- 20 Mart 2011
- 13.979
- 32.606
- 798
Kaç ay bizim de aynı oldu. O güne gelince aramıza kara kedi giriyordu sanki, küslük kavgaBu topik açıldığında nasıl da hevesli takip ediyordum umut doluydum. Ama maalesef bıraktım çocuk hevesimi. Belki de aile olarak hazır değiliz çocuğa. Yoksa yumurtlamadan bir gün önce çok normal ilişki olurken yumurtlama günü olmuyor yapamıyorum der mi bir eş? Ben de unut çocuğu falan artık istemiyorum dedim ve o gün bıraktım ilişki olayını.. karantida mı bunaldı ne oluyor anlamıyorum ama her duyduğum kürü denemeye çalıştım tadı iyi kötü demeden. Bu ay olmazsa deyip sonraki ay için yeni kür alışverişi bişe yaptım ama her şey boşmuş. Bana da yazık duygulama da yazık artık. Ben de bıktım usandım.
Sadece biz istemiyoruz canım sadece biz üzülmüyoruz. Bir gece öyle bir duruma geldik ki koca adam hüngür hüngür sesli sesli ağladı ben çocuğumuz olmasını istemiyor muyum diye
O günden sonra bıraktım ve eşimle acımı da mutluluğumu da paylaştım. Hamdolsun üzerinden çok geçmeden geldi meleğimiz. Geçen gün diyor ki bana çocuk olunca hırçınlıgin gitti.melek gibi oldun.
Demem o ki inan birçoğumuz yaşıyoruz bunları, tek çözümü eşinle birlikte aşmak onsuz asla çözümü yok. Dertleş içini dök sana da çok iyi gelecek
Allah var gam yok ♥