Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cuma gününü bekleyip kan ver canım. Olmazsa da üzülme değerin 1.20 ye Çıkması bile güzel bir şey

Canım benimde kan değerim 9.56 çıktı doktor çok düşük değer dedi gebelik var diyemem yok ya diyemem dedi

Canim benim bat geçti ama ondan değer çok düşük dedi doktor bilemedim
Adet dönemi içerisinde kimyasal olabiliyor,mesela senin şu an adetin 2.günü sanırım önündeki 3 günü de atlattın mı hayırlı olsun,herkes yüksek değerle başlamayabiliyormus canım önemli olan düzenli artış

Adet olmazsm iki güne test yaparım yoğun kasık ağrım var benim şuan sevdiğim şeyleri dahi için almadı ne yediysem hoşuma gitmedi adet oncesi böyle olurum

Adet olmazsm iki güne test yaparım yoğun kasık ağrım var benim şuan sevdiğim şeyleri dahi için almadı ne yediysem hoşuma gitmedi adet oncesi böyle olurum
Adet belirtileri ile gebelik belirtileri karıştiriliyormus,dua et lütfen umutlu olmaya çalış

Canım benimde kan değerim 9.56 çıktı doktor çok düşük değer dedi gebelik var diyemem yok ya diyemem dedi
Canım baya da hamilesin inşallah daha ne olsun . Ne nemrut doktormuş insan bir umut verir baksana adkadaşın değeri 3.4 dan arttı .
Çok güzel paylaşım olmuş,emeğine sağlık canım
Rica ederim canım

Canım baya da hamilesin inşallah daha ne olsun . Ne nemrut doktormuş insan bir umut verir baksana adkadaşın değeri 3.4 dan arttı .

Rica ederim canım
Adet tarihine göre çok düşük dedi şüpheli durum dedi hayırlısı Rabbim nasip etmiş inşallah amin hepimizin yüzünü güldürsün Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…