• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmiyor...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Söyleyecek bir şey yok. Sadece "zaman her şeyin ilacı" demek için geldim.

Umarım evladınızla birlikle huzur dolu bir ömrünüz olur.

Ben bosanirken içten içe yalnız bile kalsam bu adamla olup yine yalnız olmaktan iyidir demistim.
İlk zamanlar çok zordu. İyi bir psikolog sana iyi gelir dene derim ben. Çünkü Bana çok iyi gelmisti. Adama 1 cümle söylüyorsun ama o gerisini sana corap sökügü gibi anlatiyor. Bakış açını değiştiriyor.
Aydinlanma yaşamadın daha yaşayınca anlayacaksın.
Unutmayı dileme çünkü olmayacak ama kabullenmeyi dile.
Her sabah uyanırken gülümse ve ne kadar şanslı olduğunu düşün. Geri kalan ömür senin çünkü.
Mutluluk için kimseye ihtiyacın yok kendini sevdiğinde değerli gördüğünde kendini az çok keşfettiğnde herşey kolaylasiyor.Kısa surede iş bulmanı ve kafanı toolarlamani diliyorum. Pozitif ol bak nasıl hersey güzelleşecek.
:KK37: :KK37:

Kolay değil geçmiyor acısı. Benim de hala geçmedi. Aylar geçiyor. Ama zaman geçtikçe azalıyor acısı.

Sizi okadar iyi anlıyorum ki bilmiyorum henüz geçmedi kimbilir gerçekten tamamen geçer inşallah arada çok çok mutluyum arada çok çok b**ktan

Her zorluğun arkasında mutlaka bi kolaylık vardır derler.. O kolaylık gelsın artık dıye dua ediyorum.. Bunalıma gırmıs olabilirim.
Aldatıldım hemde oyle boyle degıl baya böyle can alıcı sekılde aldatıldım.. Çalıstıgı ıs yerınde bırını bulmus 7 ay birlikte olmuslar.. İşin kotu tarafı kadınla muhatap olmak zorunda kaldım kadın ulastı bana araları bozulunca ne var ne yok anlattı. Şimdi dusununce nasıl sakin kalıp dınleyebılmısım dıyorum.. Saldırgan olmadan çizgimi bozmadan kuzu kuzu dinledim olanı biteni.. Terkettım ayrıldık.. Şuan yuzde 90 gorusuyolardır bilmiyorum.. Şehir degıstırdım oglum benımle. Şuan bi işim yok basvurulara dönen de olmadı.. Kendımı işe yaramaz biri hissediyorum... Zor gunlerden gecıyorum acım dinmiyor.. Dusunuyorum.. Dusunuyorum.. Aklıma gelıyo konusulanlar yasadıkları... Takıntı oldu mesela ruh hastası gıbı sosyal medyadan bakıyorum cevrımıcı olsalar hah tamam yıne beraberler dıyorum oysa ki ne onemi var beraber olup olmamalarının yapacağını yaptı zaten.. Bosver be deyıp onume Bı turlu bakamıyorum... Durumum iyiye gitmiyor farkındayım.. Kendımı guclu sanırdım ama degılmısım.. Aldatan kendını aldatmıyomus bide kadınla falan muhatap oldum belkı de ondan en ufak detay aklımı karıstırıyo... Yani kısaca ben çok zorlanıyorum.. Yazıp rahatlamak ıstedım sadece... Yazım hataları için kusura bakmayın sanki boyle bi çırpıda yazayım da rahatlayım istedim..
Allah sabredenlerle birliktedir karşılığını kat ve kat alırsınız ne umutsuz yollar ne güzel yerlere çıkmıştır hiç bilemeyiz umudunuzu asla yitirmeyin şimdi üzülürsünüz güngeliröyle mutlu olursunuzki inşallah öyle olucak kalbinizi ferah tutun Allaha sığının

Yasadiklarin hic kolay degil,ben ayni seyleri yasasaydim sanirim daha dibe cokmus bir psikolojiye sahip olurdum.esimle metresinden cok kendime yuklenirdim kandirildigim icin ama eminimki ikisi icin de uzulurdum,cunkubAllah bana yasattiklari acinin beterini baslarina vericeginden.Herseyden suphe ederim ama Allahin adaletinden asla!cunku yasattiklarini yasamadan kimse can vermiyor bu hayatta,dunya da boyle bir duzen kurulmus cok sukur ki.Suan mutlu gorunebilirler belki sizlayacak vicdandan bile yoksundurlar,bana Allahin onlar icin kotu planlari var bilesin...belki bu biraz icini sogutur.Gecicek inan bize sen yasadiklarini kafanda canlandirip unutmamakta inay etsende birgun hersey gecicek,unutmasan da eskisi gibi acitmayacak...

Her zorluğun arkasında mutlaka bi kolaylık vardır derler.. O kolaylık gelsın artık dıye dua ediyorum.. Bunalıma gırmıs olabilirim.
Aldatıldım hemde oyle boyle degıl baya böyle can alıcı sekılde aldatıldım.. Çalıstıgı ıs yerınde bırını bulmus 7 ay birlikte olmuslar.. İşin kotu tarafı kadınla muhatap olmak zorunda kaldım kadın ulastı bana araları bozulunca ne var ne yok anlattı. Şimdi dusununce nasıl sakin kalıp dınleyebılmısım dıyorum.. Saldırgan olmadan çizgimi bozmadan kuzu kuzu dinledim olanı biteni.. Terkettım ayrıldık.. Şuan yuzde 90 gorusuyolardır bilmiyorum.. Şehir degıstırdım oglum benımle. Şuan bi işim yok basvurulara dönen de olmadı.. Kendımı işe yaramaz biri hissediyorum... Zor gunlerden gecıyorum acım dinmiyor.. Dusunuyorum.. Dusunuyorum.. Aklıma gelıyo konusulanlar yasadıkları... Takıntı oldu mesela ruh hastası gıbı sosyal medyadan bakıyorum cevrımıcı olsalar hah tamam yıne beraberler dıyorum oysa ki ne onemi var beraber olup olmamalarının yapacağını yaptı zaten.. Bosver be deyıp onume Bı turlu bakamıyorum... Durumum iyiye gitmiyor farkındayım.. Kendımı guclu sanırdım ama degılmısım.. Aldatan kendını aldatmıyomus bide kadınla falan muhatap oldum belkı de ondan en ufak detay aklımı karıstırıyo... Yani kısaca ben çok zorlanıyorum.. Yazıp rahatlamak ıstedım sadece... Yazım hataları için kusura bakmayın sanki boyle bi çırpıda yazayım da rahatlayım istedim..
guzelim ben annem 18 yil once uc kizla kaldi ortada bizlerde babasiz buyuduk benim annem 3 kizi buyuttu sende oglunu buyutursun annem hic buyumeyeceksiniz sandim derdi (babam metresine gittiginde en buyuk ablam 11 diger ablam 9 ve ben 2 yasindaydim ) zman herseyinn ilaci yeterki dik dur kendine guven allahdan umudunu kesme rabbim yardimcin olsun :anne:

Yasadiklarin hic kolay degil,ben ayni seyleri yasasaydim sanirim daha dibe cokmus bir psikolojiye sahip olurdum.esimle metresinden cok kendime yuklenirdim kandirildigim icin ama eminimki ikisi icin de uzulurdum,cunkubAllah bana yasattiklari acinin beterini baslarina vericeginden.Herseyden suphe ederim ama Allahin adaletinden asla!cunku yasattiklarini yasamadan kimse can vermiyor bu hayatta,dunya da boyle bir duzen kurulmus cok sukur ki.Suan mutlu gorunebilirler belki sizlayacak vicdandan bile yoksundurlar,bana Allahin onlar icin kotu planlari var bilesin...belki bu biraz icini sogutur.Gecicek inan bize sen yasadiklarini kafanda canlandirip unutmamakta inay etsende birgun hersey gecicek,unutmasan da eskisi gibi acitmayacak...

Allah in adaletine bende cok inaniyorum mutlaka birgün hesabını soracak. Benim hakkımı sormasa evladımın hakkını soracak

Sizi okadar iyi anlıyorum ki bilmiyorum henüz geçmedi kimbilir gerçekten tamamen geçer inşallah arada çok çok mutluyum arada çok çok b**ktan
Bende aynı durumdayım bazen moral Nirvana bazen dipte..

Ben bosanirken içten içe yalnız bile kalsam bu adamla olup yine yalnız olmaktan iyidir demistim.
İlk zamanlar çok zordu. İyi bir psikolog sana iyi gelir dene derim ben. Çünkü Bana çok iyi gelmisti. Adama 1 cümle söylüyorsun ama o gerisini sana corap sökügü gibi anlatiyor. Bakış açını değiştiriyor.
Aydinlanma yaşamadın daha yaşayınca anlayacaksın.
Unutmayı dileme çünkü olmayacak ama kabullenmeyi dile.
Her sabah uyanırken gülümse ve ne kadar şanslı olduğunu düşün. Geri kalan ömür senin çünkü.
Mutluluk için kimseye ihtiyacın yok kendini sevdiğinde değerli gördüğünde kendini az çok keşfettiğnde herşey kolaylasiyor.Kısa surede iş bulmanı ve kafanı toolarlamani diliyorum. Pozitif ol bak nasıl hersey güzelleşecek.
:KK37: :KK37:
Profosyenel destek almadan zaten atlatamıcam sanırım en kısa zaman da onu halledıcem.. Iyı taraflarından bakmaya calısmıyorum ya Hıc öğrenmeseydım ya hic bilmeseydim de hep kandırılsaydım dıyorum.. Daha kötü bence

Takmaz olur muyum, taktım. Merak ettim tabi ki. Ilk zamanlar takip ettim. Sonra baktim ki ben hep gecmisle yasiyorum. Yoruldugumu farkettim. Ne zamana kadar takip edecegim dedim ve takibi biraktim. Mevsimler gecti ama ben hala ayni yerdeydim. Ne cok seyi kacirdigimi fark ettim. Anı yasayamadim. Ne halleri varsa gorsunler dedim. Dedim ya benim iyilesmem 3 yil surdu. Herkeste durum farkli tabi ki. Sonra kendime odaklandim. Kaybettigim kendimi yeniden bulmam gerekti. Bir suru kitap okudum. Bir sure yalniz kaldim kendimi dinledim. Kendimle ugrastim. Sacimla basimla ustumle ugrastim. Bakimsiz oldugumda daha depresif oldugumu fark ettim. Makyaj yapmaya basladim. Yuruyus yaptim. Yuruyusun bana iyi geldigini fark ettim. Puzzle yaptim. Beni bir sure ne oyaliyorsa bana ne iyi geliyorsa onu yaptim. Tamamen unuttum mu? Hayir. Hicbir zaman da tamamen unutulmayacak. Unutmak icin beynime format attirmam lazim cunku. Geriye donmek istemiyorum. Uc yilim gecti bosyere. Psikologa gittim. Ilac kullanmak istemedigim icin. Psikolog bakis acini degistiriyor. Eskisi gibi degilim. Ha bazen başa sardigim olmuyor mu? Tabi ki oluyor, ama eskisi gibi de degilim. Ne halleri varsa gorsunler. Aklima geldigimde baska seyleri dusunuyorum. Cunku beyin ayni anda iki isi yapamiyormus. Mesela yolda yururken aklima geldiginde yoldan gecen beyaz arabalati sayiyorum ya da denizin sesine kulagimi verip dalgalarin sesini dinliyorum. Bir de bakiyorum ki bir an da olsa dusunmeyi birakmisim. Bir gun ölecegiz ve geri kalan omrumu de onlari takiple geciremem. Evet yaralandim. Ve hicbir tazminat ya da onlarin ayrilmalari benim yaralarimi saramaz. Onlara bir sey olursa da elbet duyarim. Haberi bir sekilde geliyormus cunku. Oyle diyorlar. Ama ben bunlari bekleyerek yasamak istemiyorum. Geri kalan hayati kaciriyorum cunku. Yaşlaniyorum. Gulmek istiyorum artik. Mutlu olmak istiyorum. Dunyada eminim iyiler de vardir. Aldatmayanlar da. O yuzden ben yoluma devam etmeye karar verdim. Sen de oyle yap ve toparla kendini. Ve lutfen ilk isin psikologa git. Ben mutlu olmayi diledim. Sen de bir dilek dile. Bizden dilemesi...Mevlam neylerse guzel eyler...

Sen çok güzel ayakta durabılmıssın seninde bir evladın var dimi.. Dedıgım gıbı aklıma hep sen geliyorsun.. Bende ayaga kalkıp ıyılesmeyı cok ıstıyorum...

Alıntı yapmadıklarım varsa kusura bakmayın hepinizin mesajını okuyup her bir mesajdan aklıma yazdıgım 2 3 cumle oldu.. Desteğiniz bugun bana çok iyi geldi kendımı iyi hissettim.. Mesela bakmadım takıp etmedım yani 1 2 kez bakmıs olabilirim :)) hepinize coooook tesekkur ederım

Sen çok güzel ayakta durabılmıssın seninde bir evladın var dimi.. Dedıgım gıbı aklıma hep sen geliyorsun.. Bende ayaga kalkıp ıyılesmeyı cok ıstıyorum...
Evet bir oglum var. O zaman 7 yasindaydi. Simdi 13 yasinda. Ben issizdim o zaman tipki senin gibi. Doktora yapmis bir issiz. Annemi babami sevdiklerimi birakip geldim bu sehire. Burada kadro bulmustum cunku o gittikten 1.5 sene sonra. Ben hem aldatilmis hem de terk edilmistim. Bir elimde valizim diger elimde oglumla geldim buraya. Yapayalnizdim. Valizimde de acilarim gelmisti sanki. Sanmistim ki baska sehire gidersem cabuk unuturum kolay toparlanirim. Hic de oyle olmadi. Yalniz da olunca eskilere iyice sariyor insan. Oglum benden daha kolay toparlandi. Uzunca bir sure kendi kendime atlatirim diye dusundum ama yapamadim. En son baktim olmuyor profesyonel birinin yardimina ihtiyacim var dedim. Aglayarak gecmiyor omur. Yoluma devam etmeliyim. Kimbilir belki bir gun o iyilerden biri bizim de karsimiza cikar. Ama biz yolumuza devam etmeliyiz. Bunlari hic yasamamis olmak isterdim ama bazen dusunuyorum da bana da kattigi bir suru tecrube oldu hicbir okulun bana ogretemeyecegi. Kismet burasiymis. Senin de orasi. Vardir elbet bir sebebi. Ozgurum diyorum bazen. Kimseye hesap vermeden yasiyorum diyorum. Bazen de yalniz olmaktan sikayetci oluyorum. Oyle iste. Uzulme. Evladimiz yanimizda, sagligimiz yerinde. Senin de elbet bir nedenin var oraya gitmende, benim de. Bakalim hayat bize neler getirecek....

Evet bir oglum var. O zaman 7 yasindaydi. Simdi 13 yasinda. Ben issizdim o zaman tipki senin gibi. Doktora yapmis bir issiz. Annemi babami sevdiklerimi birakip geldim bu sehire. Burada kadro bulmustum cunku o gittikten 1.5 sene sonra. Ben hem aldatilmis hem de terk edilmistim. Bir elimde valizim diger elimde oglumla geldim buraya. Yapayalnizdim. Valizimde de acilarim gelmisti sanki. Sanmistim ki baska sehire gidersem cabuk unuturum kolay toparlanirim. Hic de oyle olmadi. Yalniz da olunca eskilere iyice sariyor insan. Oglum benden daha kolay toparlandi. Uzunca bir sure kendi kendime atlatirim diye dusundum ama yapamadim. En son baktim olmuyor profesyonel birinin yardimina ihtiyacim var dedim. Aglayarak gecmiyor omur. Yoluma devam etmeliyim. Kimbilir belki bir gun o iyilerden biri bizim de karsimiza cikar. Ama biz yolumuza devam etmeliyiz. Bunlari hic yasamamis olmak isterdim ama bazen dusunuyorum da bana da kattigi bir suru tecrube oldu hicbir okulun bana ogretemeyecegi. Kismet burasiymis. Senin de orasi. Vardir elbet bir sebebi. Ozgurum diyorum bazen. Kimseye hesap vermeden yasiyorum diyorum. Bazen de yalniz olmaktan sikayetci oluyorum. Oyle iste. Uzulme. Evladimiz yanimizda, sagligimiz yerinde. Senin de elbet bir nedenin var oraya gitmende, benim de. Bakalim hayat bize neler getirecek....

O şehir de bir çok seyı bıraktım geldım buraya benım de elimde bi valız ve oğlum daha 6 yasında.. Hevesle aldıgım halılarımı sadece 1 kez kullanabıldım mesela.. Mutfagı boyamak ıcın aldıgım boya oylece duruyordu.. Oğluma okul arastırıp ön kayıt yaptırmıştım.. Çok ıstedıgı bi çanta vardı onu alıcaktım aynısını aradım burda bulamadım.. Hayallerim vardı gecmıste aldıgım yaraları yine ona tutunarak kapatmaya calısmıstım mutlu olacaktık.. 7 ay bırıyle bi ilişki alınan bi cocuk.. Hepsini 1 gece de ogrendım basımdan asagı kaynar su döküldü sanki.. 48 kiloya kadar ındım hastanelik oldum serumlar iğneler yedim.. Benı calısıtıgı kuruma goturup tedavi ettirdi herkese de eşim dedi.. Oysa ki o kadında gıdıyomus oraya.. Kımbılır neler demıslerdır yazık.. Kadına attıgı videolar senın ıcın ölürümler sırıtarak cekındıklerı fotoğraflar.. Beni kor atesin içine attı.. Unutulur mu asla.. Fakat vicdanım cok rahat ben elımden gelenin de fazlasını yaptım ileride cocugum sorduğunda vicdanım rahat bi sekılde cevap vermenin gururu bende kaldı.. O ne cevap verir bilemem.. Yaramı sarmayı öğrenicem zamanla

Çok geçmiş olsun... Ama gereksiz bir insandan kurtulduğunuza da sevinin. Bundan sonra umarım siz ve çocuğunuz için daha güzel şeyler olur. Kendinizi üzmeyin lütfen, üzülmesi gereken kişi siz değilsiniz. Allah bundan sonrası için iyi insanlarla karşılaştırsın sizi.

Zaten hayatımda boyle bi kadın tanımadım ben. Insan hıc mı korkmaz cekınmez

Ar damarı çatlamış derler öylelerine...utanma ar edep nedir bildimi acaba hiç???

Hiçbir acı sonsuza kadar sürmez sizinki de sürmeyecek, ve hiçbir mutluluk da sonsuza kadar sürmez onlarınki de sürmeyecek inanın.ama hayatınızı hemen bu adaketin tecelli etmesine şartlandırmayın.Herşeyin bir vakti saati var hayatta..

Bunu da buraya koymak istedim..

Eklentiler

• IMG_20181006_082852.webp
    IMG_20181006_082852.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 166
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X