- Konu Sahibi maviboncuk87
-
Madem oyle basit insanlar bunu hak ediyorlar ozaman
Aradiklarinda acmayin msj atarsa msj atin arkadasimla disarda buluscam esimle veya ne bileyim cekemiyolar besbelli
catlat gitsin yahu
Boyle gerizekali hakaretlerinin havada ucustugu arkadasliklari neden yurutuyorsunuz ki?
Sizi menfaat icin kullandiklarini dusunuyorsunuz...
Evinize geldiklerinde sizi rahatsiz ettiklerini soyluyorsunuz...
Ve belli ki haz etmiyorsunuz...
Gorusmeyin olsun, bitsin...
İnsan kullanıldığını bile,bile neden hala görüşme ihtiyacı duyar ki?
Başka arkadaşınız yok diye bence bu yaptıklarına sessiz kalıyosunuz.
Yaptıkları şeyler sizi yakında sinir hastası yapar haberiniz ola.
Benimde burda sadece ev sahibim var hatta ben yabancı dil dahi bilmiyorum.
Eşimin arkadaşının eşiyle bütün bağlarımı kopardım buraya geldiğimde bir hafta sonra.
Beni kullanmaya çalışacağını düşündü ve kendini fazla zeki sanıyordu.
Kimse için kendinizi boşa yıpratmayın,ikisinede yol verin gitsin.
Göreceksiniz ne sinir kalacak,nede beyin yorgunluğu
Ben 3 yıldır kullanılıyormuşum haberim yokmuş, ufkum açıldı sayenizde. Benimle aynı apartmanda oturan teyzeyi 3 yıldır alışverişe, doktora aklınıza gelebilecek birçok yere ben götürüyorum hemde öyle haberli değil yani, teyze camda bekliyor ben kapıdan çıkınca camdan sesleniyor beni de şuraya bırakıver kızım diye. Ben çıkmazsam apartmanımızdaki başka birine söyleyebiliyor bunu. Ki benimde ufak bebeğim var onun uyku , yemek düzenine göre planlıyorum dışarda geçireceğim zamanı ama teyzeyede hayır demiyorum,içimdende sövmüyorum ne varki bunda , bunun adı yardımlaşmadır. Hiç gidip gelmediğim komşum gelse çocuğumu doktora götürebilirmiyiz dese onada tamam derim yani ne olacakki. Sorgulamam da babası nerde,niye götürmüyor diye.
Komşularınız dil bilmiyor, araba kullanamıyor yardımcı olabilirsiniz ne varki bunda.
Bir Türk atasözü derki KOMŞU KOMŞUNUN KÜLÜNE MUHTAÇTIR.
Ha ben komşu felan istemem, kendimi kullandırmam! Diyorsanız hiç görüşmezsiniz olur biter yani bu kadar basit.
Burada okudugum en sacma konu bir an fake mi diye dusundum. Guldum hatta yazdiklariniza. Komsularinizin yaptiklari gayet normal bence.
Ne var yani 5 dakika erken geldilerse, bence siz yabancilarin arasinda yasaya yasaya onlara benzemissiniz. Bizim ulkede misafir isterse erken gelir, isterse 5 saat onceden gelir, her turlu misafirimizi bas taci ederiz. Arayip gelebilir miyiz dediklerinde kalplerini kirmayiz musait degilim diyip.
Bir arkadasimiz, benim cocugumu doktora gotur dediginde goturmemek ne kelime, hastanede yatsa teklifsiz refakatci bile oluruz. Sonucta kocasi da doktorun mesai saatlerinde calisiyor demek ki adam izin alamamis. Bence siz cok bencilsiniz. Arkadaslariniz sizden hemen uzaklasmali.
Cocuklu kadinlar arabasiz carsiya gidemiyor demek ki, araba alacak durumlari da yok belki.
Ehliyeti var ama araba kullanamiyor, demissiniz. Bu cumle sizin ne derece anlayissiz oldugunuzu acikliyor. Ehliyet alan herkes super araba kullanamaz. Bu zaman ve tecrube isidir, pratik yaparak ogrenilir trafikte araba kullanmak.
Komsulariniza acidim. Bence onlardan kendinizi mahrum edin.
Aslında ben pek sinirlenicek birşey görmedim.
Alışveriş konusunda sizi arabanız var diyemi çağırdıklarını düşündünüz?
O yüzden mi sinirlendiniz?
Sanki biraz abartmışsınız gibi geldi bana :26:
Açıkçası kardeş gibi gördüğüm çok yakın olduğum biri değilse, bende bozulurum böyle denmesine.
Ne yani araban olmasa, çağırmıcaklar mı? araban var diyemi değer veriyorlar sana?
Böyle demek yerine direk "eğer müsaitsen alışverişe gidelim mi, arabayla daha rahat olur vs" deseler zaten senin kızacağını sanmıyorum.
Bu şekilde demeleri biraz abes olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?