geçmiyor yüreğimdeki ağırlık..

BEn 28 yasindayim.hayatimin 4 senesi bu adami düşünerek gecti.o mutludur onun icin hayatta tek birsey önemli zaten oda cinsellik. Zaten o bayanida aldatiyordu hep ama bayan vazgecmedi ..halada aldatiyordur yani keyfindedir.
Bana gelince ben cok agresif sabirsiz ve takintili biri oldum.biriyle gorussem müthiş bir guvensizlik var.bilmiyorum sonumu Allah hayırlara çıkarsın.ayrica oda bunu derdi sen cok iyisin ben seni üzerim vs diye kendini biliyor tabi.

daha 30 bile olmamışsın du bakalım:1:

4 yıl da çok uzun. yazık.. ne boşa geçiyor yıllar. ben de öyle geçirdim işte. değdi mi? elmizde ne kaldı. bozulan cildim ve sağlık problemleri. sen zaten onunla mutlu olamazdın çünkü her an tedirgin yaşayacaktın. birine güvenmek uzun zaman istiyor.. hele ki geçmişte güvensiz bir ilişki yaşadıysan. o yüzden kendine zaman ver.

daha 30 bile olmamışsın du bakalım:1:

4 yıl da çok uzun. yazık.. ne boşa geçiyor yıllar. ben de öyle geçirdim işte. değdi mi? elmizde ne kaldı. bozulan cildim ve sağlık problemleri. sen zaten onunla mutlu olamazdın çünkü her an tedirgin yaşayacaktın. birine güvenmek uzun zaman istiyor.. hele ki geçmişte güvensiz bir ilişki yaşadıysan. o yüzden kendine zaman ver.

EVet canim mutlu olamazdim asla.bosa gecti 4 sene.ama kismet olsaydı biri çıkardı aklimi başımdan alirdi diye dusunerek iste icimi rahatlatiyorum.bir yastan sonrada düzgün isi gücü olan bir erkek bulmak zor.genelde evli yada boşanmış oluyorlar.bosanmis birinide istemiyorum güven vermiyor bana.kismet ne diyelim.

EVet canim mutlu olamazdim asla.bosa gecti 4 sene.ama kismet olsaydı biri çıkardı aklimi başımdan alirdi diye dusunerek iste icimi rahatlatiyorum.bir yastan sonrada düzgün isi gücü olan bir erkek bulmak zor.genelde evli yada boşanmış oluyorlar.bosanmis birinide istemiyorum güven vermiyor bana.kismet ne diyelim.

insan kısmetten öteye geçemez.. hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.

Back
X