ben dedim yine geyik yapıyor atıcak maymun fotoğrafı bide ne göreyim ben şok ben bim ben a101Gıdıklayalım oniiiiii daha bi datlu olur her ne kadar kendini beğenmiyor olsada
Canım o zaman alfa lipoik asit kullaniminin cilt yaşlanmasına etkisi hakkında ne düşünüyorsun teşekkürlerKısa ve net söyliyim sektörde olamama ragmen hiç o kokoş tiplerden olmadım sadece bu söylerim hep olunca değil olmadan önlem alın cicibakın kendinize olunca çok masraf çıkıyo eski halinede dönmüyo yani yalan yok
Sesli güldümben dedim yine geyik yapıyor atıcak maymun fotoğrafı bide ne göreyim ben şok ben bim ben a101
Ya yeme bizi fındıklı çokelamBebeklerim o konuda cahilim kuaföre sadece kaş bıyık ağda için gidiyorum benmakyaj yapmayı bile bilmem düğün dernekte kuaför gene
Ben bir süre sonra idrak edebildimSesli güldüm
Ciddiyim. Hiç manikür pedikür yaptırmadım cild için gitmedim. Dediklerimin dişinda hiç bişi bilmiyorumYa yeme bizi fındıklı çokelam
Faydası var zararı yokCanım o zaman alfa lipoik asit kullaniminin cilt yaşlanmasına etkisi hakkında ne düşünüyorsun teşekkürler
Vallahi bende sadece ruj sürüyorumCiddiyim. Hiç manikür pedikür yaptırmadım cild için gitmedim. Dediklerimin dişinda hiç bişi bilmiyorum
Dadluuu olan sizlersiniz Asklarım yaOkadar dadlunun içinde kala kala dadluya benzemiş gelmiş burda bana ne anlatıyor yok bilmemde etmemde bende yadim yav he heAybush
Kesin yaptiricam öyleyse tabi yaptirana kadar bebek beklemekten göçmezsemFaydası var zararı yok
Mesela düzgün cilde yaptık bakarsın etkisi yok gibi gelir ama var içerde çalışıyo
Kötü cilde yaparsın şaşırırsın bu ben miyim diye
O yüzden memnun değilim bişeye yaramadı derler
Kesin yaptiricam öyleyse tabi yaptirana kadar bebek beklemekten göçmezsemFaydası var zararı yok
Mesela düzgün cilde yaptık bakarsın etkisi yok gibi gelir ama var içerde çalışıyo
Kötü cilde yaparsın şaşırırsın bu ben miyim diye
O yüzden memnun değilim bişeye yaramadı derler
O bebek hiç ummadığım vazgeçtiğin anda gelecek zatenKesin yaptiricam öyleyse tabi yaptirana kadar bebek beklemekten göçmezsem
Insallah hepimize birden canımO bebek hiç ummadığım vazgeçtiğin anda gelecek zaten
Tüp bebiş te oluyo en çok yıkım transferde izliyorsun koyduklarını görüyorsunInsallah hepimize birden canım
Vaktin sabrın maddi manevi birikim resmen kumarBende tüp bebek istiyorum
Tahmin edebiliyorum canım,ben de aralikta bi kimyasal gecirdim tam dedik olmuş ama tutmamış öğrendik hcg 44 3 gün sonra kanama ile gitti inşallah sağlıklı gebelikler nasip olur bi dahakilereTüp bebiş te oluyo en çok yıkım transferde izliyorsun koyduklarını görüyorsun
12 gün sonra yok yok buharlaştı gitti sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?