• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmiyor...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Unutmayacaksin. Zamsn da ilaci degil aslinda. Asıl ilac sensin. Zamanla yaralarini sarmayi ogreneceksin. Bir gun bir aydinlanma yasayip yeter artik dediginde olacak hersey. En zorunu atlatmissin zaten. Simdi yavas yavas yurume zamani. Yapacaksin biliyorum benim gibi, tum yaralarini saran kadinlar gibi...

Sen nasıl atlattın yani hiç takmadın mı ben mesela cok taktım cok bakıyorum acaba beraberler mi diye o kadar seye ragmen hala onunla mı dıye..

Numaralarını silseniz artık? Neden hala çevrimiçiler mi diye kontrol edip kendinize eziyet etmeye çalışıyorsunuz ki?

Böylelerinin aile bağı sevgisi saygısı olur mu sence arkadaşım uçkur uğruna her şeyi göze alıyolar
Beni de eşim aldattı. Kadınlardan biri ile muhattap oldum. Sanalda kalmış her şey.sana dava açacağım dedim. Ailem duymasın babam beni öldürür falan diye yalvarmıştı. Aile bağı değil de can korkusu oluyor sanırım

Sen calisiyodun galiba dimi? Neden isini gucunu birakip baska sehre tasindin?

Çok zor Allah yardımcınız olsun.
Çalışmaya başlayınca geçim derdi hayat telaşı derken kafanız dağılır merak etmeyin.
Yeni çevre edinirsiniz falan. Daha yeni olduğu için bocalıyorsunuz. Kolay değil tüm düzeniniz bozuldu..

Allah yardımcınız olsun,
İnşallah en kısa zamanda, evladınızla birlikte huzurlu bir hayata kavuşursunuz :dua:

Gerekeni yapmışsınız zaten, size bu kadar acı yaşatanların mutlu olabileceklerini sanmayın. Söyleyebileceğim tek şey "Bundan sonraki hayatınızda karakterli insanlarla karşılaşın inşallah".

Her zorluğun arkasında mutlaka bi kolaylık vardır derler.. O kolaylık gelsın artık dıye dua ediyorum.. Bunalıma gırmıs olabilirim.
Aldatıldım hemde oyle boyle degıl baya böyle can alıcı sekılde aldatıldım.. Çalıstıgı ıs yerınde bırını bulmus 7 ay birlikte olmuslar.. İşin kotu tarafı kadınla muhatap olmak zorunda kaldım kadın ulastı bana araları bozulunca ne var ne yok anlattı. Şimdi dusununce nasıl sakin kalıp dınleyebılmısım dıyorum.. Saldırgan olmadan çizgimi bozmadan kuzu kuzu dinledim olanı biteni.. Terkettım ayrıldık.. Şuan yuzde 90 gorusuyolardır bilmiyorum.. Şehir degıstırdım oglum benımle. Şuan bi işim yok basvurulara dönen de olmadı.. Kendımı işe yaramaz biri hissediyorum... Zor gunlerden gecıyorum acım dinmiyor.. Dusunuyorum.. Dusunuyorum.. Aklıma gelıyo konusulanlar yasadıkları... Takıntı oldu mesela ruh hastası gıbı sosyal medyadan bakıyorum cevrımıcı olsalar hah tamam yıne beraberler dıyorum oysa ki ne onemi var beraber olup olmamalarının yapacağını yaptı zaten.. Bosver be deyıp onume Bı turlu bakamıyorum... Durumum iyiye gitmiyor farkındayım.. Kendımı guclu sanırdım ama degılmısım.. Aldatan kendını aldatmıyomus bide kadınla falan muhatap oldum belkı de ondan en ufak detay aklımı karıstırıyo... Yani kısaca ben çok zorlanıyorum.. Yazıp rahatlamak ıstedım sadece... Yazım hataları için kusura bakmayın sanki boyle bi çırpıda yazayım da rahatlayım istedim..
Tam 2,5 yıl önce aynı durumdaydım.Ne yaşadığımı bir Allah bir ben biliyorum. İçimde kopan fırtınalar, dibe vurmuşluk, öfke, hüzün, çaresizlik.... İlk 1 ay çoookk zor geçmişti benim için. Farklı bir ilden biriyle aldatılmıştım kim olduğunu bulmak için deli gibi sosyal medya araştırılmaları yaptım, tüm sorularımın cevabını kendim buldum. Bu anlamda da çok yıpratıcı bir süreçti.
Benim için de o kolaylık olmadı ama şu an hayatım zor olsa da en azından kafam rahat. Umarım bir an önce atlatır kendi hayatınıza bakarsınız. Takip etmeyin onları desem de bir süre edeceksiniz, bu sürecin bir aşaması aslında. Bir süre sonra ilginizi çekmeyecek bile.
Şimdi geriye dönüp bakıyorum da yaşadıklarıma, sanki ben yaşamadım o süreci. O kişi çocuklarını görmeye geldiğinde benim için bir yabancıdan farksız. Hiçbir hissim yok ona öfkem bile kalmadı. Zaman yaraları tamamen yok etmiyor belki ama üzerini çok iyi kapatıyor. Kolaylıklar diliyorum size. İnşallah çok iyi bir iş bulursunuz. Oğlunuzla çok mutlu yaşarsınız.

senin yapacagin tek sey oglun da var onun daha cok etkilenmemesi ve senin bir anca hayata donmen icin bi psikologa gitmelisin maddi acidan zor zamandasin sanirim belediyelerde ucretsiz psikologlar yardimci oluyor.@Puxhu
ayrica durumunun iyiye gitmedini falan dusunme.aldatilan her kadin senin asamalarindan geciyor.tabi ki aglicaksin merak edip bakicaksin sosyal medyadan napiyolar diye.herseyi zamaninda yasicaksin mecbur.hic bisey olmamis gibi hayatina devam edemezki bi insan bunlari yasadiginda.elinde olmaz.zor bi surec gecireceksin.zamanla hersey rayina oturcak.isini buldugunda kafan dagilcak yavas yavas.oglunla vakit gecirceksin 1 kac ay gecince hayatin devam ettigini gorceksin hayata tuttunmaktan baska care olmadigini gorceksin.
yani duygularini akisina birak nasilsa hersey zamani gelince yasanacak

Beni de eşim aldattı. Kadınlardan biri ile muhattap oldum. Sanalda kalmış her şey.sana dava açacağım dedim. Ailem duymasın babam beni öldürür falan diye yalvarmıştı. Aile bağı değil de can korkusu oluyor sanırım
Az da olsa insanlığı varmış onun buradaki karakterin Yok ne yazık ki

Her zorluğun arkasında mutlaka bi kolaylık vardır derler.. O kolaylık gelsın artık dıye dua ediyorum.. Bunalıma gırmıs olabilirim.
Aldatıldım hemde oyle boyle degıl baya böyle can alıcı sekılde aldatıldım.. Çalıstıgı ıs yerınde bırını bulmus 7 ay birlikte olmuslar.. İşin kotu tarafı kadınla muhatap olmak zorunda kaldım kadın ulastı bana araları bozulunca ne var ne yok anlattı. Şimdi dusununce nasıl sakin kalıp dınleyebılmısım dıyorum.. Saldırgan olmadan çizgimi bozmadan kuzu kuzu dinledim olanı biteni.. Terkettım ayrıldık.. Şuan yuzde 90 gorusuyolardır bilmiyorum.. Şehir degıstırdım oglum benımle. Şuan bi işim yok basvurulara dönen de olmadı.. Kendımı işe yaramaz biri hissediyorum... Zor gunlerden gecıyorum acım dinmiyor.. Dusunuyorum.. Dusunuyorum.. Aklıma gelıyo konusulanlar yasadıkları... Takıntı oldu mesela ruh hastası gıbı sosyal medyadan bakıyorum cevrımıcı olsalar hah tamam yıne beraberler dıyorum oysa ki ne onemi var beraber olup olmamalarının yapacağını yaptı zaten.. Bosver be deyıp onume Bı turlu bakamıyorum... Durumum iyiye gitmiyor farkındayım.. Kendımı guclu sanırdım ama degılmısım.. Aldatan kendını aldatmıyomus bide kadınla falan muhatap oldum belkı de ondan en ufak detay aklımı karıstırıyo... Yani kısaca ben çok zorlanıyorum.. Yazıp rahatlamak ıstedım sadece... Yazım hataları için kusura bakmayın sanki boyle bi çırpıda yazayım da rahatlayım istedim..

çok zor bir durum canım, ama hayat işte hepimizin başına hiç beklenmedik olaylar gelebiliyor. Bırak artık düşünme kendi hayatına bak demek dışarıdan tabiki kolay ama bir şekilde hayatına devam edip hakkettiğin mutluluğa ulaşmalısın. Bu gibi durumlarda dışarıdan profesyonel bir yardım almayı deneyebilirsin belki, alanında uzman bir psikologun sana çok yararı olabilir bu dönemde

Ne ile ilgilenip ilgilenmemek bizim elimizde. Takip etmemeye calisin.

Ayrica sadaka felan mi verseniz boyle bir insansidan kurtuldugunuz icin? Bakiniz insansi diyorum. Insan olamamis yani.
Bir baskasini aldatan kendini aldatir. Bir baskasini aldatanin kendisine ne saygisi ne sevgisi yoktur. Kendisine saygisi sevgisi olmayanin hickimseye gercek anlamda sevemez.
O kadini da sevmiyor. Egosunu nefsini tatmin etmis en fazla.
Zaten kadinin sizi arayip ballandira ballandira anlatmasida ondan kaynaklaniyor. Sevilmedigini o da biliyor :KK70:

Anneniz cok hakli konusmus. Birdaha ki sefer sevileceksin derken. Insallah karsiniza kendisine sevgisi saygisi olan kisisel gelisimini tamamlamis biri cikar.

Eski esinize karsi barisma umudunuz varmi icten ice? Umudunuz varsa herhangi bununla ilgili bir konuda aciniz hic bitmez.
Bu karakteri oturmamis adama karsi umut beslemeyin ve sayfayi cevirin ...yeniden baslayin. Kendinizi de suclamayin. Aldatmak onun problemi. Zaten esasen kendisini aldatti. Bunu unutmayin..yolunuz acik yureginiz ferah olsun.

Bence yapılacak ilk iş sosyal medyadan takibi bırakmak. Kendinize söz verin yarından itibaren asla ama asla bakmayacaksınız, bir süre koyun mesela 1 ay boyunca. Şöyle düşünün ne göreceğim ki ? Beraber olduklarına dair bir şeyler görseniz bunu zaten tahmin ediyorsunuz ve onların mutlu olduklarını düşünüp daha da kötü olacaksınız (ki aslında hiçbir şey göründüğü gibi degil).. ya da birbirlerini silip engellediklerini gördünüz bu içinizi soğutmayacak ki.. şu anda bu takip olayı sizin psikolojinizi çok negatif etkiliyor bunu bırakın. Biraz akışına bırakın hayatı, olayları. Inanın bu dünyada herkes hak ettiğini yaşıyor ama biz bunu beklerken, görmek isterken değil.

Şu an oğlunuzun da psikolojisi önemli, kaç yaşında bilmiyorum ama ona sarılın onunla mutlu olun. Çocuklar ilaç gibiler onu mutlu ettikçe siz de mutlu olacaksınız yüzündeki bir gülümsemeyle. Inanın çocuklar hissediyor ve sizin üzgün olmanız onu çok etkiler. Kendinize bakın, eğlenceli şeyler yapın, komedi filmleri izleyin, spora başlayın, güzel eğlenceli müziklerle yürüyüşler yapın. Acın pozitif enerji, reiki gibi videolar izleyin. Gerçekten zamanla geçecek. Tek ihtiyacınız olan zaman. Bir süre sonra iş bulup hayatınız düzene girince sosyalleşip zaten şu an yasadiklarinizin etkisinde olan kadından çok farklı bir kadın olacaksınız. Mutlu olacaksınız biliyorum ve inanıyorum ki Rabbim her zaman kalbi kırılmışlara bir kapı açıyor. Size de öyle olacak sadece zaman..

Öyle herkesin veremeyeceği bir karar vermişsin, evladını alıp çekip gitmişsin. Kimse sana güçsüz diyemez öncelikle. Burdaki konuları okuyosundur, bir sürü kadın aldatiliyor, asarım keserim basar giderim diyip oturuyorlar oturdukları yerde. Birkaç ay sonra tekrar konu açıyorlar tekrar aynı hikayeler vs. vs. Bu pislik erkeklerden çok var galiba... Umarım güzel bir iş fırsatı geçer eline ve çocuğunla güzel bir hayata başlarsın Allah yardımcıniz olsun ümitsizliğe izin verme. Sen dirençli olursan hayat da sana kucak açar.

Hepinizin mesajını okudum tek tek alıntı yapamadım.. Bana gerekli olan zaman evet zamanla tekrar eski ben olucam bılıyorum ama suan ıcınde oldugum durum hayliyle zor....

Sen nasıl atlattın yani hiç takmadın mı ben mesela cok taktım cok bakıyorum acaba beraberler mi diye o kadar seye ragmen hala onunla mı dıye..
Takmaz olur muyum, taktım. Merak ettim tabi ki. Ilk zamanlar takip ettim. Sonra baktim ki ben hep gecmisle yasiyorum. Yoruldugumu farkettim. Ne zamana kadar takip edecegim dedim ve takibi biraktim. Mevsimler gecti ama ben hala ayni yerdeydim. Ne cok seyi kacirdigimi fark ettim. Anı yasayamadim. Ne halleri varsa gorsunler dedim. Dedim ya benim iyilesmem 3 yil surdu. Herkeste durum farkli tabi ki. Sonra kendime odaklandim. Kaybettigim kendimi yeniden bulmam gerekti. Bir suru kitap okudum. Bir sure yalniz kaldim kendimi dinledim. Kendimle ugrastim. Sacimla basimla ustumle ugrastim. Bakimsiz oldugumda daha depresif oldugumu fark ettim. Makyaj yapmaya basladim. Yuruyus yaptim. Yuruyusun bana iyi geldigini fark ettim. Puzzle yaptim. Beni bir sure ne oyaliyorsa bana ne iyi geliyorsa onu yaptim. Tamamen unuttum mu? Hayir. Hicbir zaman da tamamen unutulmayacak. Unutmak icin beynime format attirmam lazim cunku. Geriye donmek istemiyorum. Uc yilim gecti bosyere. Psikologa gittim. Ilac kullanmak istemedigim icin. Psikolog bakis acini degistiriyor. Eskisi gibi degilim. Ha bazen başa sardigim olmuyor mu? Tabi ki oluyor, ama eskisi gibi de degilim. Ne halleri varsa gorsunler. Aklima geldigimde baska seyleri dusunuyorum. Cunku beyin ayni anda iki isi yapamiyormus. Mesela yolda yururken aklima geldiginde yoldan gecen beyaz arabalati sayiyorum ya da denizin sesine kulagimi verip dalgalarin sesini dinliyorum. Bir de bakiyorum ki bir an da olsa dusunmeyi birakmisim. Bir gun ölecegiz ve geri kalan omrumu de onlari takiple geciremem. Evet yaralandim. Ve hicbir tazminat ya da onlarin ayrilmalari benim yaralarimi saramaz. Onlara bir sey olursa da elbet duyarim. Haberi bir sekilde geliyormus cunku. Oyle diyorlar. Ama ben bunlari bekleyerek yasamak istemiyorum. Geri kalan hayati kaciriyorum cunku. Yaşlaniyorum. Gulmek istiyorum artik. Mutlu olmak istiyorum. Dunyada eminim iyiler de vardir. Aldatmayanlar da. O yuzden ben yoluma devam etmeye karar verdim. Sen de oyle yap ve toparla kendini. Ve lutfen ilk isin psikologa git. Ben mutlu olmayi diledim. Sen de bir dilek dile. Bizden dilemesi...Mevlam neylerse guzel eyler...

ÇOK GICIK OLDUM !

1.eşiniz olacak kişi çok kompleksli ve özgüvensiz..Eski bi konunuzu okudum siz çok soğuduğunuzu eski kız arkadaşlarına mesaj attını vs yazmışsınız 5sene öncesi bi konu.Adam aranan bi tipmiş yani.Kurtulduğuna çok sevindim

2. şu kadına çok güldüm ya. Hamile olduğuna çok sevinmiş eşin hahah. Sevindiyse niye aldırmışlar. Boşayacaktıysa neden dava açıldıktan sonra görüşelim demedi. Bir kadın nasıl bu kadar aşağılık olur ki. O da inanılmaz kompleksli özgüvensiz biriymiş. Seni öyle bi kıskanmış ki bu kadının kocası bile bana bakıyor diye sefil hayatına özgüven getirmiş.Adamın seni boşamayıp kaçamak yaptığını içten içe biliyor.Bence bu kadar kompleksli birisi o ilişkiyi eşin olacak adama ZEHİR EDER.Sepetlenmesi yakındır.

3.Sosyal medya paylaşımlarına inanan kaldı mı hala ? Kendini kısıtlama bak.Orda tabiki sürekli paylaşım yapıp ne kadar mutluyuz bakın diye gösterecek çünkü kendi de inanmak istiyor ama inanmıyor.

Bişey diyim mi? Eşin sevgisiz kimseyi sevmeyen dümdüz bi adam.Sen ona fazla gelmişsin çok kıskançtı demişsin ya hatırla.. Adam basbaya buz gibi (köpek gibi lafına karşıyım) pişman. Ben sana söyleyeyim. Hiçkimsede dikiş tutturamayacak kadar yıkık bir kişilik.
7ay takılır 1yıl takılır sonra? her kadn yuva ister ve bu adam bunu yapar mı.7senelik karısını çocuğunu üzen bi adam bizim prenseslerimize kocalık mı yapacak.Biri gider biri gelir.O seni rakip gören ablamız da köşeye atılır. Eden bulur kardeşim kimsenin yanına kalmaz.
Sen hukuki tüm haklarını kullan. Hayatına bak adama böcek muamelesi yap hatta mümkünse hayatında başka biri olduğunu belli eder sinyaller ver.O ancak bundan anlar.

Valla bence sosyal medyadan falan bakmanız çok normal ve insani bi durum aslında ben sizi anlıyorum.
Eski sevgilime bende çok bakardım zamanla azalıyor ama o durum gerçekten klişe ama öyle.
Yasadiklariniz kolay değil maddi imkaniniz varsa psikolojik destek alın en azından devlet hastanesine gidin.
Zarar vereceğiniz bir şey varsa da yapın o ikisine bence işyerini aramak vs.ne bileyim rezil etmek falan artık ne olursa en azından yapmadım demezsiniz.
Böyle de mutlu değilsiniz çünkü.

Çokk üzüldüm okurken.. Kadın nasıl bi arsızmış fırsatçıymış öyle ya, detaylar size yük olmuş resmen. Muhtemelen aynı konuşmayı kafanızda başa sarıp duruyorsunuz, önce bunu bırakın kendinizi rahat bırakın hatırlatmayın kendinize bunları.. İş bulduğunuzda daha iyi olacağınızı düşünüyorum. İlahi adalete güveniyorum, yarına kalsa bile yanına kalmaz kimsenin. İnşallah herşeyi geride bıraktığınız musmutlu bir hayata başlangıç yaparsınız, Rabbim yardımcınız olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X