Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Varsa söylesinler çok sinir bozucu. Ama bazı insanlarin ki geçiyormuş vücutla alakalı benimki çok kuruDeme öyle şeyler yaageciyodur bencee,vardır çaresi
![]()
Hamilelik te de neler yaptım neler ama nafileÇatlak olmadan önce önlem almalısınız hamile hatunlar. Olduktan sonra geri dönüşü imkansız gibi bir şey. Düzenli bir şekilde bütün vücudunuzu nemlendirin. Kuru kalmamasına dikkat edin. Pahalı kremlere gerek yok. Bebe yağı en etkilisi.
Şimdi den önlem alınAy demeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
Annemin doğum da olmamış sonradan olmusÇatlak genetik bir şey.
Analarınıza bakın çatlağı varsa ne kullanırsanız kullanın değişmez.
Benim annem 4 çocuk doğurmuş ne selülit var ne doğum çatlağı. Ben de hamileyken bir tek bebek yağı kullandım, 1cm bile çatlağım yok![]()
Olabiliyor benim annem 2 evlat doğurdu doğumda hiç olmamış daha yeni 3 sene evvel oluşmuştuBenim annem de 3 çocuk doğurmuş hala pamuk gibi göbeği .
Ama biri yazmış , annem çatlaktı teyzem de , ben çatlamadım diye . onu okuyunca korktum
Ne yağlar kullandım ne paralar döktüm hamileyken bile ama hâlâ aynı oğlum 4buçuk aylık daha yeni sayılır benimkilerdeOluşan çatlaklara care yok. Evde olmuyor yani. Hele eski ise hiç olmuyor. Onu çatlak oluşmasına önce yapmalısınız. Biraz görünümünü azaltabilirsiniz bitkisel yağlar ile.
Of of offhiiç uğrasmayın kalıyorlarr![]()
![]()
Ne yağlar kullandım ne paralar döktüm hamileyken bile ama hâlâ aynı oğlum 4buçuk aylık daha yeni sayılır benimkilerde
Bir tek bepantol kullanmamıştım onuda kullaniyim kullanmadigim kalmasın bariSusam yağı ve kayısı yağını karıştırıp sürün. Bepantol kullanın tamamen gitmez ama azalır.