Q10 destekleyici vitamin folikasidi ayrıca kullanman gerekiyor canım yerine geçmezq10 yazıyor canım
Hangi konuların içine daldınHayırlı geceler balım allaha emanet ol
Bakıyorumda girmeyeyim yaHangi konuların içine daldın
23 dk sonra geldim kuzumSen nerde kaldın acaba
Evet arada dalıyorum bodoslama23 dk sonra geldim kuzumsen dalmıssın bir yerlere
Bende kendimi bu konudan alamıyorum Gelin meselesi Çok sinirlendimEvet arada dalıyorum bodoslama
Aa hiç bakmadım ona kız niye kiBende kendimi bu konudan alamıyorum Gelin meselesi Çok sinirlendim
Bende bir senelik evliyim mol gebelik geçirdim 9 ay önce korunduk korunmayı bıraktık folik asit içiyorum geçen ay adet oldm bu ay denyrz blmyrm bel ağrım var sadece bende anlamadımSabır edecez umutları yitirmek yok...
Hadi insallah gebesindir kuzum. Testlerini yaptırdın mı?Bende bir senelik evliyim mol gebelik geçirdim 9 ay önce korunduk korunmayı bıraktık folik asit içiyorum geçen ay adet oldm bu ay denyrz blmyrm bel ağrım var sadece bende anlamadım
Okuyunca İçinden bol bol söversin.. Yanıkkk görümceAa hiç bakmadım ona kız niye ki
Şaka gibi bı de kim haklı diyo ya vala hayret bişey kızın altınlarına çökecekler resmen ödeyeceklermis de virt zırt hikayeBende kendimi bu konudan alamıyorum Gelin meselesi Çok sinirlendim
Vallahi okudum pess yaniOkuyunca İçinden bol bol söversin.. Yanıkkk görümce
Babasının taktıkları altını istemiş diye öfkelenmişler. Aç gözlü lerŞaka gibi bı de kim haklı diyo ya vala hayret bişey kızın altınlarına çökecekler resmen ödeyeceklermis de virt zırt hikaye
Yoo gelin terbiyeliymis yine seslenmemis bu zamana kadar altın onun istediği gibi muhafaza edebilirdi onlara mi düşmüşBabasının taktıkları altını istemiş diye öfkelenmişler. Aç gözlü ler
Yok banlancak hareketlerden uzağımYoo gelin terbiyeliymis yine seslenmemis bu zamana kadar altın onun istediği gibi muhafaza edebilirdi onlara mi düşmüşkız sanki yorum yapma bak banlanip gidersen topikce sopayla kovalayacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?