- 4 Mayıs 2015
- 133
- 56
- 28
- Konu Sahibi Kelebek8989
-
Allah hayırlı bir vakitte hayırlı bir evlat versin size tweety.Anne hakki odenirmi diye bosa soylememisler
İnsallah uykusu duzene girer canim
Allah yardimcn olsun
insallah bende anne olabilirim ve uykusuzlktn dertlenebilirim birgunbirgun
Allah razi olsun insallah aminnnnAllah hayırlı bir vakitte hayırlı bir evlat versin size tweety.
arkadaşım valla biz yetişkin halimizle bu sıcaklarda dört dönüyoruz yatakta uyuyamıyoruz ama..rezene anason içirip gevşemesini sağlayabilirsin..Slm kızlar daha önceki konularımda da bahsetmiştim 13 aylık bi oğlum var rabbim bağışlasın benimkiyle beraber cümleninkini inşallah... Benim oğlum uyku yönğnde çok çok zor bi bebek 13 aydır deliksiz uyuduğumu hatırlamıyorum sorun o da değil sağlıklı olsunda hiç uyumayayım ama onun için üzülüyorum uyku gelişimi için çok önemli bi iki aydır şükğr gene gece mızıldanıyodu emziriyodum uyuyodu bu arada yanıma aldım beraber yatoyoruz gene uyuyodu ama şu 5 gündür bittik ikimizde sebebini bilmşyorum uyuyamıyo gözleri kapalı ağlıyo sağa sola dönüyo kalkıp oturuyo ama bu arada gözleri kapalı yeni yürümeye başladı diş olabilir diyorum ama bu kadar yaparmı diş bilemiyorum resmen günlerdir uyuyamıyo geceleri perişan olduk gündüz bişeyi yok ne oluyosa gece uyutunca bi iki saat sonra başlıyo oraya dönüyo buraya dönüyo yuvarlanıyo ağlıyo resmen 1.80 lik yatağa sığamıyoruz dengemi kaybettim uykusuzluktan bende tam dalıcam uykuya başlıyo kaç defa kalkayım derken sersemlikle kafamı duvara çarptım sağlıklı olsun da keşke düzene sokabilsem o da rahat etse üzülüyorum bı haline insan anne olmadan anlamıyomuş annelere öf denmez derker ya aynen öyle rezilliğimi perişanlığımı görünce böyle düşünüyorum sadece yazmak istedim uzun olduysa affola şimdi uyuyo uyanmazsa bende uyuyayım bari birazcık
Rezene anason çayı içiriyordum benimde kızım var bir yaşında. Hem gazını alıyor hem rahatlatıyor. Sürekli değil ama. Rezene hergün içiyor ama anasonun fazlası sıkıntı olduğu için ayda yılda bir diyeyim. Her öğün mutlaka yoğurt yer. Yoğurtta sindirimini kolaylaştırıyor uyku veriyor. Artık büyümüş bir uyku rutini olması gerek. Gece deliksiz uyuması için gündüz uykusu şart. Gündüz uykusu nasıl en az iki saat uyurmu toplamda?[/QUO
Öğlen uykusuna yatırıyorum 1-2 saat arası uyuyo normalde bide akşamüstü 1 saat civarı bazen yarım saat uyuyodu ama bu bikaç gündür akşamüstü uykusunu yaptıramadım akşam erken yatırdım biraz daha ondan olabilirmi acaba
Öğlen uykusuna yatırıyorum 1-2 saat arası uyuyo normalde bide akşamüstü 1 saat civarı bazen yarım saat uyuyodu ama bu bikaç gündür akşamüstü uykusunu yaptıramadım akşam erken yatırdım biraz daha ondan olabilirmi acaba
Öğlen uykusuna yatırıyorum 1-2 saat arası uyuyo normalde bide akşamüstü 1 saat civarı bazen yarım saat uyuyodu ama bu bikaç gündür akşamüstü uykusunu yaptıramadım akşam erken yatırdım biraz daha ondan olabilirmi acabaRezene anason çayı içiriyordum benimde kızım var bir yaşında. Hem gazını alıyor hem rahatlatıyor. Sürekli değil ama. Rezene hergün içiyor ama anasonun fazlası sıkıntı olduğu için ayda yılda bir diyeyim. Her öğün mutlaka yoğurt yer. Yoğurtta sindirimini kolaylaştırıyor uyku veriyor. Artık büyümüş bir uyku rutini olması gerek. Gece deliksiz uyuması için gündüz uykusu şart. Gündüz uykusu nasıl en az iki saat uyurmu toplamda?
Canım biz yurtdışında yaşıyoruz ve buraya kış geldi diyebilirim çok çok soğuk dışarısı sıcaktan olamaz haklısın bugün rezene vereyim bide aslında veriyorum arada ama hiç sevmiyo papatya çayı iui gelirmi acabaarkadaşım valla biz yetişkin halimizle bu sıcaklarda dört dönüyoruz yatakta uyuyamıyoruz ama..rezene anason içirip gevşemesini sağlayabilirsin..
Ah bir bilsem canım gece yatarken milupa 3 veriyodum gece emziriyodum bikaç haftadır doktor tavsiyesiyle süte başladık ama öyle sade içmiyo içine birazcık nesquik atıyorum çok az ... Sütüm yetmiyomu acaba açmı ondanmı uyumuyo diye sabaha karşı kalkıp mama yapıyorum içiyo ama gene aynıBenim oğlum da sizinki gibiydi sürekli uyanmasinin sebebi memeydi bende 18 aylıkken memeden kestim iyikide kesmisim hem uykusu düzene girdi hem iştahı açıldı hemde huysuzlugu gitti sizde memeden kesin demiyorum ama yinede sürekli emmek istemesi nden kaynaklanıyor olabilir
Sanmıyorum canım doktor kontrolümüz yeni geçti kulağında falan bi sorun yok şükür benimki bütün gün neşeli bişeyi yok gece böyle yapıyo allah yatdımcımız olsun çok zor günlerdir gram uyku yokKulagı agrıyo olmasın bı saglık ocagına gotur
Kimden duymustum hatırlamıyorum ama kucuk bebegın ayak tırnagı etıne batmıs tabı annede farketmemıs cocuk cok huzursuz sebepsız yere yanı gorunurde bı sorunu yok agzı dılıde yokkı neredının agrıdıgını soylesın sonra doktor farketmıs bunu duydugumda cok uzulmustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?