Verir insallahbNolorrrrrrr kilo virrrrrrrrr
Vericem gerçekten kararlıyım ramazan biter bitmez zaten artık akışına bıraktım çocuk işini biz üzerimize düşeni yapıcaz gerisi allah büyükNolorrrrrrr kilo virrrrrrrrr
Evet ya üzüldüm neden acaba
Gerçektenmi
Yok kız gülmedim. Sen nasıl mutlu isen öyle olsun kuzuşum benimNe gülüyon zayıf şey
999 yere yazdığından olabilir miEvet ya üzüldüm neden acaba
Kuzum hoşgeldin. Rabbim tez vakitte evladını koklamayı nasip etsin insallah2 yıllık evlıyim 2 kez kürtaj olmak zorunda kaldım yıkığım bu yüzden ama biliyorum Rabbim bi zamana diZmiştir olacak ama buda imtihan ❤
Şaka be aman senden önemli miYok kız gülmedim. Sen nasıl mutlu isen öyle olsun kuzuşum benim
999 yere yazdığından olabilir mi
Çok kişi gitti bu günCok aktif masallah noldu neden yedi acaba banı yaa
Fark ettim de hangi konudan gittiler acabaÇok kişi gitti bu gün
Coronaban oldular demekki bulaşıcı yaÇok kişi gitti bu gün
Kuzenim zor duruma düşmüş konuşun daFark ettim de hangi konudan gittiler acaba
Test yaptın mı canım hiçKızlar merhaba bilgisi olandan yardım istiyorum. 1 haftadır adet günümde toprak renginde parlak olmayan kahverengi akıntı başladı bugün 7.gün ve hala çoğalarak devam ediyo az az pıhtılı da geldi gebelik olabilir mi sizce
Mümkünse test yapmalısınKızlar merhaba bilgisi olandan yardım istiyorum. 1 haftadır adet günümde toprak renginde parlak olmayan kahverengi akıntı başladı bugün 7.gün ve hala çoğalarak devam ediyo az az pıhtılı da geldi gebelik olabilir mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?