Merhaba benim de yasim 31 ve 5 yillik evliyim son 2 yildir cocuk istiyoruz esimle ve bu 2 yilda 3 spontan gelisen gebeligim sonlandi..yani gelisemediler 6-7haftalikken...sonra adet kanimin azalmasi sebebiyle amh istedim doktorumdan ve sonuc 0.65 cikti...simdi izmirde bir tup bebek merkezinde basladik ilk defa esimin sperm tahlili yapildi...morfoloji %1 sayi 18 milyon ileri hareketli %2 oldugunu ogrendik....simdilik esimle sadece vitamin aliyoruz....dusuklerimin aciklanan bir sebebi yok kan pihtilasmasi yok rahim filmi duzgun esimle kromozomlarimiz duzgun....yani ne olacak bilmiyoruz...doktorumuzdan yumurta toplqnmasi sonrasi mikrocip yontemiyle spremlerim ayiklanmasini istedik doktorun regliyken bende 9 yumurta gormustu gecen ay.... bir de eger embriyolarimiz olusursa Allahin izniyle pgt ye gonderecegiz...tabi saglam gelen olursa transfer olacak kortizon ve intrapilid serum esliginde...yazarkenn yoruldum Allahim bu yolda olan herkese yaridm etsin....

korkuyorum ve telasliyim
QUOTE="Seroglu, post: 63688630, member: 987348"]
Merhaba hanımlar bende 2 buçuk yıldır hamile kalmak istiyorum 1 aşılama 1 tüp bebek denedim olumsuz oldu sonuç. Benim yumurtalarım az eşimin sprem sorunu mevcut. Bu araştırmalar sonucunda hayıt tohumunu duydum ona başlayacağım. Hamile kalmak isteyip kalamayanlara öneri araştırıp deneyebilirsiniz