• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmişte yaşamak

acilen bir psikiyatriste git cnm depresyon geçiriyor olabilirsin yoksa dahada ilerler

Arada genelleme yapmayayım ama herkeste olur bu tür durumlar.
Geçmişi unutamazsın ki zaten ,sadece onu tozlu bırakırsın ,yani onu hatırlatan birşey tetiklerse arada bir siler içinde tekrar depreştirirsin sonra gene öylece bırakırsın ama asla çıkmaz kafandan

acilen bir psikiyatriste git cnm depresyon geçiriyor olabilirsin yoksa dahada ilerler
Evet zaten surekli tedavi görüyorum 15 yaşından bu yana ama artik hic gitmek istemiyorum tedavi falan olmakda istemiyorum çünkü fayda etmiyor bitiyor.bir sene sonra tekrar katlanip geri dönüyor

Geçmiş unutulmuyor be samırecım.
Sadece unutmuş gibi yapmayı dene.

Hicbirseyden mutlu olamiyorum herseyi kafama takiyorum mutsuz olmak icin uğraşıyorum sanki hep gecmisde yaşıyorum geçmişi unutamıyorum o kadar yalnız hissediyorum ki kimseye de birşey anlatamuyorum insanlar yapmacik olmus yani tanidiklarim esimin yaptiklari ailesinin yaptiklarini unutamıyorum geceleri uyumak istemiyorum kabus üstüne kabus görüyorum sabah heryerim basim beynim agriyarak uyanıyorum artik bende mutlu olmak istiyorum sevilmek sahiplenmek istiyorum istediklerimi yapmak istiyorum bu zamana kadar istedigim birsey olmadi zaten neye heveslensem sanssizligimdan mi.neden hep hevesim kursağımda kaliyor zaten bu saatden sonrada kizim mutlu olsun onun yüzü gülsün istiyorum sadece yazmak istedim iyi aksamlar can dostlarim
Samire sen geçmişte yaşadığını ifade ederek aslında çocukluğunda yaşıyorsun farkında olmadan.
Sen bir yerden yaralı bir çocukluk geçirmişsin ki şimdi mutsuz bir yetişkinsin.
Suçu kocanda aramadan önce anne ve babanda araman lazım.

Samire sen geçmişte yaşadığını ifade ederek aslında çocukluğunda yaşıyorsun farkında olmadan.
Sen bir yerden yaralı bir çocukluk geçirmişsin ki şimdi mutsuz bir yetişkinsin.
Suçu kocanda aramadan önce anne ve babanda araman lazım.
Bak orasi dogru mutlu bir cocuk olmadim evin en buyuk çocuğu oldugum icin surekli babamla annemi baristirdim cok yiprandim suan da mutlu olamiyorum

Evet zaten surekli tedavi görüyorum 15 yaşından bu yana ama artik hic gitmek istemiyorum tedavi falan olmakda istemiyorum çünkü fayda etmiyor bitiyor.bir sene sonra tekrar katlanip geri dönüyor

iyi bir uzmana gitmemişssin demekki artı ilaçları 2 sene kullanman gerek gerekirse terapi alıp iyleşmen lazım tatlım

Back
X