- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu öpme mevzusu bizim ülkede cılgın bir durumda.
Kuzenimin karısı bebeği oldugunda öptürmek istemiyordu kimseye. Yanakları püsür püsür kabarmıstı cunku. Öpmek isteyenlere öpmeden seviyoruz doktorumuz yasakladı diyordu. Ay kadının arkasından neler denirdi.
Buldumcuğa bak, sanki biz onda gördük cocugu falan fıstık.
Öpmelere doyamayan bir ülkeyiz, cocugunu azıcık sakınan buldumcuk oluyor.
ben de bebekken doktorumuz yasakladı kesinlikle öpmüyoruz, ben bile öpmüyorum diyordum,
bizim kuşak a öyle mi diyip arkamdan dedikodu yapmakla yetinirken orta yaş teyzelerden hemen nutuk başlıyordu, biz de çocuk büyüttük bu kadar sakınılmaz vs vs diye, öpmezseniz ölmezsiniz dimi diyordum konu kapanıyordu
şimdi de sevmez o öpülmeyi diyorum, ben öyle diyince benimki zaten evet sevmem diye atlıyor![]()
Eskiden olsa saçmalık abartıyorsunuz derdim ancak şimdi diyemiyorum. Çocuğunuzla konuşun bence böyle bi mecburiyeti yokBugun bir davetteydik. Çok sık görmedigim ama tanidigim kişiler vardi.Bi kaç kişi çocuğuma sevgisini bu şekilde dile getirdi."Gel seni bir öpeyim".Bu cümle beni çok rahatsiz etti. Bu emrivaki çocuğa saygısızlıktır. "Seni öpebilir miyim" demeliler. Hatta öpmesinler aslında gerek yok! İçime dert oldu. Ben kırmamak adına birşey demedim. Bundan sonra bu duruma sessiz kalmamaliyim diye düşünüyorum. Çocuklarınızı öpmek isteyen bazi iyi niyetli insanlara karşı siz nasıl bir tutum sergiliyorsunuz?
Ya bir de bazı insanlar cok düşüncesiz. Ağzında ucuguyla öpmeye yeltenenler oluyor. Bu kadar mı cahilsin yani ucukla cocuk öpmek nedir?
Geleceğin buldumcuğu da benim. İnşallah beceririm.
Bu öpme mevzusu bizim ülkede cılgın bir durumda.
Kuzenimin karısı bebeği oldugunda öptürmek istemiyordu kimseye. Yanakları püsür püsür kabarmıstı cunku. Öpmek isteyenlere öpmeden seviyoruz doktorumuz yasakladı diyordu. Ay kadının arkasından neler denirdi.
Buldumcuğa bak, sanki biz onda gördük cocugu falan fıstık.
Öpmelere doyamayan bir ülkeyiz, cocugunu azıcık sakınan buldumcuk oluyor.
Çocuk bu deyip geçemiyorum. Son cümlenizi beğendim. Öpebilir mi seni diye sorarım en iyisiaslında biraz abartı gibi geldi.. çocuk bu. ha öpeyim gel de demiş ha öpebilir miyim demiş.. tabi siz de haklısınız son zamanlarda duyduklarımız gördüklerimiz inanılır gibi değil.
yine bir akraba sormak yerine böyle bir cümle kurarsa çocuguna kendin sor, amca/teyze öpebilir mi seni diye.
Ben de diyemem.insan gücenir. Öyle candan öpenler var ki başta öğretmeni eğilip şap diye öpüverir. :)kızamıyorum seviyorlar.dayanamiyorlar.bazilari laf olsun diye yapmacık öpmeye yelteniyor ben onlara gıcık oluyorum.arkadaşımın çocuğu olmuyor,her yerde çocukları öper foto çektirir ,şimdi ona tutup öyle yapma demek olmaz ,en mantıklısı çocuk evde terbiye edilmeli hiç kimseye kendini öptürme dokundurma yada teyzeler hariç amcalara abilere kendine dokundurma gibi
çok çok haklısınız aslında diyorum ya son zamanlarda duyduklarımızdan sonra özellikle.. kimin ne niyetle yaklaştığını bilmek çok zor.Çocuk bu deyip geçemiyorum. Son cümlenizi beğendim. Öpebilir mi seni diye sorsam daha