Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amann varya hic anlatmıycan kapatcan konuyu yaptım yapmadım demiycen bile onlar cunku yapsak bile bunu duymak istemezler![]()
ya bide şu var bi arkadaş demiş anlatmayacaksın yol su elektrk olarak dönüyooo evet dönüyoo allaha şükr başıma gelmedi ama bi arkadaşın böle oldu evlenince adam aldattı tek bahanesi sen benden önce yaşamışsın bunu kaldıramadım muhabbetiii anlatmaaa canım anlatma hayır olur evlenirsin geri dönüşümü olmayan şey yaşananlar ben şuanda eşimle evleneceğimi bilseydim ki allaha şükr çok mutluyuz daha önce yaşadıklarımı yaşarmıydım evlenince yalnızca ona ait oluyosun önemli olan onunlayken yanlış yapmaman....
Kız varya aslında yapmadım desen bile artık inanmıyorlar.
Arkadaşımdan biliyorum kız hiç çıkmadı. erkek arkadaşı "bu zamanda herkes bişey yaşamıştır.Bana inandırıcı gelmedin" demiş.![]()
Biriyle uzun süre bir ilişki yaşadınız, cinsellik anlamında da bi çok şey yaşadınız tam olarak yada değil.
Uzun zaman sonra karşınıza biri çıktı ve size geçmişte cinsellikle ilgili yaşadıklarınızı soruyo...
Doğruyu söylemek mi yoksa hiç söylememek mi ?
Sorulması gerekir mi bunların sizce ?
Biriyle uzun süre bir ilişki yaşadınız, cinsellik anlamında da bi çok şey yaşadınız tam olarak yada değil.
Uzun zaman sonra karşınıza biri çıktı ve size geçmişte cinsellikle ilgili yaşadıklarınızı soruyo...
Doğruyu söylemek mi yoksa hiç söylememek mi ?
Sorulması gerekir mi bunların sizce ?