• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmişteki ilişkilerini ve hatalarını eşine anlatmayan ve mutlu olan varmııı??

akisinabiraktim

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
560
12
16
35
Diğer
Özellikle evli ablalarıma arkadaslarıma soruyorum...önceki konularımı biliyosunuzdur zaten..Geçmişteki ilişkilerinizi ve yaşadığınız yakınlaşmaları vs esinize anlattınız mı anllattıysanız neler oldu, anlatmadıysanız evliyken iciniz rahatmı bunun vicdanı geciyor mu :14: ne olur bişeyler yazın ...bu arada mutasıp bi yerde yaşıyorum yorumlarda bunu da dikkate alabilirsek :(şimdiden tskkürler..

kim iliski yasayipta bir seyler yasamazki evet bunlardan biride benim :D bazi erkekler merak eder incigine cincigine kadar sorusturur ama bazilarida benim esim gibi soz konusu bile olmaz kisi bagli aslinda birde kisinin karrsisindakine verdi guvene esim bana hic sormadi ... ama ben onunkileri bilirim kendi anllatiklarini ama bende hic sormamm cunki eskileri duymak sadece sinir bozucu seyler

kim iliski yasayipta bir seyler yasamazki evet bunlardan biride benim :D bazi erkekler merak eder incigine cincigine kadar sorusturur ama bazilarida benim esim gibi soz konusu bile olmaz kisi bagli aslinda birde kisinin karrsisindakine verdi guvene esim bana hic sormadi ... ama ben onunkileri bilirim kendi anllatiklarini ama bende hic sormamm cunki eskileri duymak sadece sinir bozucu seyler

bende ilerde söylememyi düşünüyorum ama ba yandan da esimin yüzüne zor bakarmışım gibi geliyor yani ...
Ne siz onunkileri sorun,ne de kendi geçmişinizi anlatmaya gerek yok.
Yarınlara bakın. Mutluluğunuzun tadını çıkarın. (Sinek küçüktür,ama mide bulandırır)
Geçmiş adı üstünde,geçmiş'tir.
yarınları hep karanlık görüyorum :( bir türlü atlatamadım pişmanlıklarımı..anlatmayı düşünmüyorum ztn ama ya vicdanım beni yine rahatsız ederse, ya coluğmun cocuğmun yüzüne zor bakarsam..bunlar var hep aklmda

nedenya esin sorduda anlatmadinmiki boyle dusunuyorsun,,, eger boyle degilse senin yasadiklarin yasandi ve bitti bi tecrube bi ani olarak kaldi bence bu kadar buyutme

bence de anlatma çok özel değilse ama sadece masum sevgili hikayeleri ise başkasından duyacağına senden duysun. Tabii bu da kişiye göre değişir erkeğin karakter meselesi takıntılı kıskanç biriyse bilemem

erkekler biz kadınlar gibi değil soğuk yemek gibi ısıtıp ısıtıp önüne koyar bunu da unutma

nedenya esin sorduda anlatmadinmiki boyle dusunuyorsun,,, eger boyle degilse senin yasadiklarin yasandi ve bitti bi tecrube bi ani olarak kaldi bence bu kadar buyutme

yokk evli değilim hatta bu sebepten sevglimle ayrıldık gecmişi anlattığm icin:14: şimdi de ilerde biri karsıma cıkarsa nasıl davranıcam napıcam anlatmalımıyım susmalımıyım bilemiyorum:( anlatmak hiç istemiyorum ama bnun verdiği vcdani rahatszılktan korkuyorum cnkü cddi hatalar yaptm sacma bi dönemden geciyordm..bizm buralardada bu tür şeyler hiiiç ama hiç hoş karsılanmaz direk damgayı yersn :(

bende ilerde söylememyi düşünüyorum ama ba yandan da esimin yüzüne zor bakarmışım gibi geliyor yani ...

yarınları hep karanlık görüyorum :( bir türlü atlatamadım pişmanlıklarımı..anlatmayı düşünmüyorum ztn ama ya vicdanım beni yine rahatsız ederse, ya coluğmun cocuğmun yüzüne zor bakarsam..bunlar var hep aklmda

Geçmişi unutamazsınız elbette,lakin geçmişe bakıp geleceğinizi düzgün yönlendire bilirsiniz.
Sizin pişmanlık duyunuzu taktir ediyorum,ama unutmayın,tövbe kapısı her zaman açıktır kardeşim. Büyüklerimize sorarsanız bile,geçmişi kurcalamamanızı tavsiye edecektir size,eminim.

bence de anlatma çok özel değilse ama sadece masum sevgili hikayeleri ise başkasından duyacağına senden duysun. Tabii bu da kişiye göre değişir erkeğin karakter meselesi takıntılı kıskanç biriyse bilemem

erkekler biz kadınlar gibi değil soğuk yemek gibi ısıtıp ısıtıp önüne koyar bunu da unutma

evet işte bundan korkuyorum bide dediğim gibi cevrem ve cevremdeki erkekler cokcok kıskanç yapıda cok anlayıssızlar bu konuda çoğu yani...bu arada pek de masum değildi malesef utanıyorum kendimden ne aptalmışım ne kadar körmüşüm böyle:14::14::14::14::14::14:

Geçmişi unutamazsınız elbette,lakin geçmişe bakıp geleceğinizi düzgün yönlendire bilirsiniz.
Sizin pişmanlık duyunuzu taktir ediyorum,ama unutmayın,tövbe kapısı her zaman açıktır kardeşim. Büyüklerimize sorarsanız bile,geçmişi kurcalamamanızı tavsiye edecektir size,eminim.

müftülüğe danıştım ..orda telefona cıkan bayan hocaya sordm işte ben böle böle önceden cok acık rahat bi kızdım erkek arklarımla yakınlaşmalarm oldu sonra tövbe ettm kapandım hatta düzelttim kendimi cokta pişmanım ddm..ilerde evleneceğm kişi bunları bilmeli mi ddm. kadın tutmuş bana diyor ki ''bence siz ahlak anlayısınızı gözden gecirin,bunu hiçbir erkeğe yapmaya hakkınız yok, herseyi anlatmamayı düşünmek de nedir siz önce kendinizi değiştirin ''bilmem ne böyle ddi sinir oldm bu ne sizce yani.s bende günahların anlatılmaması gerektiğini biliyordm .s

canim benim yapcagin sey belliii arkadsinda soyledigi gibi cok israrci bire cikarsa karsina gecmisini kurcalamak isteyen cok masum ufak tefek ucundan ucundan anlatirsin

canim benim yapcagin sey belliii arkadsinda soyledigi gibi cok israrci bire cikarsa karsina gecmisini kurcalamak isteyen cok masum ufak tefek ucundan ucundan anlatirsin

ahh ahh bu hataları yapmasaydm simdi nekadar mutlu rahat olucaktım:14: cok üzülüyorum cok.affetmiyorm kendimi. gecmişi cok kurcalayan biri olmasın inşş:( peki snn icin tuhaf oluyo mu cnm esim bilmiyo ddn ya

Yakın bir arkadaşım geçmişindeki yaptıklarını (hatamı değil mi o kişinin yaşam tarzına göre değişir) detaya girmeden sevgilisine anlattı. Yani birliktelik yaşadığını söyledi sadece. Şuan sözlüler. Sevgilisi bu sene sonunda düğün istiyor. Ama arkadaşım daha erken diyor.
Kişiye göre değişir bunlar.

müftülüğe danıştım ..orda telefona cıkan bayan hocaya sordm işte ben böle böle önceden cok acık rahat bi kızdım erkek arklarımla yakınlaşmalarm oldu sonra tövbe ettm kapandım hatta düzelttim kendimi cokta pişmanım ddm..ilerde evleneceğm kişi bunları bilmeli mi ddm. kadın tutmuş bana diyor ki ''bence siz ahlak anlayısınızı gözden gecirin,bunu hiçbir erkeğe yapmaya hakkınız yok, herseyi anlatmamayı düşünmek de nedir siz önce kendinizi değiştirin ''bilmem ne böyle ddi sinir oldm bu ne sizce yani.s bende günahların anlatılmaması gerektiğini biliyordm .s

Sizinle öyle konuşanı Allah islah etsin.
Siz içinizi ferah tutun. Tövbe etmişsiniz,tövbenin insanlara değil,size ne gibi faydaları olduğunu düşünün.
Allah büyüktür ve bağışlayandır.
Ben müftü falan bilmem,vicdanımın sesine kulak veririm. Ve de Rabb'imin bana gösterdiği doğru yolu tutarım.
Allah yar ve yardımcınız olsun.

1.Gecmisi kimseye anlatmam,luzumsuz.Adi ustunde gecmis.Ayni sekilde karsimdakine de sormam.
2.Bana incigine cincigine kadar sorup,benden cok gecmisimi onemseyen tiyniyette bi adamla da beraber olmam.Kendime saygim var

:46: evet bende öyle düşünüyorumm.ama kendini bnm yerime koy böyle bi cevrede olduğunu düşün hep baskı hep aa ayıp aa günah aa bu kız o...pu :( böyle bir cevre.

Yakın bir arkadaşım geçmişindeki yaptıklarını (hatamı değil mi o kişinin yaşam tarzına göre değişir) detaya girmeden sevgilisine anlattı. Yani birliktelik yaşadığını söyledi sadece. Şuan sözlüler. Sevgilisi bu sene sonunda düğün istiyor. Ama arkadaşım daha erken diyor.
Kişiye göre değişir bunlar.
haklısın cnm da bizim burda öle bi erkek varmı bilemiyorum..bide zaten gelenler de hep kapalı kız bilmem ne diye geliyo bende sinir oluyorum sırf kapalıyım diye gelen adama böle bişey anlatsam direk püü sana derler burda.. çekip gitcem o olcak:(

Sizinle öyle konuşanı Allah islah etsin.
Siz içinizi ferah tutun. Tövbe etmişsiniz,tövbenin insanlara değil,size ne gibi faydaları olduğunu düşünün.
Allah büyüktür ve bağışlayandır.
Ben müftü falan bilmem,vicdanımın sesine kulak veririm. Ve de Rabb'imin bana gösterdiği doğru yolu tutarım.
Allah yar ve yardımcınız olsun.

Amin tsk ederim cnm... o kadına ben cok sinir oldum beşer şaşar demişler yaptım bir hata yani beni o şekilde azarlaması mı gerekiyodu:( Allahmtövbemi kabul etsn ve bu vcdan azabından kurtarsın yoksa hayat nasıl gecer bilmyorum:(

Iki iliskim oldu birincisi yasandi ve bitti ..

ve suan nisanliyim , nisanlimla 2 yildir Beraberiz
ve simdiye kadar bana hic sormadi hicbisey
Bazen keske sorsa anlatsam diyorum bazemde iyiki
Sormuyor diyorum ..

suana kadar benden once biri varmiydi vs hicbisey
bende cesaret edip anlatmadim.

Cunku kimi insan, duymak istemez gecmisi ..
aklindan cikaramaz kabullenemez .. kimide merak eder sorar
anlatinmida , hayatini zindan eder .. sonucta hepimizin gecmisinde bir takim seyler olmustur.
Iyisiyle kotusuyle , fazla dusunmenek lazim .. gelecegimize yonlenelim...

Back
X