Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok yapmadim biraz daha geçsin tahlile gidecektim yıllardır bekleyiş olunca idrar testi yapmak üzüyor

çok haklisin canım.. daha bilgili olanlar vardır ama bana 2 ihtimal geldi sadece.. inşAllah tez vakitte hamile kalırsın hayırlı sağlıklı evlatların olur

Arkadaşlar merhaba. uzun süre ovulasyon testi yumurta takibi derken son çare tüp bebek yaptırdık. Bugün transferimin 5.günü. 11 temmuz test istiyor doktorum.11 hücreli 3.gün embriyosu 1 adet transfer edildi. Sizin fikirlerinize ihtiyacım var. Transfer sonrası belirtiler yaşayıp olumlu sonuçlanan var mı?

Canım 3.gün embriyosu 6 yada 8 hücreli oluyor
Belirtiler de normal hamilelik ile aynı oluyo
3.gün transferim olmuştu benimde tutmadı ama seninkinin tutmayacağı anlamına gelmez tabiki stres yapma test gününü bekle sakin rahat ol

Bende gördüm kilo vermişim kalbini duydum iyiydi 11 haftalık ama plesanta aşşağıdaymış turuncu lekelenmem olduğunu söyledim alttan muayene edince gördük çıkar büyük ihtimal dedi yaşayan var mı bu durumu acaba korktum

Canım bende de 15 gün önce açık kahverengi lekelenme oldu doktora gittik rahimde kanama gördü az bisi. Düşük tehlikesine karşı progestan ve iğne verdi bitirdim. Perşembe günkü kontrolde herşey güzel cıktı tehlike geçmiş dedi doktor. Lekelenmen için ilaç yazmadi mi doktorun

Canım merhaba.bende korkmuştum 8 hücreden fazla diye.ne güzel işte çok güzel bölünüyor dedi doktorum. Bu arada bugün 6.günüm erken gebelik testi yaptım.silik pozitifi gördüm.inşallah devam eder. Test gününe çok var..heyecan yapıyor insan. Allah bekleyen isteyen herkese , hepimize nasip etsin inşallah..

Ne güzel çok sevindim zamane embriyoları işte çok hızlı büyüyorlar
Amin canım inşallah

Allah iyilik versin canım benim ferahlık nasip etsin sıkma canını her lerde vardır bir hayır bizde iyiyiz şükür ne olsun canım

İyi olmana sevindim bizde aynı koşturmaca hep

AA kimler varmış burda selam kızlar. 9 aydır istiyoruz bizde çikolata kistim var ameliyat olup tüp bebek yaptiricakstik ama corona belası yüzünden erteledik. Belki bu sürede gelir mucizem diye bekliyoruz..
ay maşallah çikolata kistine rağmen hamile mi kaldınız?

bende de var 2 cm rahm yumurtalıklar temiz sukur amh 0.81 ama doktor sagda ve solda toplamda 8-9 tane folikul gördü bizde istiyoruz 8 aydır deniyoruz yok bakalım nasip.neler kullandınız acaba bu sürecte?

Cok sukur kaldim cnm.. Bi sene icerisinde tedavi gordum dioformin miydi tam hatırlamıyorum ilacın adını diger yumurtalık zayıftı biraz. Hayıt kapsülü clife macun sogan kürü impryl kullandim dönüşümlü. Bu süreçte rahim filmi de çekildim onda da sıkıntı yoktu cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…