Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yani Rabbim yeterki ol desin herşey sadece Rabbimin izniyle olur herşey vesile biz tedavi uyguluyoruz ama vesile

kızlar birşey sormak istiyorum başına gelen varsa yardımcı olursa çok sevinirim benden çok açık sarı akıntı geliyor idararımda koku kaşıntı yok genellikle kasık ağrım olduğunda geliyor sebebi ne olabilir

Yumurtaların olgunlastığında olabilir. Normalde kokusuz akıntı sağlıklı her kadında olur.

Amin. Inşallah isteyen herkes içerisinde de biz.
Ben 4 yıl bitti evliyim 1 yıl korndm bir dış gebelk geçrdim bebek istedikten snra klomele gebe kaldm kğrtaj oldm dülmedi iğne vurldm iç kanamayla ameliyat oldm anca çıktm ordan snra 1 kere daha gebe kaldm ve dahada gebelk felan yaşamadm bn ve rahim filmi çekildim hersey tahliller eşimn tahlilleri herseyi düzgn bnmde rahim filmi çekildm ve iki tğpümde tıkalı ve birini zorla açtıklarını söylediler snra tekrar 1 yıl geçtikten snra olmayınca tekrar çekildm yine kapalı bri açık dediler ve snra bekledö olamaynca başka dr lara gösterdm filmi ve bana histosalpenks tanısı koydu yani sıvı brkmesi ve ameliyat olamk zorndasn dediler megerse ameliyatta bebeği alrken tüpümü yırtmşlar ve öyle kapatmşlar ve tüpler zedelenmiş bir tüp alnmak zornda kaldı yımrtlar saplam dedi ve bekleyorm hayla inşallah buda yumrtlarma zarar vermemiştr uzun oldu betern beteri var eğer gücün yetyorsa yap yıpranma ama Allahıö istemezse tüp bebekte yapsak boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…