• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmiyor...

fotag37

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
263
0
16
İstanbul
Nasil anlatilir ki bu dert bilmem bilemiyorum. Acisini hissediyorum ama bu aciyi tarif etmeye kelime yok. Bir zamanlar senin olan gelip baskasiyla evlenecegini soyluyor sana. Ne uzuluyorsun takma dediginizi duyar gibi oluyorum ama olmuyor be sol yanina yediginiz darbenin acisi gecmiyor. Gecse bitse unutabilsem birakmaz miydim saniyorsunuz onca vakit ? Sadece o gitmiyor simdi benden yuregimi de goturuyor, guvenimi de inancimi da umutlarimi da.. Umutlarim en cok da onlara uzuluyorum ben ne mutluydum ben umutluydum hayattan simdi ondan sonrasi yok ! Umutlarimin bittigi yerde korkularim sariyor etrafimi ya ondan baskasini sevemezsem diyorum ya bu zamana kadar gecmedi gibi hic gezmezse ? Gitme demek istiyorum Allah askina birakma ben senin baskasinin olmana dayanamam diye haykirmak istiyorum ama neye yarar ki beni birakma dedigimde de dinlememisti ki gitmisti. Once benden gitti simdi baskasina gidiyor. Yardim et Allahim gecsin bu yuregin sizisi..:5:

vardır bundada bir hayır.
takma diycez ama olmuycak,zaman herşeyin ilacı,vardır bundada bir hayır senin için böylesi hayırlıymış..
kuran dada var senin şer gördüğünde bir hayır vardır diye..
unutma bunu belki sen daha iyilerine layıksın.dua et bol bol Allah ım benim için hayırlısını ver diye.
demek ki senin için bu hayırlı değilmiş boşver evlendikten sonra mutlu olmamaktansa şimdiden bitmesi daha iyidir..
Allah gönlüne göre versin,sabır versin bir an önce unut onu inşallah..
ve alnında yazılı olan kişi hayılısıyla çıksın karşına inşallah..:38:

Bence boş yere uzmeyin kendinizi o sizi bırakmış ustune evleniyormus bu kişi ile evlenseydiniz yine saglam bir evlilik olmazmis allah karşınıza sizi seven sayan mutlu edecek birini cikarsin insallah.gezin tozun kitap okuyun kafanızı dagitin tatil İmkanı varsa tatile cikin

Bence boş yere uzmeyin kendinizi o sizi bırakmış ustune evleniyormus bu kişi ile evlenseydiniz yine saglam bir evlilik olmazmis allah karşınıza sizi seven sayan mutlu edecek birini cikarsin insallah.gezin tozun kitap okuyun kafanızı dagitin tatil İmkanı varsa tatile cikin

Üzülmemek elde değilki düşünsenize birlikte olduğunuz sürece hiçbir yanlışını görmediğiniz ailesiyle tanıştığınız, ailenizle tanuştırdığınız, gözünüz kapalı güvendiğiniz insan 1 gecede sizi siliyor gündüzü sizinle evlilik hayali kuruyor akşam eski sevgilisine dönüyor. Bir anda hayatınız alt üst oluyor hangisine yanıyım şimdide kalkmış o kızı yıllar sonra buldum onunla evlenicem diyor. Benim suçum neydi peki bana bunları yaşattın ona hiçbir hakkımı helal etmiyorum .. :(

vardır bundada bir hayır.
takma diycez ama olmuycak,zaman herşeyin ilacı,vardır bundada bir hayır senin için böylesi hayırlıymış..
kuran dada var senin şer gördüğünde bir hayır vardır diye..
unutma bunu belki sen daha iyilerine layıksın.dua et bol bol Allah ım benim için hayırlısını ver diye.
demek ki senin için bu hayırlı değilmiş boşver evlendikten sonra mutlu olmamaktansa şimdiden bitmesi daha iyidir..
Allah gönlüne göre versin,sabır versin bir an önce unut onu inşallah..
ve alnında yazılı olan kişi hayılısıyla çıksın karşına inşallah..:38:

İnşAllah bir an önce geçer ve ben onu unuturum 3 ay olucak nerdeyse ama hergün farklı birşey duyuyorum görüyorum artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım .

İnşAllah bir an önce geçer ve ben onu unuturum 3 ay olucak nerdeyse ama hergün farklı birşey duyuyorum görüyorum artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım .

umursamayın onu görceğiniz yerlere gitmeyin,söylenenleri duymayın kendinize hobi edinin başka şeylerle uğraşın,gezin tozun ailenizle daha yakın olun..
unutun onu silin yeni bi sayfa açın kendinize inanınki Allah karşınıza sizi seven saygı gösteren hayırlı bir eş çıkaracaktır karşınıza Allah tan ümidinizi kesmeyin..bu sizin sınavınız sabırlı olun..

3 ay yeni daha :)
Korkma geçecek, milyarlarca tecrübeyle sabit..
Hatta gün gelecek "ALLAH kurtarmış" diyeceksin..
Kendini hırpaladığın şu günlere üzüleceksin..

Bunun için yapman gerekenler;

1-Hüzünlü şarkılardan, filmlerden, insanlardan benim bloğum gibi sitelerden uzak dur..
2-O kişiden sana haber getirecek tüm arkadaşlarından özellikle rica et ya sana bahsetmesinler yada arkadaşlıklarını kessinler.
3- Bir müddet onunla birlikte vakit geçirdiğin yerlere uğramamaya gayret et ayrıca sende hediyesi eşyası resmi mizği vs nesi varsa bir çırpıda geri dönüşümsüz sil ve at.
4-Bol bol eğlenceli müzikler dinle, komedi ve animasyon filmleri izle, aksiyon tarzı diziler ve kitaplarda süper iyi gelecektir.
5-Yalnız kalma, bol bol çarşı pazar dolaş, arkadaşlarınla buluş, imkanın varsa alışveriş yap, yoksa da parklarda sahillerde uzun yürüyüşler yap.
6- Kendine yeni uğraşlar edin. (müzik kursu, resim kursu, hobi kursu vs gibi)
7- Evdeyken boş durma, kendine bir el işi edin. Mesela 1000 parçalık yap boz alabilirsin.
8-Dua et bol bol ve ALLAH'a sığın.. (en iyi ilaç bu)
9-Unutma "ZAMAN HER YARANIN MUTLAK İLACIDIR."

Ve bunların ardından sana söz 6 ay geçmeden artık takmıyor ve acı hissetmiyor olacaksın ;)

Sevgiler.

hangi acı var ki bianda unutulmuş bitmiş?
ya da hangi yaşanan olaya anında gülüp geçmişiz?
olmaz.. nasıl ki mutluluğu dibine kadar yaşamayı biliyosak acıyı,hüznüde yaşayacaksın ki dersler alasın bağışıklık kazanasın..
zaten etraf ne derse desin,sen yapmaman gereken herşeyi yapıcaksın..çünkü ne kalben ne ruhen bunu atlatmaya hazır değilsin (yazdıklarından bunu anlıyorum)

çünkü yapman gerekenler birebir
"gözyaşı" arkadaşın yazdıkları..uygulayabilene..

yaşa acısını yaşayabildiğine..
ama bi yandan da unutma ki,sağlıklı bi ilişki olsaydı bianda değişmezdi..maymun iştahlı gibi gördüğü an eski sevgilisine yanaşmazdı..geçmişinize,sana,sevgine değer verseydi böyle olmazdı..

şimdi bugün bunu sana yapan,bikaç yıl sonra neden o kıza da yapmasın ki?
Allah'ın sevdiği kuluymuşum de bence,buna inan..Allah'ın hayırlısını verdiğinide bil..

bir arkadaşın dediği gibi..
bugün sana şer gelen aslında senin için hayırdır..

Arkadaşlar çok doğru söylüyor, bir süre sonra acıyı hissetmemeye başlayacaksın..için yanar kalbin sıkışır geceler boyu ağlarsın onsuz herşeyin anlamsız olduğunu düşünür sonra kaybettiğin senelere yanarsın.
Geçecek, geçmiyor desende bir gün hepsi geçiyor..çok büyük yerden yemişsin darbeyi:47:o dönse bile sen dönme geriye..
Sabır et Allaha dua et ona sığın..hak her geç tecelli edecektir sonra otur ve onu izle..seni gözünün yaşıyla bıraktı mutlu mu olacak sanıyorsun içini böyle soğut..

herşeyin ilacı zaman canım gerçektende 3ay çok kısa bi süre daha yeni sayılır onu hatırlatıcak yerlerden şarkılardan filmlerden falan

uzak durmaya çalış sevseydi zaten senin yanında olurdu ki bence seni hiç sevmemiş o kızı bulur bulmaz ona koşmuş baksana

ilerde bu durum için şükredeceksin emin ol

Canim, seninle benzer seyleri yasamisin. Insanin sevdiginin birzamanlar senin olan adamin evlilik yolunda illerledigini görmenin nasil bir aci oldugunu inan cok iyi biliyorum. Biz ayrildiktan tam 7 ay sonra evlendi. Ayrildigimiz aksam ise sözlendi, bir hafta sonra nisanlanmisti.

Ben ise olan biteni hep disaridan bir yabanci gibi izledim. Nisanlanacagi günün gecesinde hayatimin en kötü gecesini gecirmistim. Kabullar görüyor, bedenim yaniyordu öyle terlemistim ki. Ve burada daha anlatamayacagim seyler var.

En kötüsüde o bir yanda evlilik yolunda ilerliyor bir yanda benim hayatimda olmayi istiyor ve sürdürüyordu. Sonra birgün heryerden engelledim. Ve arkadasiyla bana onu niye engeledigimi sordu!!! Sonra birgün arkadasi onun davetiyesini yolladi, sonra dügün resmini.

Gecende kendi ve esinin facedeki sayfasinin linkini göndermis tabi o sayfada resimleri vardi. Neyse demek istedigim senden ayrildiktan 3 ay sonra baska bir insanla evleniyorum diyen adamdan inan sana hayir gelmez, hayirli olani buymus demeki yollariniz ayrilmis.

Inan geciyor, zamanla, sabirla, duayla ama eblet birgün geciyor.

Bak ne demis Oguz Atay:

-Hep geçer diyorlar ya olric.. Sence geçer mi ?
-Geçer elbet efendim; bazısı teğet geçer, bazısı deler geçer, bazısı deşer geçer, bazısı parçalar geçer. Ama mutlaka geçer ..

Canımmmm yıpratma kendini ne olur...Çogumuzun hayalleri, umutları yıkıldı ama biz kadinlar o kadar gucluyuz ki aşamayacağımız acı yokki bununda üstesinden gelmeyesin...Elbet acıyacak elbet üzüleceksin aksi bir durum zaten normal olmaz ama şu " zaman " dedigimiz olgu yokmu gercekten iyileştiriyor insanı...Çogu arkadaş fikirler vermis katılıyorum...Mutlaka bur ugras bul bu süreci daha kısa surede atlatmana yardimci olacaktır...Mesela ben spora yazildim okadar iyi geldi ki tam bir terapi gibiydi, yeni ortam yeni arkadaslar iyi gelecektir....
O mu? O zaten seni üzdüğü kadar üzUlecek bundan hic suphen olmasin...Saglicakla kal...

ayrılırsın seneler geçer hala evlenmediğini bilirsin, sonra bir bakmışsın evlenmiş, üzülürsün (herkes üzülür) hake verirsin, ömrünün sonuna kadar bekar mı kalacak dersin,

amaaa daha aradan 3 ay geçmiş, söz-nişan-evlilik yapıyorsa sevmemiş ki, bu kadar kolay mı?
senin gibi candan sevipte yarıyolda bırakılanları görünce üzülüyorum,
inşallah senin sevgini hak edecek biriyle tez vakitte tanışıp yuva kurarsın.

O seni sevmemiş ki
Sevse bırakıp gitmezdi
Ama gitmesi iyi olmuş
Evlenseniz de hep senden götürürdü..

♥gözyaşı♥;32540607 .!.:
3 ay yeni daha :)
Korkma geçecek, milyarlarca tecrübeyle sabit..
Hatta gün gelecek "ALLAH kurtarmış" diyeceksin..
Kendini hırpaladığın şu günlere üzüleceksin..

Bunun için yapman gerekenler;

1-Hüzünlü şarkılardan, filmlerden, insanlardan benim bloğum gibi sitelerden uzak dur..
2-O kişiden sana haber getirecek tüm arkadaşlarından özellikle rica et ya sana bahsetmesinler yada arkadaşlıklarını kessinler.
3- Bir müddet onunla birlikte vakit geçirdiğin yerlere uğramamaya gayret et ayrıca sende hediyesi eşyası resmi mizği vs nesi varsa bir çırpıda geri dönüşümsüz sil ve at.
4-Bol bol eğlenceli müzikler dinle, komedi ve animasyon filmleri izle, aksiyon tarzı diziler ve kitaplarda süper iyi gelecektir.
5-Yalnız kalma, bol bol çarşı pazar dolaş, arkadaşlarınla buluş, imkanın varsa alışveriş yap, yoksa da parklarda sahillerde uzun yürüyüşler yap.
6- Kendine yeni uğraşlar edin. (müzik kursu, resim kursu, hobi kursu vs gibi)
7- Evdeyken boş durma, kendine bir el işi edin. Mesela 1000 parçalık yap boz alabilirsin.
8-Dua et bol bol ve ALLAH'a sığın.. (en iyi ilaç bu)
9-Unutma "ZAMAN HER YARANIN MUTLAK İLACIDIR."

Ve bunların ardından sana söz 6 ay geçmeden artık takmıyor ve acı hissetmiyor olacaksın ;)

Sevgiler.
Çok teşekkür ederim dediklerinizi uygulayacağım inşAllah iyi gelir o kadar çok istiyorum ki artık unutmayı.

O seni sevmemiş ki
Sevse bırakıp gitmezdi
Ama gitmesi iyi olmuş
Evlenseniz de hep senden götürürdü..

En acı olanıda bu zaten sevseydi bırakıp gitmezdi, oysa ben o kadar emindim ki onun sevgisinden hep kendimden korktum hayatımı onun isteklerine göre şekillendirdim. O kızın yıkıp geçtiği herşeyi ben tamamladım okul kaydından kitap alımına kadar sırf benim yanımda kendini kötü hissetmesin istedim ama o hiç ummadığım bir anda hiç ummadığım bir şekilde vurdu beni arkamdan arkasına dönüp bakmadı bile hatta bana bekle ailemle gelip seni istiycem bu parmağına gerçek yüzüğü takacağım dedi umut ettim benliğimi hiçe sayıp bekledim birde ne duyuyım dersiniz zamanla alışayım diye bu yalanı söylemiş bana o kızı unutamadığını gördüğünde anlamış ama beni hiç düşünmemiş :(

ayrılırsın seneler geçer hala evlenmediğini bilirsin, sonra bir bakmışsın evlenmiş, üzülürsün (herkes üzülür) hake verirsin, ömrünün sonuna kadar bekar mı kalacak dersin,

amaaa daha aradan 3 ay geçmiş, söz-nişan-evlilik yapıyorsa sevmemiş ki, bu kadar kolay mı?
senin gibi candan sevipte yarıyolda bırakılanları görünce üzülüyorum,
inşallah senin sevgini hak edecek biriyle tez vakitte tanışıp yuva kurarsın.

Bir başkasını sevmek yeniden onunla kurduğum hayalleri bir başkasıyla yaşayacak olmak düşüncesi bile yakıyor canımı. Bir insan bu kadar mı perişan edilir hiçmi Allahtan korkusu olmaz bir insan hiçmi vicdanı sızlamaz. Millete ben ona haksızlık yaptığımın farkındayım onun ahı tutar tutacakta biliyorum ama şimdiki şartlar o kızı gösterdi diyormuş. Bana ne yaptıysa o kızdan bulmasını diliyorum gönülden.

Canımmmm yıpratma kendini ne olur...Çogumuzun hayalleri, umutları yıkıldı ama biz kadinlar o kadar gucluyuz ki aşamayacağımız acı yokki bununda üstesinden gelmeyesin...Elbet acıyacak elbet üzüleceksin aksi bir durum zaten normal olmaz ama şu " zaman " dedigimiz olgu yokmu gercekten iyileştiriyor insanı...Çogu arkadaş fikirler vermis katılıyorum...Mutlaka bur ugras bul bu süreci daha kısa surede atlatmana yardimci olacaktır...Mesela ben spora yazildim okadar iyi geldi ki tam bir terapi gibiydi, yeni ortam yeni arkadaslar iyi gelecektir....
O mu? O zaten seni üzdüğü kadar üzUlecek bundan hic suphen olmasin...Saglicakla kal...

Ondan yeterince uzak kalmaya devam ediyorum zaten ama merak ediyor insan bakmadan duramıyor. Umarım öyle olur işte o zaman bu yaptığının ne denli acı birşey olduğunu anlar.

Canim, seninle benzer seyleri yasamisin. Insanin sevdiginin birzamanlar senin olan adamin evlilik yolunda illerledigini görmenin nasil bir aci oldugunu inan cok iyi biliyorum. Biz ayrildiktan tam 7 ay sonra evlendi. Ayrildigimiz aksam ise sözlendi, bir hafta sonra nisanlanmisti.

Ben ise olan biteni hep disaridan bir yabanci gibi izledim. Nisanlanacagi günün gecesinde hayatimin en kötü gecesini gecirmistim. Kabullar görüyor, bedenim yaniyordu öyle terlemistim ki. Ve burada daha anlatamayacagim seyler var.

En kötüsüde o bir yanda evlilik yolunda ilerliyor bir yanda benim hayatimda olmayi istiyor ve sürdürüyordu. Sonra birgün heryerden engelledim. Ve arkadasiyla bana onu niye engeledigimi sordu!!! Sonra birgün arkadasi onun davetiyesini yolladi, sonra dügün resmini.

Gecende kendi ve esinin facedeki sayfasinin linkini göndermis tabi o sayfada resimleri vardi. Neyse demek istedigim senden ayrildiktan 3 ay sonra baska bir insanla evleniyorum diyen adamdan inan sana hayir gelmez, hayirli olani buymus demeki yollariniz ayrilmis.

Inan geciyor, zamanla, sabirla, duayla ama eblet birgün geciyor.

Bak ne demis Oguz Atay:

-Hep geçer diyorlar ya olric.. Sence geçer mi ?
-Geçer elbet efendim; bazısı teğet geçer, bazısı deler geçer, bazısı deşer geçer, bazısı parçalar geçer. Ama mutlaka geçer ..
Sizinki daha zor bir durummuş elbet, Sonrasında ne oldu peki ? Mutlulukları devam ediyormu.

herşeyin ilacı zaman canım gerçektende 3ay çok kısa bi süre daha yeni sayılır onu hatırlatıcak yerlerden şarkılardan filmlerden falan

uzak durmaya çalış sevseydi zaten senin yanında olurdu ki bence seni hiç sevmemiş o kızı bulur bulmaz ona koşmuş baksana

ilerde bu durum için şükredeceksin emin ol

Unutamammış böyle diyormuş, geride kalanı hiç düşünmemiş bile. İnş öyle olur.

Back
X