Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla yaa... Çatır çutur adet oluyorum bebeyi tutturamıyorum
Hiç alakası yok ki benim kurulu saat gibi
Bu ay ovülasyon denedim o hazır programlarla alakası yok muş bizzat gördüm geç yumurtladım adete 9 gün kala çatladı

Kızlar bu arada paylaşmak isterim,gençlik iksiri de denen Resveratrol diye bir antioksidan keşfettim,durur muyum hemen onu da sipariş ettim ortaya karışık yapıyorum artık aslında bu maddeye şöyle ulaştım Dr um eşimle bana kırmızı şarap için içmiyor musunuz falan demişti dedim ne diyo bu adam töbe töbe şarapçi edecek biziMeğerse siyah üzümün kabuğunda bulunan bu madde şarapta da varmış meğerse ve hücrelere gençlik enerjisi veriyorimis Q10 gibi e enerji olmayınca yumurtalar ölü gibi kalınca nasıl olsun bebek

Aa çok ilginç bilgi attım hafızaya beyin bedava
İmam Gazalî, -hadis olarak değil- bir menkıbe olarak bunu anlatmıştır. İfadesi -meal olarak- aynen şöyledir:

“Rivayet edilmiştir ki, bir kavim / topluluk, çocuklarının çirkinliğini peygamberlerine şikâyet etmiştir. Bunun üzerine Allah o peygambere; ‘Onlara; gebe olan hanımlarına ayva yedirmelerini tavsiye et, çünkü bu meyve çocuklara güzellik sağlar.’ diye vahiy etmiştir.”(İhya, IV/278).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…