- 25 Eylül 2014
- 3.145
- 2.436
- 83
- 39
- Konu Sahibi Samire tmv
acilen bir psikiyatriste git cnm depresyon geçiriyor olabilirsin yoksa dahada ilerler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet zaten surekli tedavi görüyorum 15 yaşından bu yana ama artik hic gitmek istemiyorum tedavi falan olmakda istemiyorum çünkü fayda etmiyor bitiyor.bir sene sonra tekrar katlanip geri dönüyoracilen bir psikiyatriste git cnm depresyon geçiriyor olabilirsin yoksa dahada ilerler
Zaten oyle yapıyorum bazen çok caresiz hissediyorum kendimiGeçmiş unutulmuyor be samırecım.
Sadece unutmuş gibi yapmayı dene.
Ne gibiSamire gelecek için bir planın var mı, hayatını değiştirmek yönünde?
Samire sen geçmişte yaşadığını ifade ederek aslında çocukluğunda yaşıyorsun farkında olmadan.Hicbirseyden mutlu olamiyorum herseyi kafama takiyorum mutsuz olmak icin uğraşıyorum sanki hep gecmisde yaşıyorum geçmişi unutamıyorum o kadar yalnız hissediyorum ki kimseye de birşey anlatamuyorum insanlar yapmacik olmus yani tanidiklarim esimin yaptiklari ailesinin yaptiklarini unutamıyorum geceleri uyumak istemiyorum kabus üstüne kabus görüyorum sabah heryerim basim beynim agriyarak uyanıyorum artik bende mutlu olmak istiyorum sevilmek sahiplenmek istiyorum istediklerimi yapmak istiyorum bu zamana kadar istedigim birsey olmadi zaten neye heveslensem sanssizligimdan mi.neden hep hevesim kursağımda kaliyor zaten bu saatden sonrada kizim mutlu olsun onun yüzü gülsün istiyorum sadece yazmak istedim iyi aksamlar can dostlarim
Ne gibi
Bak orasi dogru mutlu bir cocuk olmadim evin en buyuk çocuğu oldugum icin surekli babamla annemi baristirdim cok yiprandim suan da mutlu olamiyorumSamire sen geçmişte yaşadığını ifade ederek aslında çocukluğunda yaşıyorsun farkında olmadan.
Sen bir yerden yaralı bir çocukluk geçirmişsin ki şimdi mutsuz bir yetişkinsin.
Suçu kocanda aramadan önce anne ve babanda araman lazım.
Yok ki benim istedigim seyler farkliKendine hedefler belirledin mi yani. Mesela hayatında seni üzen şeyleri değiştirmek adına.