• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmişte yaşanan taciz ve gelecek korkusu

İnşallah çıkmaz sanmıyorum bir de o kadarına cesaret edemez bence bi de akraba falan adam adı çıkar diye fazla ileri gitmemiş olabilir tacizi inkar edebilir ama tecavüzü inkar edemez. Asla nişanlısına da bir şey demesin dönüşü olmayan yola girebilir. Çok açık saçık yazmak istemiyorum burda canım istersen özelden başka fikir de verebilirim nişanlısına söylememe konusunda
Özelden ulaştım size .
Sizede ayrıca çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Kizlar Mune yi birisi etiketleyebilir mı acaba ben yapmayı bilmiyorum da. Konu kilitlensin lütfen
Teşekkür ederim yorum yapan herkese

Aradan o kadar uzun zaman gecmiş ki , bu kadar uzun sureden sonra girilen ilişkide tekrar kanama olur zaten. Bu kadar sıkıntı etmesin. 100 liraya bile özelde muayene ediyorlar içi rahat edecekse gitsin olsun. Ama dediğim gibi yani uzun süre birliktelik yaşamayan kadında çoğunlukla tekrar kanama oluyor.

Yahu kimin yaptığını niye söylesinki , madem cinayet çıkar diyorsunuz şimdiye kadar susmuş bundan sonrada susmaya devam edecek ... ayrıca psikolojisini bilmeden niye yorum yapayımki hiçte tepeden bir yorum değil yazdığım

Çocukmuş zaten olay olduğunda. Şimdi susmak zorunda mı?? Belkide şuan başka bir çocuğa aynı şeyleri yapıyor sapık herif??
Ne bu erkek saçmalığı ya. Cinayet çıkarmış. Çıkarsa çıksın be. Gebersin.

Birincisi şu iğrenç bozuldu mu bozulmadı mı muhabbetini yapmayın lütfen.
İkincisi.. eğer arkadaşınız tecavüze uğrasa bilirdi. Canı çok yanardı ve bunu unutamazdı. Muhtemelen taciz etmiştir pislik. Her halükarda ailesine söylesin. Gebertiyolarsa da gebertsinler pisliği.

Cinayet falan çıkmaz emin olun. Ailesi kızına laf gelmesin diye gizli kapaklı olayı kapatır o aileyle görüşmeyi keser. Olacak olan bu. (Ne yazıkki!) ailesinden çekinip söyleyemediğine göre böyle bir zihniyettirlerdir diye tahmin ediyorum. Aman kızıma laf gelmesi vs. Nişanlına söylemek istemeyebilirsin. Bir ilişki değil bu taciz sonuçta. Git bir özel doktora. Taciz deme madem. Bir ilişki yaşadım şüphelerim var bakın de. Bırak doktor öyle bilsin madem. Ne diyim. Ben olsam yaşımı başımı almışım artık o adamın karşısına dikilir hesap sorarım ya neyse

Her bakireden kan gelmek zorunda degil. Bu zamanda bunu bilmeyenler olmasina hayret ediyorum gercekten. Esi adam gibi adamsa zaten sorgulamaz. Sorgularsa da hic iliskim olmadi diyecek ki dogru olan bu. Ama esinin ne düsüneceginden cok kendi psikolojisi önemli. Keske psikolojik destek alsa.

Şu anda önemli olan arkadaşın bakire olup olmaması mı? İlişkiye girip kan gelmeyen de var. Nişanlı cahil biri değilse zaten bilir. O da der paylaşmak istemiyorsa ilişkim yok diye. Bu saçmalığı bırakıp yardım alsın. Cidden inanamıyorum şikayet etmek için değil de nişanlıya yaranmak için kız mıyım diye merak ediyorsunuz ya.. Kendi onurunuz olsun biraz.

ya bırı demişki kızlık raporu alsın...kız kendını aklayacak bır duruma düşmemiş zaten.mecburda değil.zaten iğrenç bir şey yaşamış.birde kendını kanıtlayacak yok ya...o şerefsiz ıpe dizilmeli..nişanlısını geçtim aılesıne söylemeli...çıksın cınayet yoksa bu pıslıkler ıflah olmaz...
-şerefsiz abi demeye dilim varmıyor.ıkı kız kardeşine yıllarca tecavüz etmiş.annesine soylemiş kızlar hemen kardeşlerini öldürmüş bırıde 5 aylık hamıleymiş.kesın dedım oğlu için uzuluyordur.hapse düştü dıye...aynı evde hiç mi anlamaz ınsan...

Bunca yıl geçmiş insanlar hakkını ara diyor ama sanırım ben de yapamazdım. Konu sahibi de evlenip bunu tamamen unutmak istiyor. Şikayetçi olabilse keşke ama şikayetçi olmayacaksa önce kendi psikolojisini düşünsün bu çocukluk travması resmen ilerde sorunlar yaşayabilir destek almalı mutlaka ama mutlaka. O pisliğe gelince Kimbilir başka kimlere yapıyor susmakla iyi mi yapmış bilemedim

Nişanlısına anlatmak istiyorsa anlatsın..Bu bir ayıp değil.. Bu yapanın ayıbı ahlaksızlığı şerefsizliği. Arkadaşınıza söyleyin başını dimdik tutsun korkmasın utanmasın.ama bu tarz travmatik olaylar cinsel hayatı sekteye uğratabilir evlenince.. Bunun için en azından psikolojik bir destek almasını tavsiye ederim

Kızlar bu bugün açtığım ikinci konu ama bu seferki benimle değil çok değer verdiğim bir arkadaşımın gerçekten çok ciddi bir sorunu. Bız dusunduk ama işin içinden çıkamıyoruz birde size sormak istedim
Nasıl başlayacağımı bile bilemiyorum o kadar iğrenç bir durum ki
Bu arkadaşım bayağı küçükken akrabası tarafından ciddi bir tacize uğramış ve bayağı yakın akraba yani öyle ki aileler falan toplu halde görüşmeler sürüyor ve haliyle kız çok yipraniyor bu görüşmelerde
Ve arkadaşım o gün bir şey olup olmadığını da bilmiyor cekinerek yaziyorum malum bozulma bozulmama muhabbetleri falan. hatta bir ara birlikte hastaneye gittik muayene olması için ama doktora durumu o şekilde söylemiş içerde o sebeple doktor bu muayene için polisle birlikte gelmelisiniz demiş. Neyse biz çıktık karakola gidelim bilgi alalim dedim ben ona. birlikte gidelim polisle tekrardan falan ama meğerse hukuki süreç olmadan yani şikayetçi olmadan bunu yapamazlarmis. Galiba özelde yaptirabilirmis muayeneyi polis öyle demiş. Zaten kız zorla toplamisti cesaretini birde olmayınca tekrardan cesaret edemedi. E şimdi hukuki süreç falan baslatilsa aradan kaç yıl geçti hicbisey ispat edilemez diye tahmin ediyoruz ayrıca olay duyulursa gerçekten çok kötü olacak tahmin edersiniz ki. Cinayet çıkar herhalde.
Ve asıl sıkıntı noktaya geliyorum arkadaşım geçen hafta sozlendi. Ve şuan delirecek gibi bunu sozlume nasıl söyleyeceğim diye. Soylemene gerek yok söylemek zorunda değilsin dedim ama bu defa da ya birşey olduysa evlenince öğrenilir diye düşünüyor.
Yani özetle ne yapacak bu kız. Sözlüsü uysal biri sorun etmez ve suclamaz bence ama kim olduğunu ogrenmek ister o durumda ve durumu dusunsenize oturup sohbet ettiği adamın bunu yaptığını öğrenecek yani ben düşünmek bile istemiyorum olacakları.

Uff yazarken bile elim ayağım titredi nasıl saçmasapan olaylar bunlar ya
Nolur bir akıl verin :KK43:
İyi bir avukattan bilgi alıp şikayette bulunsun. Bence öncelikli derdi nişanlım ne der olmamalı. Çok yakın akrabasına bunu yapan (burda çok küfürler geçiyor ama yazamıyorum) pislik, kim bilir daha kaç çocuğun hayatını karartmıştır. Hatta belkide kendi kızının bile... Arkadaşınız şikayetçi olmadığı her gün ona güç kazandırıyor.
Geçmişe yönelikte açılabiliyor davalar, bayanlara pozitif ayrım var bu konuda. Tamam deliller ortadan yok olmuş olabilir ama aradan geçen 15 yıl sonrasında gündeme gelmesi sonucu ceza alan kişileri tanıyorum. Sizin günlerinizi, psikolojinizi mahveden adam "yaptım geçti" tarzında güçlü olmamalı, izin vermemelisiniz.

O adam neyi oluyormus bunu cok merak ettim nisanlisiyla bile beraber yiyip iciyorsa yakin biri ozman ben olsam soylerdim o adamla ayni ortamda bulunmak igrenc bisey bide sucunun cezasini cekmeli pislik herif allah cezasini versin kucucuk cocuktan meded umanlarin kizlik zari bozulmamistir bozulsa ozman bide cocuk yani cani cok yanar bagirirdi bunlari hatirlamiyorsa bisey olmamistir. Benim kuzenim bana oyle bisey yapmisti sarhosken ben tabi yaklastirmadim kendime ama yeltendi bunuda diger kuzen biliyordu esimde aktaba duyulur filan diye en basta anlatmistim boyle boyle bisey duyarsan bastan bil diye. Esim hala nefret eder biyerde gorse dovecekte ayni ortama sokmuyorum onlari soylemekte fayda var bence ama diyilmayacagini garanti ediyorsa hic soylememsin o adamla gorusmesinler

Özelde iki dkkada yaparlar boşuna hayati kendine zindan etmesin arkadaşını soyacak kadar nasıl olmuş taciz derken ne yaşandığı önemli

Kızlar bu bugün açtığım ikinci konu ama bu seferki benimle değil çok değer verdiğim bir arkadaşımın gerçekten çok ciddi bir sorunu. Bız dusunduk ama işin içinden çıkamıyoruz birde size sormak istedim
Nasıl başlayacağımı bile bilemiyorum o kadar iğrenç bir durum ki
Bu arkadaşım bayağı küçükken akrabası tarafından ciddi bir tacize uğramış ve bayağı yakın akraba yani öyle ki aileler falan toplu halde görüşmeler sürüyor ve haliyle kız çok yipraniyor bu görüşmelerde
Ve arkadaşım o gün bir şey olup olmadığını da bilmiyor cekinerek yaziyorum malum bozulma bozulmama muhabbetleri falan. hatta bir ara birlikte hastaneye gittik muayene olması için ama doktora durumu o şekilde söylemiş içerde o sebeple doktor bu muayene için polisle birlikte gelmelisiniz demiş. Neyse biz çıktık karakola gidelim bilgi alalim dedim ben ona. birlikte gidelim polisle tekrardan falan ama meğerse hukuki süreç olmadan yani şikayetçi olmadan bunu yapamazlarmis. Galiba özelde yaptirabilirmis muayeneyi polis öyle demiş. Zaten kız zorla toplamisti cesaretini birde olmayınca tekrardan cesaret edemedi. E şimdi hukuki süreç falan baslatilsa aradan kaç yıl geçti hicbisey ispat edilemez diye tahmin ediyoruz ayrıca olay duyulursa gerçekten çok kötü olacak tahmin edersiniz ki. Cinayet çıkar herhalde.
Ve asıl sıkıntı noktaya geliyorum arkadaşım geçen hafta sozlendi. Ve şuan delirecek gibi bunu sozlume nasıl söyleyeceğim diye. Soylemene gerek yok söylemek zorunda değilsin dedim ama bu defa da ya birşey olduysa evlenince öğrenilir diye düşünüyor.
Yani özetle ne yapacak bu kız. Sözlüsü uysal biri sorun etmez ve suclamaz bence ama kim olduğunu ogrenmek ister o durumda ve durumu dusunsenize oturup sohbet ettiği adamın bunu yaptığını öğrenecek yani ben düşünmek bile istemiyorum olacakları.

Uff yazarken bile elim ayağım titredi nasıl saçmasapan olaylar bunlar ya
Nolur bir akıl verin :KK43:
Yani taciz mi cok ayiptr söylemesi tecavüz mu bunu dile getirdigim için özür dilerim cinsel saldırı şikayetini bilmiyorum ama diğerleri için zamna aşımına uğraması için üzerinden 15 yıl geçmesi lazım offf bilemedim keske zamanında söyleseymiş olsaydı şuan o sapık pişkin pişkin aile içinde olmazdı ispatı yok iftira gibi bisey olmuş oluyor yanlış kelime kullandıysam özür dilerim çünkü çok zor

Off yaaaaaa nefret ediyorum su an her şeyden. Kaç yaşına gelmiş hâlâ unutamamış kıyamam. Sadece taciz değil ki o pisliğe yeltenmiş şerefsiz. Sadece ellememiş ki Anlatmaya dilim varmıyor. Okula gitmeyecek kadar küçük bir çocuk bunları yaşarken annesi babası neredeymiş?😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 Bunu yapması için uzun bir zaman dilimi gerek 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮 bu
şekilde kim bilir ne kadar devam etmiş.

Kızlar çocuklarınıza sahip çıkın 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Arkadaşına da söyle psikolojik destek alsın öyle evlensin. Yoksa evliliği uzun sürmez.

Çok üzüldüm arkadaşınıza. Keşke annesine söyleseydi. O adamla yüzyüze bakmak çok ağır olsa gerek. Bu kadar da takılmasın ilk geceye. Herkeste kanama olmuyor sonuçta. Benim de hiç böyle bir durum olmadığı halde kanamam olmadı mesala. Eşim de neden diye sormadı

Back
X