kendimi sizin yerinize koydum da ben yandıysam onları da yakardım boşandınız mı bilmiyorum şöyle sağlam bi tazminatla dava açardım elinde neyi var neyi yoksa alırdım, kanıtta var elinizde sizi aramış kadın öyle sessiz sessiz de gitmem daha doğrusu hiç gitmemeliydiniz evinizde kalmalıydınz o gitseydi. Belki kötü oldğumu düşüneceksiniz ama çocuk aldırdığını size çok rahat söylüyorsa bende kadının ailesine ulaştırırdım kültürel yaşamınızı bilmiyorum benim yaşadığım yerde bu utançla sokağa çıkamazlar yani bilemiyorum ama bunu yanlarına bırakmazdım
Her zorluğun arkasında mutlaka bi kolaylık vardır derler.. O kolaylık gelsın artık dıye dua ediyorum.. Bunalıma gırmıs olabilirim.
Aldatıldım hemde oyle boyle degıl baya böyle can alıcı sekılde aldatıldım.. Çalıstıgı ıs yerınde bırını bulmus 7 ay birlikte olmuslar.. İşin kotu tarafı kadınla muhatap olmak zorunda kaldım kadın ulastı bana araları bozulunca ne var ne yok anlattı. Şimdi dusununce nasıl sakin kalıp dınleyebılmısım dıyorum.. Saldırgan olmadan çizgimi bozmadan kuzu kuzu dinledim olanı biteni.. Terkettım ayrıldık.. Şuan yuzde 90 gorusuyolardır bilmiyorum.. Şehir degıstırdım oglum benımle. Şuan bi işim yok basvurulara dönen de olmadı.. Kendımı işe yaramaz biri hissediyorum... Zor gunlerden gecıyorum acım dinmiyor.. Dusunuyorum.. Dusunuyorum.. Aklıma gelıyo konusulanlar yasadıkları... Takıntı oldu mesela ruh hastası gıbı sosyal medyadan bakıyorum cevrımıcı olsalar hah tamam yıne beraberler dıyorum oysa ki ne onemi var beraber olup olmamalarının yapacağını yaptı zaten.. Bosver be deyıp onume Bı turlu bakamıyorum... Durumum iyiye gitmiyor farkındayım.. Kendımı guclu sanırdım ama degılmısım.. Aldatan kendını aldatmıyomus bide kadınla falan muhatap oldum belkı de ondan en ufak detay aklımı karıstırıyo... Yani kısaca ben çok zorlanıyorum.. Yazıp rahatlamak ıstedım sadece... Yazım hataları için kusura bakmayın sanki boyle bi çırpıda yazayım da rahatlayım istedim..
Resmî olarak daha ayrılamadık. Ama onlar birlikte. Davamız sürüyor.Ayrıldın mı peki? 9 ay da gecse gecmıyor sanırım
Üstün başın pırıl pırıl kalkacaksın inşallah,sana böyle bir konuyu anlatayım.Tanıdıklardan çiçek gibi bir kadın,çiçek gibi bir kız çocukları varken,örnek gösterilirlerken aldatıldı.Geçer dimi bende kalkarım üstüm basım toz ıcınde olsa da kalkabilirim inşallah
Geçecek canım geçecek ...Her zorluğun arkasında mutlaka bi kolaylık vardır derler.. O kolaylık gelsın artık dıye dua ediyorum.. Bunalıma gırmıs olabilirim.
Aldatıldım hemde oyle boyle degıl baya böyle can alıcı sekılde aldatıldım.. Çalıstıgı ıs yerınde bırını bulmus 7 ay birlikte olmuslar.. İşin kotu tarafı kadınla muhatap olmak zorunda kaldım kadın ulastı bana araları bozulunca ne var ne yok anlattı. Şimdi dusununce nasıl sakin kalıp dınleyebılmısım dıyorum.. Saldırgan olmadan çizgimi bozmadan kuzu kuzu dinledim olanı biteni.. Terkettım ayrıldık.. Şuan yuzde 90 gorusuyolardır bilmiyorum.. Şehir degıstırdım oglum benımle. Şuan bi işim yok basvurulara dönen de olmadı.. Kendımı işe yaramaz biri hissediyorum... Zor gunlerden gecıyorum acım dinmiyor.. Dusunuyorum.. Dusunuyorum.. Aklıma gelıyo konusulanlar yasadıkları... Takıntı oldu mesela ruh hastası gıbı sosyal medyadan bakıyorum cevrımıcı olsalar hah tamam yıne beraberler dıyorum oysa ki ne onemi var beraber olup olmamalarının yapacağını yaptı zaten.. Bosver be deyıp onume Bı turlu bakamıyorum... Durumum iyiye gitmiyor farkındayım.. Kendımı guclu sanırdım ama degılmısım.. Aldatan kendını aldatmıyomus bide kadınla falan muhatap oldum belkı de ondan en ufak detay aklımı karıstırıyo... Yani kısaca ben çok zorlanıyorum.. Yazıp rahatlamak ıstedım sadece... Yazım hataları için kusura bakmayın sanki boyle bi çırpıda yazayım da rahatlayım istedim..
Ölüm bile unutuluyor. Kendine bir yol cizmissin zaten sana düşünme diyemez kimse acin geçmeyecek ama o acıya alisacaksin. Yaşadığın şeyin sana ne hissettirdiğini çok çok iyi anliyorum. Şunu söylemeliyim ki sen çok cesur ve güçlü bir kadinsin. Bir çok insan bu durumu sineye çekip oturuyor ve şizofren manyak bir eş olarak yaşamaya devam ediyor ..Her zorluğun arkasında mutlaka bi kolaylık vardır derler.. O kolaylık gelsın artık dıye dua ediyorum.. Bunalıma gırmıs olabilirim.
Yenilir yutulur cinsten değilÖlüm bile unutuluyor. Kendine bir yol cizmissin zaten sana düşünme diyemez kimse acin geçmeyecek ama o acıya alisacaksin. Yaşadığın şeyin sana ne hissettirdiğini çok çok iyi anliyorum. Şunu söylemeliyim ki sen çok cesur ve güçlü bir kadinsin. Bir çok insan bu durumu sineye çekip oturuyor ve şizofren manyak bir eş olarak yaşamaya devam ediyor ..
İşte bu yüzden gidip dinlemenin yüzleşmenin anlamı yok.cunku dibi pislik işte..detay bilmek yuzlesmek yüz yüze gelmek bizi yaralıyor bize zarar.
Halbuki aldatildin mi aldaldatildim! Yanlış mı yanlis bu kadarını bil.kimmis nasıl olmuş niye olmuş ne gereği var?
Yarani kanatmanin ne anlamı var?
Bende aldatıldım hem de öyle böyle değil aylarca 2 ayrı kadınla 6 ay doğru düzgün eve gelmedi kalmadı şuan daha erken ben 3 sene olacak anca kendime geldim 1 senedirhem bak bu kadar çok üzülme bende çok üzüldüm hep bunalımdaydım ama sağlığımdan oldum ameliyat oldum yine olcam sürekli bir yerlerimden birşey çıkıyor senin de kendine dikkat etmen lazım bir çocuğun var kendini toparlayıp önüne bakmalısın . Bu durum böyle devam ettikçe daha çok dibe batarsın ben şuan çok pişmanım sen olma böyle düşünüp kendini mahvetme önüne bak
Sürekli aynı noktada takılı kalmak insanı mahvederPsıkologa gidicem zaten tek basıma atlatamıyorum bi ara kilo almıstım yine kilo kaybettim.. Desteksiz atlatamıcam belli.. Sizin için de uzuldum.. Bosandınız dimi.. Nasıl bir yıkımsa toparlanmak için yıllarımız gidiyor.
Evet boşandım ben daha boşanmadan önce psikoloğa gitmeye başladım bende işe yaramadı hala içimde bi huzursuzluk mutsuzluk var. Ama benim yaşadıklarım daha ağır şeylerdi bir de üzerine sağlık sorunları ve ameliyatlar çıktı. O yüzden bir an önce kafanızdan silip atmalısınız yoksa zaman ilerledikçe daha kötü oluyorsunuz.Psıkologa gidicem zaten tek basıma atlatamıyorum bi ara kilo almıstım yine kilo kaybettim.. Desteksiz atlatamıcam belli.. Sizin için de uzuldum.. Bosandınız dimi.. Nasıl bir yıkımsa toparlanmak için yıllarımız gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?