• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gel sende tecrubelerini yaz ( erkekler)

sekerparem67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
102
24
118
34
Basliktakta okudugunuz gibi evet kizlar hepimizin bildigi gibi bazen iliskide hatalar yapabiliyoruz sacma sapan hareketlerde bulunabiliyoruz veya erkelerin ustune cok dusebiliyoruz konu acmamin sebebi.nasil davranmaliyiz ? Napmaliyiz napmamaliyiz? Bunlari yazarak birbirimize yardimci olabiliriz, sende tecrubelerini yaz...

- ben erkeğim ben üstünüm benim lafımı dinleyeceksin türü havalara girmişse hemen şut.

- senleyken eski sevgilisi ya da başka kızlar hakkında ileri geri konuşuyorsa sakın ben farklıyım ki yanımda havalarına girme alakası yok bir gün senin de arkandan konuşacak demektir. kadına değeri olmayan sana da olmaz.

- fazla dindar ya da öyleymiş gibi davranıyorsa, sana da sanki dinsizmişsin gibi dini baskı yapıyorsa hemen uzaklaş. genelde bu tiplerin altından pek hoş şeyler çıkmıyor.

- giyimine ve yaşamına karışmasına izin verme sonra dahası geliyor. en baştan kriterlerini koy. ondan önce de bir yaşamın olduğunu ve nerede nasıl davranacağını bildiğini söyle. yarın öbür gün şöyle giyin böyle yap demesine izin verme. baştan nasıl tanıdıysa öyle devam etmelisin.

- ailesindeki kadınların konumunu öğren. eğitim durumları nedir, çalışıyorlar mı? ne kadar kendilerine ait yaşamları var dolaylı sorularla öğrenmeye çalış. ailesindeki kadınların konumu neyse seni de o konumda görmek isteyecektir. sevgililik anında farklı düşüncelerde gibi görünebilir ama evlilik söz konusu olduğunda işler değişecektir.

- kendine ait bir iş yaşamı planın olsun ve ilişkinin başında açıkca anlat. sana köstek değil destek olacak bir erkek aradığını kafasına yerleştir.

- ben erkeğim ben üstünüm benim lafımı dinleyeceksin türü havalara girmişse hemen şut.

- senleyken eski sevgilisi ya da başka kızlar hakkında ileri geri konuşuyorsa sakın ben farklıyım ki yanımda havalarına girme alakası yok bir gün senin de arkandan konuşacak demektir. kadına değeri olmayan sana da olmaz.

- fazla dindar ya da öyleymiş gibi davranıyorsa, sana da sanki dinsizmişsin gibi dini baskı yapıyorsa hemen uzaklaş. genelde bu tiplerin altından pek hoş şeyler çıkmıyor.

- giyimine ve yaşamına karışmasına izin verme sonra dahası geliyor. en baştan kriterlerini koy. ondan önce de bir yaşamın olduğunu ve nerede nasıl davranacağını bildiğini söyle. yarın öbür gün şöyle giyin böyle yap demesine izin verme. baştan nasıl tanıdıysa öyle devam etmelisin.

- ailesindeki kadınların konumunu öğren. eğitim durumları nedir, çalışıyorlar mı? ne kadar kendilerine ait yaşamları var dolaylı sorularla öğrenmeye çalış. ailesindeki kadınların konumu neyse seni de o konumda görmek isteyecektir. sevgililik anında farklı düşüncelerde gibi görünebilir ama evlilik söz konusu olduğunda işler değişecektir.

- kendine ait bir iş yaşamı planın olsun ve ilişkinin başında açıkca anlat. sana köstek değil destek olacak bir erkek aradığını kafasına yerleştir.

Yaziniz icin tskrler :) cok begendim

En önemlisi başta kolay lokma olmamak...Zor elde edilen kadar değerli hiçbir şey yoktur.

Basliktakta okudugunuz gibi evet kizlar hepimizin bildigi gibi bazen iliskide hatalar yapabiliyoruz sacma sapan hareketlerde bulunabiliyoruz veya erkelerin ustune cok dusebiliyoruz konu acmamin sebebi.nasil davranmaliyiz ? Napmaliyiz napmamaliyiz? Bunlari yazarak birbirimize yardimci olabiliriz, sende tecrubelerini yaz...
Evli misin bekar mi ?

en basta yapılan hataları duzelir diye goz ardı etmemek lazım 10 sene gecsede o insan yine aynı seyleri size yasatıyor cunku..kıskanclıgı cok belli etmemek lazımerkege karsı..her ilişkide tartısma olur fakat tartısırken sizinle olan uslubu cok onemli sesini cok fazla yukseltiyorsa ve hakarete varan konusmalar yapıyorsa anlayınki evlenince daha fazlasına maruz kalabilme ihtimaliniz yukselir cunku flort zamanı bunu yapan evlenince neler yapmaz ve bir adamı sinirliyken daha iyi tanırsınız hicbirseyi gozu gormez ne dedigini unutan cinsten biriyse biran once kurtulun o insandan gercekten duzelmezler her defasında soz verir fakat tekrarlar bu davranısları..sizi cok kıskanan erkek sizi cok seviyor demekde degildir malum karısını evden cıkartmayıp kendisi dısarda her turlu haltı yiyen erkekler cok fazla sosyal hayatınıza giyiminize her adımınıza karısıyorsa bu hosunuza gitmesin buyuk bir sorun haline geliyor sonrasında nefes alamıyorsunuz..

Erkekler şöyledir böyledir diyemem
Bunca yılda öğrendiğim şu ki; arada hep bir mesafe kalacak, çekinecek senden
Her erkeğin yapısı farklı tıpkı biz kadınlar gibi; eşime sevdiğimi söylemesem o bana bin sene söylemez ama bir kere söylerim o bana bin kere söyler. Biri vardır duygularını bilince şımarır, çeşidi çok bunların o yüzden senin bir kişiliğin ve ağırlığın olmalı, pasif kalmamalı. Bir de tanıyacaksın karşındakini; başkalarıyla kıyaslamayacaksın partnerini en çok ters tepen bu, milletin gazına gelip seven erkek kuzu olur, sende kuzu olacaksın dediğin zaman o seni kuzuya çevirir. Herkesin frekansı farklı, elindekini bilip ona göre hareket edeceksin

Yok öyle taktik, tecrübe ıvır zıvır. Her erkek farklıdır her ilişki farklıdır. Kadınlarla ilgili böyle genellemeler nasıl yapılamıyorsa erkekler için de yapılamaz. Hele ki ilişki için hiç yapılamaz.

Kaçan kovalanmaz mesela. Ben kaçanı kovalamam, neden kovalayayım ki istiyorsa gelir istemiyorsa gider. Ben de kaçıyorsam eğer kovalanmak için değildir o, gerçekten kaçıyorumdur.

Ya da kendini ağırdan satmak çok saçma. Üçüncü buluşmadan önce elini tutma, beşinci buluşmadan önce öpüşme falan gibi kurallar koyanlar var. Çok komik değil mi bu?

Back
X