Bence yapılacak ilk iş sosyal medyadan takibi bırakmak. Kendinize söz verin yarından itibaren asla ama asla bakmayacaksınız, bir süre koyun mesela 1 ay boyunca. Şöyle düşünün ne göreceğim ki ? Beraber olduklarına dair bir şeyler görseniz bunu zaten tahmin ediyorsunuz ve onların mutlu olduklarını düşünüp daha da kötü olacaksınız (ki aslında hiçbir şey göründüğü gibi degil).. ya da birbirlerini silip engellediklerini gördünüz bu içinizi soğutmayacak ki.. şu anda bu takip olayı sizin psikolojinizi çok negatif etkiliyor bunu bırakın. Biraz akışına bırakın hayatı, olayları. Inanın bu dünyada herkes hak ettiğini yaşıyor ama biz bunu beklerken, görmek isterken değil.
Şu an oğlunuzun da psikolojisi önemli, kaç yaşında bilmiyorum ama ona sarılın onunla mutlu olun. Çocuklar ilaç gibiler onu mutlu ettikçe siz de mutlu olacaksınız yüzündeki bir gülümsemeyle. Inanın çocuklar hissediyor ve sizin üzgün olmanız onu çok etkiler. Kendinize bakın, eğlenceli şeyler yapın, komedi filmleri izleyin, spora başlayın, güzel eğlenceli müziklerle yürüyüşler yapın. Acın pozitif enerji, reiki gibi videolar izleyin. Gerçekten zamanla geçecek. Tek ihtiyacınız olan zaman. Bir süre sonra iş bulup hayatınız düzene girince sosyalleşip zaten şu an yasadiklarinizin etkisinde olan kadından çok farklı bir kadın olacaksınız. Mutlu olacaksınız biliyorum ve inanıyorum ki Rabbim her zaman kalbi kırılmışlara bir kapı açıyor. Size de öyle olacak sadece zaman..