• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gel sende tecrubelerini yaz ( erkekler)

Benim de yaptığım en saçma birini anlama testi sözlüme durduk yere bağarıp çağırmamla başladı :D bakayım bi dedim sinirlendiğinde nasıl bi insana dönüşücek baştan göreyim,ooo neler demedim erkekliğine mi dokundırmadım neler neler tabi hala sözlüm dediğime göre beni kıracak bir cevap vermedi ama bazen evlendiğimizde hıncını alır mı acaba diye düşünüp tırsmıyo değilim :oops:Yani bu işler taktikle olmuyor gerçekten :D

oncelıkle onu kaybetmekten korktugunu bellı etmıceksın her dedıgıne evet demıceksın o senı kaybetmekten korksun kendınden daha cok sevmıceksın zamanı gelırse tereddut etmeden tekmeyı basıcaksın en onemlısıde hicbir lafına ınanmıcaksın cunku hepsı aynı hıkayeyi anlatıyor

Bu iyi deyip hemen atlamayacaksın.Atlasan da belli etmeyeceksin.Herşeyini açıklamayacaksın.Bir ağırlığın bir gizemin olacak.Dırdırı abartmayacaksın.Üstüne çok düşmeyeceksin.Kendin olmayacaksın(zor ama)..Ailesini kötülemeyeceksin..Yanlışın olmayacak.....Güvenemeyeceğini tahmin ettiğin birine hiç bulaşmayacaksın.Cinsel yakınlık göstermeyeceksin evlenmeden.

Back
X