Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayıtı bir cok kişiden duydum ama korkuyorum çikolata kistlerini arttırma gibi bir durum olur mu diye .Soğan kürünü yıllardır biliyorum ama icemiyorum o da benim eşşekliğim aktardan mı alıyoruz nasıl yapıyoruz

Soğan kurunu ben enfeksiyon icin yapmistim aslında cok faydali bence yapmalisin.. Hayıt in kapsülünu kullandım cnm ben

Burası çok sessiz kalmış yaa hiç sohbet yok nerdeyse kızlar sesiniz pek çıkmıyor ☺ bize doktor erkeğs benziyor ama net birşey diyeemem dedi ikinci oğluş gelebilirmiş
Maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Burası çok sessiz kalmış yaa hiç sohbet yok nerdeyse kızlar sesiniz pek çıkmıyor ☺ bize doktor erkeğs benziyor ama net birşey diyeemem dedi ikinci oğluş gelebilirmiş
Evet sesiz bıraktık galiba hayırlı evlat olsun inşallah sağlıkla gelsin

Hayırlı olsun canım. bana da dün doktorum kız'a benziyor ama kesin diyemem dedi sağlıkla gelsinler insallah

Merhaba kızlar nasılsınız transferimi oldum ayın 11 inde perşembe günü test günüm bnm icin dua edip 1 fatiha okurmusunuz ismim kübra. Inşallah bu son denememiz olur çok heyecanlıyım bir yandan da bi korku var Rabbim hayırlısıyla bana ve herkese nasip etsin insallah

Kubracim okudum insallah guzel sonuc alirsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…