Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi insallah gebesindir kuzum. Testlerini yaptırdın mı?
İnşallah Hangi testlerim Şubat'ta gittik Mayıs'ta folik asit başla dedi.bende geçen ay basldm geçen ay korunmayi bıraktık Haziran'da yanıma gel test yapcm dedi ama ben gidemedm testte yaptırmadan bıraktık bir sene korunun dediler ama biz 9 ay korunduk korunmayı bıraktık geçen ay adet oldm bu ay denyrz iste ben aynı şeyi yasamktan korkyrm tekrardan degerlrm btgm çok çabuk düştü benim 0 di 9 aydır doktor bile dedi tehlikeli gozukmyr ama yinede haziranı beklycksn biz beklmedk blmyrm nolck bu ay

Korkma ovulasyon testi ile takip et. Korunma testlerini de haziran ayında yaptırırsın. Testeredişli aslan pencesi kullan Yumurta yı kalitesi yükseliyor o zaman... Daha çok yeni adım atıyorsun korkutma kendini

Korkma ovulasyon testi ile takip et. Korunma testlerini de haziran ayında yaptırırsın. Testeredişli aslan pencesi kullan Yumurta yı kalitesi yükseliyor o zaman... Daha çok yeni adım atıyorsun korkutma kendini
Ben incir ve havuç kürü yaptim içtim biraktm prolaktn hormonunu yükseltir diye dediler bana bende korjtm bide adet geciktyr birkere yasadm smdi folik asit içiyorum

Hepimiz için dua ettim Rabbim Kabul eder de hepimiz mutlu mesut oluruz insallah rabbimmm hayırlı Evladlarrrr nasip etsin Sağlıklı sıhhatli afiyetle huzurlu geçimler versin eşlerimz le ailemizle arkadaşlarımızla dostlarımızla.. Aminnnn

Ben incir ve havuç kürü yaptim içtim biraktm prolaktn hormonunu yükseltir diye dediler bana bende korjtm bide adet geciktyr birkere yasadm smdi folik asit içiyorum
Araştır testere dişli yi faydası cok...

Allah razı olsun kuşum amin amin

Kızlar beklenen adet gününden tam 1 hafta önce peçeteye pembe leke gelmesi ? Yerleşme olabilir mi?

Amin inşallah balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…