Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yazdım çünkü nisan ayında ovülasyon ile gebelik diye sende bunun üzerine yazmışsın başka site dediğin ne bu siteye benzer kadınlar kulübüne yani başka sitede mi var

Günaydın kızlaaar bugun adet günüm ve sabah hamilelik testi yaptım ilk 5 dakikada çıktı boyle sizce hamilemiyim yoksa adet gunum ve adet olacagım için mi bhcg yuksek cıktı
Baya baya kırmızı çizgi var canım kan verecek misin?

Günaydın kızlaaar bugun adet günüm ve sabah hamilelik testi yaptım ilk 5 dakikada çıktı boyle sizce hamilemiyim yoksa adet gunum ve adet olacagım için mi bhcg yuksek cıktı
Ay bebek var burada inşallah darısı başımıza Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar coşmuşsunuz yine, koptum ya

Tabikisi var inşallah hadi bakalım hayırlı olsun güzel haberlerler gelsin bize hergün

Gözyaşları sel oldu akiyordu Maşallah hamilesiniz devamli olmasını diliyorum Rabbim herkeslere sevincten aglamalar nasip etsin
İnşallah. 1.5 yıl önce düşük yapmıştım. Çok istiyordum. Bu zor günlerde ilaç gibi geldi. İnşallah kan testilyle de dogrulanir. Allahım herkese nasip etsin. Şu mübarek cuma gününde dualarım hep bu yönde

Ay bebek var burada inşallah darısı başımıza Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amiiin canım benim inşallah saglıkla ilerler ve isteyen herkese rabbim bian once nasip etsin

Sağlıkla alın kucaginiza,idrarda çıktıysa kanda mutlaka doğrulanacaktir,seviniyorum ben de dualar ediyorum manevi olarak iyi geliyor

Baya baya kırmızı çizgi var canım kan verecek misin?
Canımm pzrtesıye kadar bekleme kararı aldım evde testlerım var hergun yapıcam ınsallah koyulasma our pzrtesı hala adet gelmezse kan veririm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…