Kızlar bu bugün açtığım ikinci konu ama bu seferki benimle değil çok değer verdiğim bir arkadaşımın gerçekten çok ciddi bir sorunu. Bız dusunduk ama işin içinden çıkamıyoruz birde size sormak istedim
Nasıl başlayacağımı bile bilemiyorum o kadar iğrenç bir durum ki
Bu arkadaşım bayağı küçükken akrabası tarafından ciddi bir tacize uğramış ve bayağı yakın akraba yani öyle ki aileler falan toplu halde görüşmeler sürüyor ve haliyle kız çok yipraniyor bu görüşmelerde
Ve arkadaşım o gün bir şey olup olmadığını da bilmiyor cekinerek yaziyorum malum bozulma bozulmama muhabbetleri falan. hatta bir ara birlikte hastaneye gittik muayene olması için ama doktora durumu o şekilde söylemiş içerde o sebeple doktor bu muayene için polisle birlikte gelmelisiniz demiş. Neyse biz çıktık karakola gidelim bilgi alalim dedim ben ona. birlikte gidelim polisle tekrardan falan ama meğerse hukuki süreç olmadan yani şikayetçi olmadan bunu yapamazlarmis. Galiba özelde yaptirabilirmis muayeneyi polis öyle demiş. Zaten kız zorla toplamisti cesaretini birde olmayınca tekrardan cesaret edemedi. E şimdi hukuki süreç falan baslatilsa aradan kaç yıl geçti hicbisey ispat edilemez diye tahmin ediyoruz ayrıca olay duyulursa gerçekten çok kötü olacak tahmin edersiniz ki. Cinayet çıkar herhalde.
Ve asıl sıkıntı noktaya geliyorum arkadaşım geçen hafta sozlendi. Ve şuan delirecek gibi bunu sozlume nasıl söyleyeceğim diye. Soylemene gerek yok söylemek zorunda değilsin dedim ama bu defa da ya birşey olduysa evlenince öğrenilir diye düşünüyor.
Yani özetle ne yapacak bu kız. Sözlüsü uysal biri sorun etmez ve suclamaz bence ama kim olduğunu ogrenmek ister o durumda ve durumu dusunsenize oturup sohbet ettiği adamın bunu yaptığını öğrenecek yani ben düşünmek bile istemiyorum olacakları.
Uff yazarken bile elim ayağım titredi nasıl saçmasapan olaylar bunlar ya
Nolur bir akıl verin