Geçti yıllarım, soldu gençliğim narsistle

Bir adam sizi mutlu etmiyorsa değerinizi kıymetinizi bilmiyor ise koyun kapıya mecbur değilsiniz kötülük yapmayın kendinize bir siz daha yok bu dünyada

Cocugunuz yok, bosanabilirsiniz kolaylikla. Esiniz ise narsistten cok annesini kaybetmenin travmasini asamamis gibi. Hayatinin saati o anda durmus, takili kalmis. O ani asamamis. Psikolojik yardima ihtiyaci var. Tabi ki tum bunlar size olan tavrini hakli cikarmaz.

Adam seni annesi yerine koymuş, eşi olduğunu hatirlat bence anlamiyorsa da fazla uğraşma. Böylelerine laf anlatmak hem yorucu hem anlamaz.

Sana bu hakaretleri yapan biriyle neden yola devam etmeyi düşünüyorsun, düzelir diyorsan bu senin görevin mi kendisinin farkında olmayan birine hicbirsey anlatamazsın.

Hayat bir tane
Neden ayrılmak yerine üstesinden gelme yollarını arıyorsunuz ?
Bir daha dünyaya gelmeyeceksiniz.

Aman gozunu seveyim iyi korun cocuk yapma...
Maddi acidan da guclenmeye bak,onu bosver sen sadece kendine odaklan ve firsatini buldugun anda da bosan cunku hayatta degismez!

Sana iyi davranışları ne zaman sergiliyor? 1 Dışarı arkadaşlarıyla çıktığında 2 para istediğinde 3 istediği birşeyi yaptırmak istediğinde 4 malum zamanlar da

Sana ne zaman öfkelenir 1 istediğini yaptıramadiginda 2 istediği senin dışında birşey olmadığında 3 cebinde para olmadığında

Bende de ayni dert var hatta akil almak icin az once ben de bir konu açtım. Narsist ve manipülatif biri. Cocuk var arada. Cok zor cok ... Terapisti ben kabul ettiremedim ona belki siz ettirebilirseniz bi deneyin insallah size bir faydasi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…