkek çok aşıksa gözü anne baba görmüyor😂
Annesi de olsa karışamaz. Yetişkin insanlar. Eğriyi doğruyu kendileri tartar. Yanlışsada bunu deneyimlemeye hakları var ebeveynlerin görevi her koşulda destek olmak olmalı. Ayrıca bakın kendiniz de mutlu olduklarını yazmışsınız ekonomik ihtiyaçlar demek ki her zzaman ilk sırada değilmiş

Onun davranışlarına karşılık tabikide samimiyeti devam ettirmeyip arkasından gömerim. Onu benim ailem prensesler gibi evlendirdi kendi ailesi yardım bile etmedi. Benim aileme bu şekilde davranamaz kaldı ki olayların içinde bile değilsiniz. Boş yorum yapmayın

Görümce büyük sıkıntı üzgünüm😬
1.si onu prenses gibi evlendirmek erkek tarafının gururudur,gelin bize iyi davransın diye ne bunlar yapılır ne maddi yardim yapılır.Madem bu kadar zorunuza gidiyor gelin bize aşık değil ondan biz maddi yardim yapmıyoruz diyiverin.Yine diyorum bu işler gönül işidir menfaat işi değil!
2.si siz anne babanizin çocuğu iseniz abinizde aynı şekilde çocukları onların mutluluğunu o da düşünür merak etmeyin bu kadar içsellestiricek bir durum yok sizin açınızdan.
3.sü baştan istenmemek bir gelin için çok kötü zaten yabancı insanlar tanımıyorsun bir de sebepsiz yere istemeyince ben olsam daha o insanları istesem de sevemem.
4.sü size bir saygısızlığı yoksa böyle uzak mesafe davranması anneniz içinde daha iyidir gelin-kaynana polemikleri yaşanmaz.
5.Bir gelin eşinin ailesine saygılı olmak zorundadır ama onları sevmek zorunda değildir,bir kadının asıl görevi kocasıyla iyi geçinmek evine güzel bakmaktır ki bence yengeniz bunları yapıyor onu bu yönden vuramamışsınız yoksa sizin gibi biri onu başka yönlerle de şikayet edebilirdi!
6.sı lütfen şu gelinleri bir salın rahat bırakın kocalarıyla mutlu olsunlar,kaynana görümce derdi düşünmeden yaşasınlar yuvalarında.Çok mu bir kız için bu?
7.si sizde bir gelin olcaksınız,inşallah böyle düşünen bir gorumceniz olmaz,kendiniz için dua edin...

Çocuğuna değer veren bir anne baba geçim sıkıntısı çekerseniz bizden bir şey beklemeyin diyemez. Derlerse de yine anne baba kötü olur. Yıllardır süren ilişkilere bir şey diyemem ama kimse 2 aydır tanıdığı insanın anne babasını karşısına almasını beklememeli ve bunu yapmamalı.
Şimdi nasıl geçinebiliyorlar mı? Aslında bu konuda haklısınız, eğer başkalarına güvenerek evlenecekse insan hiç evlenmemeli. Aile de destek olmak zorunda değil.

Birazdan sis perdesi aralanacak ve gelin çıkıp gelecek 😂 uyuyacaktım şu çalışmayan gelin ve ev kirası ödeyen kaynana girdabına kapıldım 😂
İstediği desteği göremeyince şimdi de bizi gömdü, biz boş beleş takılıyoruz kendisi holding yönetiyor zaar 😂😂

İstediği desteği göremeyince şimdi de bizi gömdü, biz boş beleş takılıyoruz kendisi holding yönetiyor zaar 😂😂
Hayır sadece konu beklediğimden fazla uzadı. Neden dalga geçercesine konuşuyorsunuz anlayamadım. Sizi gömmek gibi bir amacım yoktu o cümlede. Vakti olan gelip burda muhabbet edebilir güzel bir yer ama dediğim gibi bazı sebeplerden dolayı vaktim yok

Back
X