• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmiyor...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kendimi sizin yerinize koydum da ben yandıysam onları da yakardım boşandınız mı bilmiyorum şöyle sağlam bi tazminatla dava açardım elinde neyi var neyi yoksa alırdım, kanıtta var elinizde sizi aramış kadın öyle sessiz sessiz de gitmem daha doğrusu hiç gitmemeliydiniz evinizde kalmalıydınz o gitseydi. Belki kötü oldğumu düşüneceksiniz ama çocuk aldırdığını size çok rahat söylüyorsa bende kadının ailesine ulaştırırdım kültürel yaşamınızı bilmiyorum benim yaşadığım yerde bu utançla sokağa çıkamazlar yani bilemiyorum ama bunu yanlarına bırakmazdım

kendimi sizin yerinize koydum da ben yandıysam onları da yakardım boşandınız mı bilmiyorum şöyle sağlam bi tazminatla dava açardım elinde neyi var neyi yoksa alırdım, kanıtta var elinizde sizi aramış kadın öyle sessiz sessiz de gitmem daha doğrusu hiç gitmemeliydiniz evinizde kalmalıydınz o gitseydi. Belki kötü oldğumu düşüneceksiniz ama çocuk aldırdığını size çok rahat söylüyorsa bende kadının ailesine ulaştırırdım kültürel yaşamınızı bilmiyorum benim yaşadığım yerde bu utançla sokağa çıkamazlar yani bilemiyorum ama bunu yanlarına bırakmazdım

Kadının ailesi yok yurtta büyümüş.. Belkı de onlar kadar çirkin olamadım ama elimden geleni de ardıma koymadım.

Her zorluğun arkasında mutlaka bi kolaylık vardır derler.. O kolaylık gelsın artık dıye dua ediyorum.. Bunalıma gırmıs olabilirim.
Aldatıldım hemde oyle boyle degıl baya böyle can alıcı sekılde aldatıldım.. Çalıstıgı ıs yerınde bırını bulmus 7 ay birlikte olmuslar.. İşin kotu tarafı kadınla muhatap olmak zorunda kaldım kadın ulastı bana araları bozulunca ne var ne yok anlattı. Şimdi dusununce nasıl sakin kalıp dınleyebılmısım dıyorum.. Saldırgan olmadan çizgimi bozmadan kuzu kuzu dinledim olanı biteni.. Terkettım ayrıldık.. Şuan yuzde 90 gorusuyolardır bilmiyorum.. Şehir degıstırdım oglum benımle. Şuan bi işim yok basvurulara dönen de olmadı.. Kendımı işe yaramaz biri hissediyorum... Zor gunlerden gecıyorum acım dinmiyor.. Dusunuyorum.. Dusunuyorum.. Aklıma gelıyo konusulanlar yasadıkları... Takıntı oldu mesela ruh hastası gıbı sosyal medyadan bakıyorum cevrımıcı olsalar hah tamam yıne beraberler dıyorum oysa ki ne onemi var beraber olup olmamalarının yapacağını yaptı zaten.. Bosver be deyıp onume Bı turlu bakamıyorum... Durumum iyiye gitmiyor farkındayım.. Kendımı guclu sanırdım ama degılmısım.. Aldatan kendını aldatmıyomus bide kadınla falan muhatap oldum belkı de ondan en ufak detay aklımı karıstırıyo... Yani kısaca ben çok zorlanıyorum.. Yazıp rahatlamak ıstedım sadece... Yazım hataları için kusura bakmayın sanki boyle bi çırpıda yazayım da rahatlayım istedim..

Geçmiş olsun, gitmediyseniz bir psikologa danışın..

Cok gecmis olsun, yorumların tamamını okumadım ama hangi kurumda olduklarını merak ettim tabi cevap vermek zorunda degilsiniz bu soruma ama disiplin cezasını gerektirir bu durum insallah atılırlar da biraz içiniz sogur.

Geçer dimi bende kalkarım üstüm basım toz ıcınde olsa da kalkabilirim inşallah
Üstün başın pırıl pırıl kalkacaksın inşallah,sana böyle bir konuyu anlatayım.Tanıdıklardan çiçek gibi bir kadın,çiçek gibi bir kız çocukları varken,örnek gösterilirlerken aldatıldı.
İş tecrübesiz ve alt üst kalakaldı.Ardından topladı kendini,bir cesaret iş kurdu kendine.Ailesinin imkanı olmasına rağmen kızını kendi büyüttü okuttu evlendirdi.Giden adamı gittikten bir kaç yıl sonra pejmürde görmüşler otobüste.
İnanamamışlar o olduğuna.Fakat kadın dimdik,güçlü devam etti hayatına.Onu çok seven bir ADAMla evlendi de.
Kızı da çok mutlu ve kesinlikle yarım büyümedi.
Sen de öyle olacaksın inşallah,yürekten diliyorum.

Her zorluğun arkasında mutlaka bi kolaylık vardır derler.. O kolaylık gelsın artık dıye dua ediyorum.. Bunalıma gırmıs olabilirim.
Aldatıldım hemde oyle boyle degıl baya böyle can alıcı sekılde aldatıldım.. Çalıstıgı ıs yerınde bırını bulmus 7 ay birlikte olmuslar.. İşin kotu tarafı kadınla muhatap olmak zorunda kaldım kadın ulastı bana araları bozulunca ne var ne yok anlattı. Şimdi dusununce nasıl sakin kalıp dınleyebılmısım dıyorum.. Saldırgan olmadan çizgimi bozmadan kuzu kuzu dinledim olanı biteni.. Terkettım ayrıldık.. Şuan yuzde 90 gorusuyolardır bilmiyorum.. Şehir degıstırdım oglum benımle. Şuan bi işim yok basvurulara dönen de olmadı.. Kendımı işe yaramaz biri hissediyorum... Zor gunlerden gecıyorum acım dinmiyor.. Dusunuyorum.. Dusunuyorum.. Aklıma gelıyo konusulanlar yasadıkları... Takıntı oldu mesela ruh hastası gıbı sosyal medyadan bakıyorum cevrımıcı olsalar hah tamam yıne beraberler dıyorum oysa ki ne onemi var beraber olup olmamalarının yapacağını yaptı zaten.. Bosver be deyıp onume Bı turlu bakamıyorum... Durumum iyiye gitmiyor farkındayım.. Kendımı guclu sanırdım ama degılmısım.. Aldatan kendını aldatmıyomus bide kadınla falan muhatap oldum belkı de ondan en ufak detay aklımı karıstırıyo... Yani kısaca ben çok zorlanıyorum.. Yazıp rahatlamak ıstedım sadece... Yazım hataları için kusura bakmayın sanki boyle bi çırpıda yazayım da rahatlayım istedim..
Geçecek canım geçecek ...
Herşeyi yoluna koyacaksın
Şuan üzül ki içinde kalmasın senin hatan değil ki
İşsizlik var benim eski müdürüm genel müdür oldu desem işe alır beni
Bunca yıl oldu başaramadım mı diye düşünür diyorum
Başaracağız

utanıyorum işsizlik heryer de bizim suçumuz değil
Aldatılmamızda öyle tamamen karşı tarafın maymun iştahı
Geçmişteki aldatılmışlığım aklıma geldi Buraları okuyunca baya zihnimdeydi yendim şükür
13 yıl olmuş her saniyesi aklımdaydı
Ona beyaz ayakkabı almıştım onla kızla okumaya gittiği şehir de bir hafta geçirmiş dedektif gibi çözmüştüm herşeyi içim kanamıştı
Niye yaptı bilmiyorum ama benim suçum değil di
Sınav dünyası hepimizin başında tatlım
Üzme kendini bir fani için
Ona can veren sana da verdi
Seni de annen baban çok sevdi
Bırak pisliğinde yüzsün

Son düzenleme:
Ölüm bile unutuluyor. Kendine bir yol cizmissin zaten sana düşünme diyemez kimse acin geçmeyecek ama o acıya alisacaksin. Yaşadığın şeyin sana ne hissettirdiğini çok çok iyi anliyorum. Şunu söylemeliyim ki sen çok cesur ve güçlü bir kadinsin. Bir çok insan bu durumu sineye çekip oturuyor ve şizofren manyak bir eş olarak yaşamaya devam ediyor ..

Ölüm bile unutuluyor. Kendine bir yol cizmissin zaten sana düşünme diyemez kimse acin geçmeyecek ama o acıya alisacaksin. Yaşadığın şeyin sana ne hissettirdiğini çok çok iyi anliyorum. Şunu söylemeliyim ki sen çok cesur ve güçlü bir kadinsin. Bir çok insan bu durumu sineye çekip oturuyor ve şizofren manyak bir eş olarak yaşamaya devam ediyor ..
Yenilir yutulur cinsten değil

Çocugun için güçlü olacaksın ikisunede dava aç tazminat talep et nafaka iste

Ben anlamadım 22 temmuzda bir konu açmışsınız boşandım diye.

İşte bu yüzden gidip dinlemenin yüzleşmenin anlamı yok.cunku dibi pislik işte..detay bilmek yuzlesmek yüz yüze gelmek bizi yaralıyor bize zarar.
Halbuki aldatildin mi aldaldatildim! Yanlış mı yanlis bu kadarını bil.kimmis nasıl olmuş niye olmuş ne gereği var?
Yarani kanatmanin ne anlamı var?

İşte bu yüzden gidip dinlemenin yüzleşmenin anlamı yok.cunku dibi pislik işte..detay bilmek yuzlesmek yüz yüze gelmek bizi yaralıyor bize zarar.
Halbuki aldatildin mi aldaldatildim! Yanlış mı yanlis bu kadarını bil.kimmis nasıl olmuş niye olmuş ne gereği var?
Yarani kanatmanin ne anlamı var?

Doğru ama nasıl oldu nasıl kadınla muhatap oldum neden sesim hiç çıkmadı sogukkanlı olmayı nasıl becerdim bende bilmiyorum.. Kadın o kadar cok detay verdı ki şimdi nasıl sessiz sessiz dinledim bende inanamıyorum ama duydum kendi kulaklarımla herseyı... En yaralayan da Hamıle kalması ve eski eşimin sevinmiş olması Gercı aldırmıs kadını zorlamıs ama aklımdan cıkmıyo atamıyorum..

Bende aldatıldım hem de öyle böyle değil aylarca 2 ayrı kadınla 6 ay doğru düzgün eve gelmedi kalmadı şuan daha erken ben 3 sene olacak anca kendime geldim 1 senedir :( hem bak bu kadar çok üzülme bende çok üzüldüm hep bunalımdaydım ama sağlığımdan oldum ameliyat oldum yine olcam sürekli bir yerlerimden birşey çıkıyor senin de kendine dikkat etmen lazım bir çocuğun var kendini toparlayıp önüne bakmalısın . Bu durum böyle devam ettikçe daha çok dibe batarsın ben şuan çok pişmanım sen olma böyle düşünüp kendini mahvetme önüne bak

Bende aldatıldım hem de öyle böyle değil aylarca 2 ayrı kadınla 6 ay doğru düzgün eve gelmedi kalmadı şuan daha erken ben 3 sene olacak anca kendime geldim 1 senedir :KK43: hem bak bu kadar çok üzülme bende çok üzüldüm hep bunalımdaydım ama sağlığımdan oldum ameliyat oldum yine olcam sürekli bir yerlerimden birşey çıkıyor senin de kendine dikkat etmen lazım bir çocuğun var kendini toparlayıp önüne bakmalısın . Bu durum böyle devam ettikçe daha çok dibe batarsın ben şuan çok pişmanım sen olma böyle düşünüp kendini mahvetme önüne bak

Psıkologa gidicem zaten tek basıma atlatamıyorum bi ara kilo almıstım yine kilo kaybettim.. Desteksiz atlatamıcam belli.. Sizin için de uzuldum.. Bosandınız dimi.. Nasıl bir yıkımsa toparlanmak için yıllarımız gidiyor.

Psıkologa gidicem zaten tek basıma atlatamıyorum bi ara kilo almıstım yine kilo kaybettim.. Desteksiz atlatamıcam belli.. Sizin için de uzuldum.. Bosandınız dimi.. Nasıl bir yıkımsa toparlanmak için yıllarımız gidiyor.
Sürekli aynı noktada takılı kalmak insanı mahveder

Beyhan BUDAK'ın kabüllenmek diye bir videosu var. Tavsiye ederim ücretsiz terapi gibi.

Evet boşandım ben daha boşanmadan önce psikoloğa gitmeye başladım bende işe yaramadı hala içimde bi huzursuzluk mutsuzluk var. Ama benim yaşadıklarım daha ağır şeylerdi bir de üzerine sağlık sorunları ve ameliyatlar çıktı. O yüzden bir an önce kafanızdan silip atmalısınız yoksa zaman ilerledikçe daha kötü oluyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X