3 kişi daha var dı11 kişiydi benim bildiğim
Yenileniyor işte rahim 1 damla gelsin diye bekleyen ler var sal gitsinKızlarrrrr benim adetim hala bitmediiiii... Bugün 8 günü :) delirdi iyice
Kimlerdi o şanslı anneler :)3 kişi daha var dı11 kişiydi benim bildiğim
Valla doğru diyorsun da namaz ve oruç için çok üzülüyorum... Kendimi çıplak hissediyorumYenileniyor işte rahim 1 damla gelsin diye bekleyen ler var sal gitsin
Dengemiz şaştı artık,ben de bazen kendimde noluyo ne bitiyo anlamıyorumKızlarrrrr benim adetim hala bitmediiiii... Bugün 8 günü :) delirdi iyice
450.sayfadan sonra bak hepsine oradalarKimlerdi o şanslı anneler :)
Valla yaa... Çatır çutur adet oluyorum bebeyi tutturamıyorumDengemiz şaştı artık,ben de bazen kendimde noluyo ne bitiyo anlamıyorum
MaşAllah kız gelsin de aman az olan adet de sıkıntıKızlarrrrr benim adetim hala bitmediiiii... Bugün 8 günü :) delirdi iyice
Tutturursun canım inşallah,kendine iyi bak yeterValla yaa... Çatır çutur adet oluyorum bebeyi tutturamıyorum
Hiç alakası yok ki benim kurulu saat gibiValla yaa... Çatır çutur adet oluyorum bebeyi tutturamıyorum
Bebek bilgilerine baktım da canım kız ise lütfen ayva ye cildi çok güzel pürüzsüz oluyo huyuda benim annem yemiş cildim ipek gibi huyumdaMaşAllah kız gelsin de aman az olan adet de sıkıntı
Aa çok ilginç bilgi attım hafızaya beyin bedavaBebek bilgilerine baktım da canım kız ise lütfen ayva ye cildi çok güzel pürüzsüz oluyo huyuda benim annem yemiş cildim ipek gibi huyumda
Gamzen de varmı canım hamileyken ayva yersen çocuk gamzeli olurmuş diyorlarBebek bilgilerine baktım da canım kız ise lütfen ayva ye cildi çok güzel pürüzsüz oluyo huyuda benim annem yemiş cildim ipek gibi huyumda
İmam Gazalî, -hadis olarak değil- bir menkıbe olarak bunu anlatmıştır. İfadesi -meal olarak- aynen şöyledir:Aa çok ilginç bilgi attım hafızaya beyin bedava
Ben böyle şeylere inanabilirim sanırım,çünkü annem bana hamileyken böğürtlen yemiş kendince gizli gizli dalından gerçekten de bacağımda böğürtlen şeklinde küçük bir doğum lekem varGamzen de varmı canım hamileyken ayva yersen çocuk gamzeli olurmuş diyorlar
Hemde 8 tane varGamzen de varmı canım hamileyken ayva yersen çocuk gamzeli olurmuş diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?