Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5in altı negatif olarak değerlendiriliyor. 10 üzeri kesin gebelik. Ben 3lerden yükseldim :) 5 gün sonra kan vermeye gittim ve 210 u gördüm. Bu arada benimde aşırı karnım ağrıyor kasıklarım çok fena
Canım ilgin için teşekkür ederim değerim reglim geçtiği için çok düşük dedi doktor cuma adet olmazsa test tekrar yapacam

Selam günaydınnn

Eklentiler

• 3D1AF74B-5ADB-4202-B102-17FAA0DC0F9A.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 29
  • B4F01342-1A8F-4DC9-801B-13AB48209467.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 27
Bal0ncuk Anneye şiddet haberini görene kadar iyiydim ama tutamadım kendimi ağladım ya Allah hayırlı evlat versin diyorum her seferinde istemediğim sonucunu çıkarıyor insanlar ama bir öğretmen olarak söylüyorum Allah vatana millete anne babasına hayırlı evlat versin her şeyden önce sadece okuyup bir yerlere gelmekle olmuyor

içim gitti... Allah vicdanlı hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Aslında bu olayın farklı bir yönü de şu çocukların istediği her şeyi yapmak sizi onun hizmetçisi kölesi konumuna getiriyor canınıza tak edip yapmayacağım deyince doğurmasaydın diyorlar ben çok şahit oldum buna evlerde ses yalıtımı zayıf olduğu için maaalesef komşuların bütün kavga sebeplerini bizim evde oluyormuş gibi bilmek zorunda kalıyorum tabi

ses yalıtımı olmayan apartmanlarda öyle oluyor malesef
ben nasıl bir anne olacam bilmiyorum büyük konuşmak istemiyorum ama şimdiden çocuk gelişimi üzerine kitaplar okuyorum bazen... cocuğun her istediğini alan yapan anne olmayı tercih etmiyorum

Dengeli olmak önemli ne mahrum etmeli ne şımartmalı hani oyuncakçının önünde yerlere yatan çocuğa tencere tava verseniz onunla da oynuyor ben kuzenimin çocuğuna kemanımı vermiştim oynasın diye 45 dk kalkmadı yerinden 2 yaşında bir çocuk için dikkat süresi bu kadar uzun olmadığı halde yani çocuğu faydalı kaliteli etkinliklerle oyalamak lazım pahalı oyuncaklarla değil hatta ipad isteyen yeğenim baktı olmuyor bir türlü atık malzemeleri kağıt boya vs kullanarak kendi yapmıştı şimdi Bilseme gidiyor öğretmeniyle birlikte proje üretiyorlar en azından çaba harcamayı üretmeyi öğreniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…