- 6 Mart 2020
- 942
- 1.249
- 43
Bunu deniycem olursa inşallah kilo kilo yerim benceİmam Gazalî, -hadis olarak değil- bir menkıbe olarak bunu anlatmıştır. İfadesi -meal olarak- aynen şöyledir:
“Rivayet edilmiştir ki, bir kavim / topluluk, çocuklarının çirkinliğini peygamberlerine şikâyet etmiştir. Bunun üzerine Allah o peygambere; ‘Onlara; gebe olan hanımlarına ayva yedirmelerini tavsiye et, çünkü bu meyve çocuklara güzellik sağlar.’ diye vahiy etmiştir.”(İhya, IV/278).
Çocuk için herşeyi yaparımda şarap marap içmem.. Allahım şaraba muhtaç etmesinKızlar bu arada paylaşmak isterim,gençlik iksiri de denen Resveratrol diye bir antioksidan keşfettim,durur muyum hemen onu da sipariş ettim ortaya karışık yapıyorum artıkaslında bu maddeye şöyle ulaştım Dr um eşimle bana kırmızı şarap için içmiyor musunuz falan demişti dedim ne diyo bu adam töbe töbe şarapçi edecek bizi Meğerse siyah üzümün kabuğunda bulunan bu madde şarapta da varmış meğerse ve hücrelere gençlik enerjisi veriyorimis Q10 gibi e enerji olmayınca yumurtalar ölü gibi kalınca nasıl olsun bebek
8 tNe gamzen mi var?Hemde 8 tane var
Annem ayvayı fazla yemiş ciddiyim8 tNe gamzen mi var?
Gamzeli mi seviyorsunGamzen de varmı canım hamileyken ayva yersen çocuk gamzeli olurmuş diyorlar
Üzüm çekirdeği ye oda olurÇocuk için herşeyi yaparımda şarap marap içmem.. Allahım şaraba muhtaç etmesin
Bende 2 tane var gamzeAnnem ayvayı fazla yemiş ciddiyim
Şuan üzüm yok çıksın yerim bol bolÜzüm çekirdeği ye oda olur
Var aktarda hazırı gençlik iksiri resmen colagen hücre yenileyiciŞuan üzüm yok çıksın yerim bol bol
Ekliyorum bebeğim :)Missmelo var canım bir de
Kızlar taze annemizin yaşadıklarına bakın, ümitsiz olmayınİnşallah canım gebeliktir ama sanmıyorum 3.5 yıldır bekliyorum.2 yıl sonra 1 kere gebe kaldım o da kalbi durdu yapışıklık oldu 4 ay önce histereskopi oldum 2 ay öncede hsg çektirdim bekliyorum öyle allah nasip eder inşallah çok umutsuzdum 1.5 yıl önceki gebelikte tam tüp bebek yaptırıcağım ay olmuştu ama kalbi durdu geçen ay klomen çatlatma kullandım olmadı inşallah bu sefer olmuştur rüyalarıma giriyor artık
Neyseki kapsül şeklinde olanını yapmış Solar da şarap falan aman amanÇocuk için herşeyi yaparımda şarap marap içmem.. Allahım şaraba muhtaç etmesin
Kuzum sat tarihlerini de ekler misin bi de bat vermeyenleri listeden çıkaralım geçenler yeni bat versinEkliyorum bebeğim :)
İşte sana ceza oku bakalım 450 den itibarenKuzum sat tarihlerini de ekler misin bi de bat vermeyenleri listeden çıkaralım geçenler yeni bat versin
Pc olsa çok rahat edicem de yok telefonda çok zor.. Pc alcam sırf bu başlık için
Canim beni de ekler misin 12.05 inşallah olmam ama çok aminTamam canım benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?