• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelde delirme

Canım deli deliyi görünce sopasını saklarmış. O size manyaklık yaptıysa siz de yapacaksınız. Hiç te korkmayın.

Canım deli deliyi görünce sopasını saklarmış. O size manyaklık yaptıysa siz de yapacaksınız. Hiç te korkmayın.
Annemde ayni seyi soyledi ona inat butun aksam balkonda oturttu beni ama ben kiskirtmak istemiyorum etrafa rezil eder mazallah ... Adim cikacak deli yuzunden ...Acaba yarin gidip kocasina anlatsammi diyorum ama ya kocasida kendi gibi manyaksa yanlis anlam cikarip sarkar,musallat olursa iyice deliririm ben artik

Acilin ben doktorum ve hemen teşhis koyuyorum; kadın kocis delisi belli ki.tek tedavisi var alacak kocisini bir fanusa kapatacak arada suyunu yemini de verdimi tamamdir

Ne psişik tipler var ya hu, belli ki psikologu bozulmuş onun :KK45:

Annemde ayni seyi soyledi ona inat butun aksam balkonda oturttu beni ama ben kiskirtmak istemiyorum etrafa rezil eder mazallah ... Adim cikacak deli yuzunden ...Acaba yarin gidip kocasina anlatsammi diyorum ama ya kocasida kendi gibi manyaksa yanlis anlam cikarip sarkar,musallat olursa iyice deliririm ben artik

Sakın kocaya bulaşmayın. :KK20:İşler iyice sarpa sarar. Kadın yine karşınıza çıkarsa hiç çekinmeyin rezillik çıkarsa çıksın. Aileniz de arkanızda nasıl olsa. Mahallede herkes kimin ne olduğunu biliyordur zaten.

Çok sabırlı yumuşak biz ben jeton düştükten sonra geri döner suratına ucan tekmeler atardim

Kızlar nasıl yorumlar yapmışssınız ya
Ya bu kızcağızın hiç bi hatası yokken böyle bi iftira atan kadın şizofrendir
Neden o kadını daha çok uğraştırmak için sen daha çok çık balkona falan diyosunuz
Şizofrenlerden her şey beklenir
Bi süre bulaşmasın
Kadın vazgeçer zaten

Acilin ben doktorum ve hemen teşhis koyuyorum; kadın kocis delisi belli ki.tek tedavisi var alacak kocisini bir fanusa kapatacak arada suyunu yemini de verdimi tamamdir

Ne psişik tipler var ya hu, belli ki psikologu bozulmuş onun :KK45:

Onun piskologu bozuldumu bilmem ama benimki fena halde bozuldu : )... Kocasi nasil biseyse artik beni paranoyak etti yolda yururken erkek gorsem korkacam manyak bi karisi varsa kocama bakti diye feryat eder...

Onun piskologu bozuldumu bilmem ama benimki fena halde bozuldu : )... Kocasi nasil biseyse artik beni paranoyak etti yolda yururken erkek gorsem korkacam manyak bi karisi varsa kocama bakti diye feryat eder...
Ilk mesajım espiri içeriyordu ama bunda ciddiyim belkide kadının hiç kocası bile yok, gerçekten hasta olabilir.uzak dur derim.

Kızlar nasıl yorumlar yapmışssınız ya
Ya bu kızcağızın hiç bi hatası yokken böyle bi iftira atan kadın şizofrendir
Neden o kadını daha çok uğraştırmak için sen daha çok çık balkona falan diyosunuz
Şizofrenlerden her şey beklenir
Bi süre bulaşmasın
Kadın vazgeçer zaten

Valla sizofrenmi bilmiyorum ama markete giderken gormustum dikkatimi cekti cok şık giyimli bi kadindi okul var yanimizda ogtetmen sandim bizim hocalar boyle giyinmezdi diye gecirdim aklimdan... market donusu kesti onumu neye ugradigimi sasirdim

Valla sizofrenmi bilmiyorum ama markete giderken gormustum dikkatimi cekti cok şık giyimli bi kadindi okul var yanimizda ogtetmen sandim bizim hocalar boyle giyinmezdi diye gecirdim aklimdan... market donusu kesti onumu neye ugradigimi sasirdim
Canım akıl hastanesine gittin mi
Bazısı o kadar zengin o kadar da bakımlı ki dersin bu mu hasta
Ben birini psikiyatriye götürdüm
Oralarda bahçede oturanlara baktım
Bazısı manikğr yaptırıyor bahçede
Yani akıl sağlığı görünüşle çok alakasızdır
Sen bulaşma gözünün önünde olma
Şizofrenler çok tehlikeli
Unutsun seni
Saracak başka birini bulsun

Canım akıl hastanesine gittin mi
Bazısı o kadar zengin o kadar da bakımlı ki dersin bu mu hasta
Ben birini psikiyatriye götürdüm
Oralarda bahçede oturanlara baktım
Bazısı manikğr yaptırıyor bahçede
Yani akıl sağlığı görünüşle çok alakasızdır
Sen bulaşma gözünün önünde olma
Şizofrenler çok tehlikeli
Unutsun seni
Saracak başka birini bulsun

Valla korktum bende bi sure disari bile cikmam diyorum deliyse sagi solu belli olmaz saldirabilir bile

Kafayi yemek uzereyim suan biraz once marketden gelirken kadinin biri onumu kesti gel iki dakika konusalim seninle dedi ...Sasirdim ama tamam ne konuscaksiniz dedim

Kac aydir dikkat ediyorum kocam ne zaman balkona ciksa sende balkona damliyorsun ya cop bahanesiyle yada perde kapatma bahanrsiyle dedi.... Ben sok oldum kanim butun damarlarimdan cekiliyormus gibi hissettim... Sizin eviniz neresi ki diyebildim... karsi apartmanda oturuyormus aramizdada baya mesafe var ne kocasini gorurum o mesafede ne kendisini...
Siz kesinlikle yanlis anlamissiniz hata yapiyosunuz dedim .. ben anliyorum hissediyorum dedi ...Bayilmamak icin zor durdum ayakta gozlerim karardi Allahim ruya olsun diye dua ediyorum ama kadin soyleniyo daha ...Siz manyakmisiniz ya cekilin yolumdan dedim ittim arkamdan soyleniyo bir daha balkonda gorursem seni ortaligi basina yikarim diye ... delinin zoruna bak ya eve hapsetcem kendimi o manyak yuzunden ...Ama korkmadimda degil balkona cikmaya korkuyorum simdi bagirip rezil eder diye ... evdekilerede anlatamadim mideme agrilar girdi ne yapcam ben bu deli kadinla ya
ALLAH Korusun iftiradan. Kadında kıskançlık tavan. Ama sizi kullanmasa iyi olurdu. Çok günahınıza giriyor. Çıkmayın balkona onu da Allah a havale edin. Çamur üstünüze sıçramasın.

Kusura bakmayin, azicik komik geldi. Cunku burada okudugum bazi numunelik kadinlarda da bu tur takintilara rastladim. Artik sasiramiyorum bunlara, orasi komik yani. Normallesmis bende :)

Sadece ilk sayfayi okudum, donup diger sayfalari da okuyacagim. Acaba "siz de cama balkona cikmadan once lutfen saginiza solunuza bakin, etrafta erkek varsa cikmayin, cok normal boyle anlasilmasi" gibi konudaki kadini savunan olmus mudur, veya olacak midir merak ediyorum. Illa ki olur cunku. :) Burada her tipin savunmasi mutlaka yapilir.

Neyse, konuya gelince. Bence hic korkmaniza gerek yok. Ben olsaydim sanirim o kadin bir daha karsima ciksin, hatta daha kotu ciksin, saldirmaya filan kalksin da soyle bir evire cevire doveyim, hayata olan butun hincimi ondan cikarayim diye firsat kollardim herhalde. O da bundan sonra elalemi boyle namussuzlukla suclarken 10 kere dusunurdu korkusundan.
Inanin hic tahammulum yok elalemin hastalikli tiplemelerine. Alirim ayagimin altina, o kadar tahammulsuzum.

hoşt hoşt diyeydin o ne öyle ya kadın kafayı yemiş kıskançlıktan doktora gözük deseydin

Ailene bahset bence.

Hem yol kesiyor, hem iftira atiyor .. vay be kadindaki cesarete bak .. Allahim ne gunlere kaldik ..

Back
X