Geçmiyor Günler

konyagelini_

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2016
149
134
23
29
Merhaba kızlar 9+5 günlük hamileyim.. Zaman geçmek bilmiyor.. Cinsiyeti öğrenmek istiyorum, hemen kucağımda olsun istiyorum.. 12. Haftada öğrenirim değil mi cinsiyeti? Birde benim ayva göbeğim vardı zaten biraz ama simdi daha belirgin bir göbeğim var, bebekten mi acaba? "Değildir daha kucucuk" diyorlar (bu lafa sinir oluyorum) sizin nasil geciyor gunler?

Merhaba kızlar 9+5 günlük hamileyim.. Zaman geçmek bilmiyor.. Cinsiyeti öğrenmek istiyorum, hemen kucağımda olsun istiyorum.. 12. Haftada öğrenirim değil mi cinsiyeti? Birde benim ayva göbeğim vardı zaten biraz ama simdi daha belirgin bir göbeğim var, bebekten mi acaba? "Değildir daha kucucuk" diyorlar (bu lafa sinir oluyorum) sizin nasil geciyor gunler?
Erkekse 12. Hafta civarı belli oluyor ama bebek pozisyonuna bağlı...Kızsa daha geç söyleniyor iyice emin olmak istiyorlar ben 18 haftalikken kiz olduğunu öğrendim

Faruk sükan kadın doğuma gidiyorum ben evime yakın

Ay onlar halt etmiş benim karnım nasıl belli bi bilsen canım üstelik benim hiç göbeğim yoktu 49 kilo ile hamile kaldım ama karnım 4 aylık gibi. Nasıl belli olmazmış çok biliyor herkes. Mide bulantısı ve ağrılar hariç iyiyiz birde korkular var tabi ya bebeğime bişey olursa diye çok korkuyorum. Sen kimseyi dinleme kendi vücudunu sen mi başkası mı daha iyi bilecek. Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bnm de 11hafta btti tbko karin blli oluo artk az az.sertlesio.bnm 11 haftada dr erkk gb dedi:)))))

Kızlar kızacaksınız ama karın hemen belli olmuyor sizdeki şişkinlik :) özellikle 16-20 haftadan sonra hamile olduğunuz siz demeden belli olmaya başlıyor. Ben erkek bebek bekliyorum 11+2'de belli oldu. Arkadaşım kız bebek bekliyor o da 13 haftada belli oldu. Hepimize hayırlı doğumlar diliyorum :)

Back
X