Güncelli yorum canım7 mayis
Amin insallah darısı hepimizin basına (=Rabbim isteyen herkese nasip etsin banada nasip olur insallah
Bat 7 mayıs canım. Gerçi düzensizleşti bi 35 bi 26 ama 28e göre hesapladım bakalım.Regl olan arkadaslar ım batın Tarihlerinizi yazarmısınız güncelleyelim
Güncelli yorum cnmBat 7 mayıs canım. Gerçi düzensizleşti bi 35 bi 26 ama 28e göre hesapladım bakalım.
Bizde Görmedik ya İnternet i bitti yada Eşiyle işi vardı?
11 Mayıs canım benide ekler misinGüncelli yorum canım
Kızlar günaydın dün afedersiniz lavaboya gittiğimde açık renkte Bi kan geldi ben adet oldum diye düşündüm ve şuan devamı yok adet olduysam suan sökülmesi gerekirdi tuhaf
Selam kızlar ben size bir şey danışmak istiyorum. Adetim 15 gün gecikti geçen hafta pazartesi günü kan testi yaptırdım negatif çıktı. Ama hala başlamayınca dün gece idrar testi yaptım ve hafif silik bir şekilde pozitif çıktı. Sizce bu mümkün mü yada ne anlama geliyor. Kafam karıştı böyle bir durumla karşılaşan var mı
Test yap bence evde varsa cikarKızlar günaydın dün afedersiniz lavaboya gittiğimde açık renkte Bi kan geldi ben adet oldum diye düşündüm ve şuan devamı yok adet olduysam suan sökülmesi gerekirdi tuhaf
Geç döllenme olmuş olabilir benimki tam 50 gün sonra ortaya cikmistiSelam kızlar ben size bir şey danışmak istiyorum. Adetim 15 gün gecikti geçen hafta pazartesi günü kan testi yaptırdım negatif çıktı. Ama hala başlamayınca dün gece idrar testi yaptım ve hafif silik bir şekilde pozitif çıktı. Sizce bu mümkün mü yada ne anlama geliyor. Kafam karıştı böyle bir durumla karşılaşan var mı
İnşAllahAynısını bende yaşadım. İlk başta lekelenme şeklinde oldu. İkinci gün söküldü. Umarım olmazsın yerleşme kanaması dır inş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?