Her zorluğun arkasında mutlaka bi kolaylık vardır derler.. O kolaylık gelsın artık dıye dua ediyorum.. Bunalıma gırmıs olabilirim.
Aldatıldım hemde oyle boyle degıl baya böyle can alıcı sekılde aldatıldım.. Çalıstıgı ıs yerınde bırını bulmus 7 ay birlikte olmuslar.. İşin kotu tarafı kadınla muhatap olmak zorunda kaldım kadın ulastı bana araları bozulunca ne var ne yok anlattı. Şimdi dusununce nasıl sakin kalıp dınleyebılmısım dıyorum.. Saldırgan olmadan çizgimi bozmadan kuzu kuzu dinledim olanı biteni.. Terkettım ayrıldık.. Şuan yuzde 90 gorusuyolardır bilmiyorum.. Şehir degıstırdım oglum benımle. Şuan bi işim yok basvurulara dönen de olmadı.. Kendımı işe yaramaz biri hissediyorum... Zor gunlerden gecıyorum acım dinmiyor.. Dusunuyorum.. Dusunuyorum.. Aklıma gelıyo konusulanlar yasadıkları... Takıntı oldu mesela ruh hastası gıbı sosyal medyadan bakıyorum cevrımıcı olsalar hah tamam yıne beraberler dıyorum oysa ki ne onemi var beraber olup olmamalarının yapacağını yaptı zaten.. Bosver be deyıp onume Bı turlu bakamıyorum... Durumum iyiye gitmiyor farkındayım.. Kendımı guclu sanırdım ama degılmısım.. Aldatan kendını aldatmıyomus bide kadınla falan muhatap oldum belkı de ondan en ufak detay aklımı karıstırıyo... Yani kısaca ben çok zorlanıyorum.. Yazıp rahatlamak ıstedım sadece... Yazım hataları için kusura bakmayın sanki boyle bi çırpıda yazayım da rahatlayım istedim..
Geçecek canım geçecek ...
Herşeyi yoluna koyacaksın
Şuan üzül ki içinde kalmasın senin hatan değil ki
İşsizlik var benim eski müdürüm genel müdür oldu desem işe alır beni
Bunca yıl oldu başaramadım mı diye düşünür diyorum
Başaracağız
utanıyorum işsizlik heryer de bizim suçumuz değil
Aldatılmamızda öyle tamamen karşı tarafın maymun iştahı
Geçmişteki aldatılmışlığım aklıma geldi Buraları okuyunca baya zihnimdeydi yendim şükür
13 yıl olmuş her saniyesi aklımdaydı
Ona beyaz ayakkabı almıştım onla kızla okumaya gittiği şehir de bir hafta geçirmiş dedektif gibi çözmüştüm herşeyi içim kanamıştı
Niye yaptı bilmiyorum ama benim suçum değil di
Sınav dünyası hepimizin başında tatlım
Üzme kendini bir fani için
Ona can veren sana da verdi
Seni de annen baban çok sevdi
Bırak pisliğinde yüzsün