Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl birsey acaba nasıl yapılır o?
şimdi birçok arkadaşa göre saçma gelecek ama ellerini iyice yıkıyosun enfeksiyon kapmamak için daha sonra muayene olur gibi uzanıyosun doktorun yaptığı gibi parmak kontrolü yapıyosun ben 2 aydır deniyorum geçen ay yaptığım da parmağıma hiçbişey değmemişti boşluk gibiydi o gün adet oldum bu ay yaptım ve ilk kez rahim ağzını hissedebilidim şimdi bazıları diyorki hissetmezsen hamileleik var bazıları hissedersen bu ay görücez bakalım hissedince de adet olunuyormu

Kesinlikle katılıyorum Rabbim nasip edecek önce. Ama istemesini bilirsek vericek biliyoru çünkü haznesinde bol ona zor olan hiç birdy yok ol demesi yeter. Inşallah tez vakitte bizede nasip eder

Bende 7 aydır istiyorum. Pco var malesef . Clife macun aldım onu yiyorum kızlar. Birde testere dişli aslan pençesi içiyorum bakalım nasip

Kesinlikle katılıyorum Rabbim nasip edecek önce. Ama istemesini bilirsek vericek biliyoru çünkü haznesinde bol ona zor olan hiç birdy yok ol demesi yeter. Inşallah tez vakitte bizede nasip eder
Amenna öyledir demekki daha layık degilmki Nasip etmiyor

Haşa Rabbim bizi isyan edenlerden Etmesnn İnşaAllahh birgün nasip olacak Elbette olcak yeterki beklemeyi bilelim

Ben bebeğimi yeni kaybettim kızlar 17 haftalıktı bir ay oldu doktor korunma vermedi bende korunmadım su an çok istiyorum Allah herkese sağlıklısını versin

Ben bebeğimi yeni kaybettim kızlar 17 haftalıktı bir ay oldu doktor korunma vermedi bende korunmadım su an çok istiyorum Allah herkese sağlıklısını versin
AMİNNNNN insallah Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed

Allahım sabır versin canım çok çok zor bi durum Rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısın inşşalah taz vakkitte Rabbim kucağını sağlıklı sıhhatli evlatlarla doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…