Geçmişteki ilişkileriniz sorulursa???

bende erkek arkadasımla ayrıldım 4-5 ay kadar bir donem o sırada biriyle gorustum yani cıktım sonraolmadı ayrıldık ardından eski erkek arkadasımla barıstık sormustu ne oldu ne bitti bende dedim senin hayatımda olmadıgın zamanın hesabını verecek degilim o insanla benim aramda ne gectiyse gecti seni ilgilendirmez demistim zaten birsey yasamıs dahi olsanız erkeklr bunu duymamayı tercih ederler

Son düzenleme:
evet yani. hani tamam karşındaki kızın geçmişte ne ayak oldugunu bilmeli. ama ayrıntıya gerek yok bencede. hem bişeyler yasadıysan geçmişte onları anlatınca tuhaf olur ya :S
evet yani arkadaşında dediği gibi yarın bi gün ondan ayrıldıgında gidip baskasına anlatmıcağı ne malum ???

seni bişrey demene gerek yok .tecrübeli bir erkek öpüşmenden bile anlar deneyimli olup olmadığını .hiç flört etmmeiş kız öpüşmeyi bilmez beceremez .ah ah bende öyleydim ne güzel saf ve temiz ama kıymetini bilmediler .zaten anlamıştı karşımdaki sen yapmamışsın daha önce demişti.

sen ona sor bakalım ne haltlar yemiş senden önce :20:

ne yaşadıysan yaşadın, pişmanlık duyma ve boynunu eğme.. karşındaki buna saygı duyacaksa var olsun hayatında, sana ve bundan önceki yaşantına saygı duymayan adamla tek bu konuda değil her zaman sorun yaşarsın

İnsanlar birlikte oldukları kişilerin hayatı yaşayış biçimlerini, tercihlerini , kafa yapısını, kültürünü , bakış açısını vs bilmiyormu ??
Tanınmıyor ya da anlaşılmıyormu ??
Tabiki geçmişe ait birliktelikleri merak edilebiliriz ve edebilirler ama irdelemek yersiz..

erkekler sorar ßu soruyu hep genellikle...ßen ne yaptiysam anlatirim,oyle ßi soruda...
anlatmisligimda vardir.Cevaßini kaldirir veya kaldiramaz,ßeni entrese etmez :):ssz:

Geçmişim sadece beni ilgilendirir. Ben önüme bakarım. Ben onun geçmişiyle ilgilenmiyorsam o da benimkiyle ilgilenemez.

çoğu türk erkeğinin yaşadığı sendromdur ne yazıkki...ah ahhh...neler çektirir adama bu paranoyaklık...sizi yıpratmasına izin vermeyin asla...

'ben geçmişimi dürdüm, büktüm ve kaldırıp çöpe attım. bu çöpleri ise ancak köpekler karıştırır.'
necip fazıl kısakürek

;)

gecmisimde kendime olan saygimi yitirecegim bir sey yasamadim diyorum karsimdaki de susup kaliyor:)
bu cevap güzelmiş evet banada sorulursa böyle diyciğim :1::27:

İnsanlar birlikte oldukları kişilerin hayatı yaşayış biçimlerini, tercihlerini , kafa yapısını, kültürünü , bakış açısını vs bilmiyormu ??
Tanınmıyor ya da anlaşılmıyormu ??
Tabiki geçmişe ait birliktelikleri merak edilebiliriz ve edebilirler ama irdelemek yersiz..

kesinlikle katılıyorum irdeleyen insan bana bilmiyorum tuhaf geliyo yani böyle art niyetli gibi :44:
sen ona sor bakalım ne haltlar yemiş senden önce :20:

ne yaşadıysan yaşadın, pişmanlık duyma ve boynunu eğme.. karşındaki buna saygı duyacaksa var olsun hayatında, sana ve bundan önceki yaşantına saygı duymayan adamla tek bu konuda değil her zaman sorun yaşarsın

işte bu cevabı ayakta alkışlıyorum çooooooooook doğru söylüyosun
:42:

seni bişrey demene gerek yok .tecrübeli bir erkek öpüşmenden bile anlar deneyimli olup olmadığını .hiç flört etmmeiş kız öpüşmeyi bilmez beceremez .ah ah bende öyleydim ne güzel saf ve temiz ama kıymetini bilmediler .zaten anlamıştı karşımdaki sen yapmamışsın daha önce demişti.

dimi canım bi de o var...el değmemiş tertemizken birine aşık oluyosun ilklerini çalıp gidiyo pislikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ve bu onun için (eğer karaktersizse ki nedensiz gittiyse öyledir) bu ömür boyu övünmesi için yetiyo ilk kez ben öptüm onu diyebiliyo ilk ben dokundum o kıza diyebiliyo arkandan ama bencede geçmiş geçmişte kalmalı boşveeerr :ssz:

ben anlattım dedim böylenken böylee ciddi bişeyim yoktu zaten uzatmadık yolumuza dewam ettik ama anlatınca adam kıskanıyo bi haller oluyo adama:33:

Karşındaki kişiyi çok sevip,deger görüyosan,ciddi bi ilişki olacagına inanıyorsan sorulan soru en uygun dille anlatılabilir bence,yalansız ama kısa içinden geldigi kadar yada bilmesi gerektigi kadar.Sanada kıymet veriyosa gerçekten büyük bi sorun olmaz,tabi onun degerlerinede baglı biraz.Ama şuna emin olki yürekten sevip sevilince hiç bişey engel olmuyo hayata.

Bunları soran adamla işim olmaz ama keşke söylemeseydin yaşadığını beni kandırsaydın diyen erkekleri duydum.

Bence söylememek mantıklı tabi bu karşındaki kişinin bakış açısına da bağlı ama karşımızdaki erkekler sütten çıkmış ak kaşık mı sanki.
Eski konuları açmak ilişkiyi yıpratmaktan başka bir işe yaramaz. Zaten önemli olan da bir insanla birlikte olduğun zamandır. Geçmişe takılmak doğru değil.

Şöyle öpüştük, şöyle seviştik diye erkek arkadaşım anlatsa eskiyi hiç de hoşuma gitmezdi.

evet bencede. biz soruyomuyuz onlara ?
hayır...
:ssz:
bunu soran erkekteki amacı hala anlamış değilim ben...yani evet ben senden önce baya bişey yaşadım dese mesela kız ; o zaman hade bana eyvallah mı dicek acaba:44:

evet bencede. biz soruyomuyuz onlara ?
hayır...
:ssz:
bunu soran erkekteki amacı hala anlamış değilim ben...yani evet ben senden önce baya bişey yaşadım dese mesela kız ; o zaman hade bana eyvallah mı dicek acaba:44:

Canım kız doğruyu söylese bile eminim o erkek kaldıramaz.
Başlar triplere.. Ve en kötü zamandada başa kalkar:ssz:

yapıstırın cevabı seni ilgilendirmez işine gelmiyorsa devam etmezsin o benim ozelim deyin susup kalırlar..bu ne ya biz hep onları dusunerekmi hareket edicez sahsen ben bir hata yaparsam bu benim sorunumdur baska kimsyei ilgilendirmez heleki hayatımda olmadıgı zamanın hesabını hic soramaz ..ben direkt soyle demistim ayrılmasaydında sahip cıksaydın madem dedim sustu kaldı:31:

Son düzenleme:
yapıstırın cevabı seni ilgilendirmez işine gelmiyorsa devam etmezsin o benim ozelim deyin susup kalırlar..bu ne ya biz hep onları dusunerekmi hareket edicez sahsen ben bir hata yaparsam bu benim sorunumdur baska kimsyei ilgilendirmez heleki hayatımda olmadıgı zamanın hesabını hic soramaz ..ben direkt soyle demistim ayrılmasaydında sahip cıksaydın madem dedim sustu kaldı:31:

Kesinlikle haklısın canım.
Karşımızdakine "hee evet önceki sevgilimle ; öpüştüm, sarıldık dolaştık" desem sanki alnımdan öpücek.. ohh çok iyi yapmışsın mı dicek:ssz::ssz:

Kesinlikle haklısın canım.
Karşımızdakine "hee evet önceki sevgilimle ; öpüştüm, sarıldık dolaştık" desem sanki alnımdan öpücek.. ohh çok iyi yapmışsın mı dicek:ssz::ssz:

amann varya hic anlatmıycan kapatcan konuyu yaptım yapmadım demiycen bile onlar cunku yapsak bile bunu duymak istemezler :31:

Back
X