geçmiyor atlatamiyorum :( yardimci olur musunuz

anheisne

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2012
71
3
16
Eskişehir
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=606178 arkadaşlar merhaba önceki konumda durumumdan bahsettim. Ama ben şu anda bu durumu atlatamiyorum sınavlara hazırlanıyorum ama bir anda aklima gelince bütün dikkatim gidiyor. Artık unutmak ve sinava odaklanmak istiyorum inanin bir insanin nedensiz terkedilmesi cok kötü. Bana akıl verin unutmam gerekiyor onu aslinda ayrilali 1 yil oldu acısı kalmadi ama sadece neden sorusu aklımdan çıkmıyor. :((

o hayatına devam ederken neden sen aynı yerde sayıklayasın?
neden hayatının önemli zamanlarında onu düşünüp, ona istediğini veresin?
eğer değseydi şu gözyaşlarına yanında olurdu
ben artık tecrübe edindim, gidenin arkasından asla ağlamamak gerek

Kendisine soramam bunu. Çok kez sordum cevap alamadım çünkü. Evet düşünüyorum o hayatına drvam ederken sen neden böylesin diye kendi kendime sonra gün geliyor neden böyle oldu diyorum. Durumu atlatmak istiyorum ama işte yapamıyorum bunu.

konunu okudum, bence kendi hayatına odaklanmalısın.bazı arkadaşlar başka biri var demiş,katılıyorum kesinlikle başka birisi var ve bu yüzden ayrıldı senden.
kafanı takıp canını boşa sıkıyorsun.bir gün gülüp geçersin bu yaşadıklarına.emin ol hayat çok kısa.
hayatta yediğin en büyük kazık dilerim bu olur,yaradan daha kötülerinden korusun.
Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim ilgimi çekti de ,genelde başka biri var diyenlere hiç yorum yapmamış yada cevap vermemişsin,böyle bir ihtimali
düşünmek bile istemediğinden mi ?
neyse kısaca gidenin arkasından üzülüp gözyaşı dökmek yapacağın son şey olsun.Bir daha dünyaya gelmeyeceksin.
en güzel yaşlarını giden birinin ardından heba etmeye değmez.

konunu okudum, bence kendi hayatına odaklanmalısın.bazı arkadaşlar başka biri var demiş,katılıyorum kesinlikle başka birisi var ve bu yüzden ayrıldı senden.
kafanı takıp canını boşa sıkıyorsun.bir gün gülüp geçersin bu yaşadıklarına.emin ol hayat çok kısa.
hayatta yediğin en büyük kazık dilerim bu olur,yaradan daha kötülerinden korusun.
Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim ilgimi çekti de ,genelde başka biri var diyenlere hiç yorum yapmamış yada cevap vermemişsin,böyle bir ihtimali
düşünmek bile istemediğinden mi ?
neyse kısaca gidenin arkasından üzülüp gözyaşı dökmek yapacağın son şey olsun.Bir daha dünyaya gelmeyeceksin.
en güzel yaşlarını giden birinin ardından heba etmeye değmez.

Evet o zamanlar böyle birşey düşünmüyordum düşünemiyordum. Daha imkan veremiyordum. Biliyorum hayatıma devam etmeliyim suan önümde önemli bir sınav var ona odaklanmam lazım. Eğer sevseydi şuan yanımda olurdu zaten diye düşünüyorum ama işte kendimi buna bir türlü alıştıramiyorum. Yorumunu için çok teşekkür ederim buarada :)

ben ailesinin seni istemedigini o yuzden ayrildigini dusundum nedense.oyle yada boyle sonuc olarak seni yari yolda birakan birisi o.adam olsaydi yari yolda birakti diyelim en azindan bi aciklama yapardi alir karsisina seni konusurdu.dusunmene bile degmiycek birisi sinava konsantre ol.karsina senin icin hayirli,dogru,adam gibi adam cikicak.sadece onune bak.

Back
X