Şansıma bugün yapayım dedim ama bütün eczaneler kapalıymış. Ben adet olurum diye bekledim hep. Böyle bi durum yaşamadım hiç hep kahverengi akıntı da snra adetim gelirdiTest yaptın mı canım hiç
İşte pazartesiye kaldı artık her yer kapalı. Buna benzer durum yaşayan var mı acaba. Umarım inşallah vardır ya 6 yıllık hasret bitsinMümkünse test yapmalısın
Vardır inşallah
İnşallah hamilesindir aslında sipariş verebilirsin internet üzerindenŞansıma bugün yapayım dedim ama bütün eczaneler kapalıymış. Ben adet olurum diye bekledim hep. Böyle bi durum yaşamadım hiç hep kahverengi akıntı da snra adetim gelirdi
Buna benzer duymadım daİşte pazartesiye kaldı artık her yer kapalı. Buna benzer durum yaşayan var mı acaba. Umarım inşallah vardır ya 6 yıllık hasret bitsin
Ben uzak durayımKuzenim zor duruma düşmüş konuşun da
Ovulasyon testim var elimde onunla bakılır mı gebeliğe acaba kesin sonuç verir mi dersinizBuna benzer duymadım da
Testi olmadığı için aynı senin gibi biri pazartesi günü çift çizgisini attı
Hadi bakalım sende aynı kaderi paşlaşırsın inşallah
Gebesindir insallah kuzummmİşte pazartesiye kaldı artık her yer kapalı. Buna benzer durum yaşayan var mı acaba. Umarım inşallah vardır ya 6 yıllık hasret bitsin
Bakılır olabilir çıkan var ikisi aynı renk olacakOvulasyon testim var elimde onunla bakılır mı gebeliğe acaba kesin sonuç verir mi dersiniz
Normal Ovulasyon testi gibi mi bakmam lazım yoksa gebelik testi gibi mi. İdrara sıvıya dikkat etmem gerekecek mi acaba. Off kafam karıştı yaBakılır olabilir çıkan var ikisi aynı renk olacak
Ovülasyon testi gibi bakman lazım 2 saat su tüketme idrarını tutNormal Ovulasyon testi gibi mi bakmam lazım yoksa gebelik testi gibi mi. İdrara sıvıya dikkat etmem gerekecek mi acaba. Off kafam karıştı ya
Baktım da bdv den soğumuşum
Ovülasyon testi gibi bakman lazım 2 saat su tüketme idrarını tut
Bdv nedir bilmiyorumBaktım da bdv den soğumuşum
Bir derdim var bölümü kuzumBdv nedir bilmiyorum
Atarım kızlar hakkımda hayırlısıBencede ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?