• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şükür iyiyiz kuzumm ♥
Hiç belli olmaz erkenden test yapmayın üzmeyin boşa kendinizi. Eşinin değerleri nasıl bakıldı mi tekrardan?
Virüs işi çıktı tekrar bakılamadı. Bekliyoruz bakalım insallah erken yapmışımdır. 🤷🏻‍♀️

ya kizlar erken hamilelik testi yaptim cikmadi amma adetme daha 9 gun var sizce cokmu erke n 28 gunde bi oluyom 13 cu gunu yumurtalamayi gordum

ya kizlar erken hamilelik testi yaptim cikmadi amma adetme daha 9 gun var sizce cokmu erke n 28 gunde bi oluyom 13 cu gunu yumurtalamayi gordum
Biraz daha bekle ben erken gebelik testine inanmıyorum...

Beklememeyi becerebilsem olacak. Yaklaştım gibi stresi yenmeye. 🤗🤣
Bende bir yumurta vardı onun ne zaman çatladıgi bilinmiyodu sürpriz yapıyor her defasında yumurtalarım 😃 bi gittim ki çatlamış 🙆 amaaan zaten yumurta yok dedik kafamıza göre takıldık önceden beklerim duş almazdım yastık koyardım vs vs 😅 Rabbimin mucizesi işte sen elinden geleni yap gerisi takdir ı ilahi

Bende bir yumurta vardı onun ne zaman çatladıgi bilinmiyodu sürpriz yapıyor her defasında yumurtalarım 😃 bi gittim ki çatlamış 🙆 amaaan zaten yumurta yok dedik kafamıza göre takıldık önceden beklerim duş almazdım yastık koyardım vs vs 😅 Rabbimin mucizesi işte sen elinden geleni yap gerisi takdir ı ilahi
Biliyorum senin ne yaşadığını unutur muyuuum? Bunlar bana hep güzel örnekler. 🤩🤩🥰🥰 Normalde sende stresliydin. Yani stres derken özlüyordun sürekli düşünüyordun biliyorum. Allah sana onu hayırlı evlat etsin inşallah. Gerçekten çok sevinmiştim. Hala çok mutluyum senin adına. 😘😘🥰

Biliyorum senin ne yaşadığını unutur muyuuum? Bunlar bana hep güzel örnekler. 🤩🤩🥰🥰 Normalde sende stresliydin. Yani stres derken özlüyordun sürekli düşünüyordun biliyorum. Allah sana onu hayırlı evlat etsin inşallah. Gerçekten çok sevinmiştim. Hala çok mutluyum senin adına. 😘😘🥰
Ben aşırı aşırı stresliydim kuzum anlatamam sana..
Allah razı olsun bitanem inşallah tez vakitte gelsin cennet kokulun, anneciim beklettim ama geldim işte desin🙏😍

Back
X