• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım hamilesindir inşallah .Ben olsam dayanamaz yapardım testi 😂
Bende dayanamıyorum şimdi ben meraklı melehatlığımdan onca testi heba ettiğim için bu zamanını beklemeden şimdi elimde bi tane kaldı adamı bunaltmak istemediğimdende beklemek istiyorum napiym 😖

Bende dayanamıyorum şimdi ben meraklı melehatlığımdan onca testi heba ettiğim için bu zamanını beklemeden şimdi elimde bi tane kaldı adamı bunaltmak istemediğimdende beklemek istiyorum napiym 😖
Yakınında eczane varmı 🤣

Yakınında eczane varmı 🤣
Yok malesef sipariş vermiştim işin kötü yanı benimki hepsini kullandığımı bilmiyor :KK17: ve isteyemiyorumda bu durumda nasıl becerebildiysem bitane bırakmışım😁😁

Neden kürtaj yapıldıki çok küçükmüş hiç gerek yokmuş.ben 7.5 haftalıkken düşük yaptım 10 gün kıvrandım üç doktora gözüktüm üçüde kendi kendine düşür dediler müdahale etmeyelim rahimin doğal yapısını bozmayalım dediler.sonra düşürdüm çokşükür sıkıntı yok.
Küçük mü beş buçuk aylık bebek asla kendi düşmezki

Yok malesef sipariş vermiştim işin kötü yanı benimki hepsini kullandığımı bilmiyor :KK17: ve isteyemiyorumda bu durumda nasıl becerebildiysem bitane bırakmışım😁😁
Ben sipariş verdim Kargo gelmiyor malesef. Mahrumiyet bölgesindeyiz malesef 😭

Allahım Hayırlısını versin :) 4 senedir harcadım testlere yazık içimden test yapasım gelmiyor
Al bendende o kadar canım toplasan onca para ama napalim bizimde sınavımız bu elden bişey gelmiyor ki keşke gelse

Ben adet olmadım henüz bu gün üç gün oldu geçeli bakalım hayırlısı dua edin inşallah olur hayırlı bi gecikmedir elimde bitane erken gebelik testi var onuda beklemek istiyorum geçen ay gecikmem olmuştu çünkü
Epey de geçmiş ya gelecekse vaktinde gelsin yoksa dokuz ay gelmesin inşallah 😍

Back
X