Amin insallah. Rabbim büyüktür elbet bizde birgün anne olacağız rabbimin izni ile.Mutlaka yazıcam canım. İnşaallah Rabbım bu güzel duyguyla bizleri sevindirsin
Ay benimde bugün yumurtlama günümdüBenim bugün ovulasyon günüm dü yani yumurtlama o yüzden pek bakamadım. Sen nasılsın bakalım :)
aynenOlabilir sıkıntı yok..Bebekte aklın
Değerlendir din mi peki?Ay benimde bugün yumurtlama günümdü
Amin denizcim hoşgeldin kuzumMerhaba bende yeni katıldım aranızaumarım rabbim tüm isteyen herkese nasip eder
Çok sevindim. İnşallah kucagınada alırsın . Darısı başımıza hiç çift cizgi görmemiş biri olarak bakıyorum resme. Cok mutluluk verici bişeydir eminimKızlar hayırlı akşamlar kandiliniz mübarek olsun
Been daha fazla dayanamayıp test yaptımm veeeeee sonuççç
Eki Görüntüle 2615431
Değiştirdim kuzum :))) iyi çalış bak :)))))aynenkuzu benim batı değiştirirmisin 02.05 olarak
Evet canımDeğerlendir din mi peki?
İyi iyi hadi insallah guzel haberini alırızEvet canım
Kayganlastirici spermleri öldürüyormuş canım ama eczanelerde su bazlı kayganlastiricilar var onlar zararsız diye duymustumKızlar ben de bebek istiyorum ama kayganlaştırıcı olmadan yapamıyorumEngel olur mu ki ya
Inşallah canım seninde güzel haberini alırız.İyi iyi hadi insallah guzel haberini alırız
Ultrason jeli kullansam ph değeri yüksek olur mu acabaKayganlastirici spermleri öldürüyormuş canım ama eczanelerde su bazlı kayganlastiricilar var onlar zararsız diye duymustum
Bu topikteki herkes gebe kalacak allahın izni ileInşallah canım seninde güzel haberini alırız.
Onu hiç duymadım canım bi fikrim yokUltrason jeli kullansam ph değeri yüksek olur mu acaba
InsallahhhhhhBu topikteki herkes gebe kalacak allahın izni ile
Sende gebe kalacaksın kuzum sıkıntı yapma.Çok sevindim. İnşallah kucagınada alırsın . Darısı başımıza hiç çift cizgi görmemiş biri olarak bakıyorum resme. Cok mutluluk verici bişeydir eminimçok mutlu ol olur mu. Bu anın tadını çıkar
hadi hyrlisi cnm insAllah son bekleyişin olurMerhaba düzelteyim25 Nisan beklenen adet tarihim 31 Mart'ta regli olmuştum
vala elişi yaptm biraz sonrada mutfak dağınıktı makineyi doldurdm çalıştırdım yoğurt mayalamistim onu dolaba kaldırın yaticam insAllah yarın niyetlenmeyi düşünüyorum yine sahura kalkarım 4 buçuk gibi nasipseKızlar nereye kaçtınız bakim :)
Allah Allah ilginç cnm vala ne bilim bazen psikolojik de oluyor belirtiler cidden hepsi bazen de iç güdüsel olarak hissettiklerimi doğru çıkıyor hadi hayırlısı doktordan çıkınca bize de haber ver lütfenKızlar yarın doktorda randevum var gideceğim.
Ama ben deli gibi kendimi hamile hissediyorum.
Dün yumurtlama günüm idi.
Daha önce paylaşmıştım sizlerle adet oluyorum ama sadece 2 gün.
Göbeğim gün gün büyüyor. .
Böyle hissedili 3 buçuk ay oldu.
Çok tuhaf sanki bugün karnımda bebeğimin hareket ettiğini hissettim.
Deli olacağım.
Kasığımdan biraz yukarda sıkan oynayan birşey var.
Yumurtlama günüm olduğu içinmi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?